EUROVISION 2005 - Παρακαλώ τις τελικές σας προβλέψεις!!

Reaction score
23
Αν και υπάρχει θέμα ανάλογο "καρφιτσωμένο " στην κατηγορία , εδω θα ήθελα να κάνουμε μια συγκεκριμένη πρόβλεψη για την θέση που θα καταλάβει, η Ελληνική συμμετοχή με την Ελενα Παπαρίζου.

Η δική μου πρόβλεψη :

Αν και οι Book μας δίνουν πρώτη θέση εγω μας βλέπω από 3η εως 5η θέση.

Για να δω προβλέψεις.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πέρα από τις αισιόδοξες σκέψεις μου... η λογική μου, μου δείχνει την 3η θέση....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
http://www.oikotimes.com/site/index.php?id=1557

Στο μεγαλύτερο poll που γίνεται με 52000 έγκυρες ψήφους (καθένας ψηφίζει ΜΟΝΟ μία φορά!) είμαστε πρώτοι!

Στα δε στοιχήματα η Ελλάδα πλέον παίζεται ως ακλόνητο φαβορί! Και όλα αυτά μετά την κρίσημη πρώτη πρόβα που έγινε στο Κίεβο! Εκεί η Έλενα έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση!

Δείτε εδώ:

Να θυμίσω μόνο ότι πριν το Πάσχα που έπαιξα ήταν 13/2 και τώρα στο ίδιο πρακτορείο είναι 15/8 δηλ. κάτω από 2!

http://mybetting.oddschecker.com/mybetting/mode/o/card/specials-tv/odds/859962x/sid/583373

Νομίζω ότι φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία!

Ήδη το τραγούδι έχει χρησιμοποιηθεί σε αρκετές διαφημίσεις στο εξωτερικό (ειδικά στην Σουηδία έχει γίνει χαμός..) κάτι που ανεβάζει την αναγνωρισιμότητά του.

Το μόνο πρόβλημα είναι όπως πάντα οι εθνικές συμπάθειες μεταξύ των χωρών ειδικά της ανατολικής ευρώπης...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στον τελικό πέρασαν:

Ουγγαρία
Νορβηγία
Ρουμανία
Μολδαβία
Ισραήλ
Δανία
FUROM
Κροατία
Ελβετία
Λετονία

Οι 3 πρώτες χώρες είναι και τα φαβορί!

Αποκλείστηκαν από τα φαβορί η Ισλανδία, η Ολλανδία και η Λευκορωσία...

Νομίζω ότι μεγάλη τύχη έχει η Ρουμανία και η Ουγγαρία...

Η Νορβηγία είναι πολύ ροκ για το κοινό που θα ψηφίσει στον τελικό...

Διαφορετικό κοινό (οι φανατικοί) ψήφισαν σήμερα και διαφορετικό (πολλοί περισσότεροι μεγαλύτερης ηλικίας...) θα ψηφίσουν το Σάββατο...

Reaction score
5
Εγώ βλέπω ότι...όταν μαζευτούν όλοι εκεί μέσα, θα πέσει η οροφή και θα τους πλακώσει, και θα ησυχάσουμε επιτέλους από τον θόρυβο!!! Αμάν πια...!!

Μήπως βλέπω όνειρο;; Λέω, μήπως;;; :twisted:

Reaction score
23
Αναλυτικότερα οι χώρες που θα συμμετάχουν στον Τελικο , ο τίτλος του τραγουδιού και οι ερμηνευτές , είναι στην διάθεσή σας :

01 ΟΥΓΓΑΡΙΑ Forogj vilag - NOX
02 ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Touch my fire - Javine
03 ΜΑΛΤΑ Angel - Chiara
04 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Let me try - Luminita Anghel & Sistem
05 ΝΟΡΒΗΓΙΑ In my dreams - Wig Wam
06 ΤΟΥΡΚΙΑ Rimi rimi ley - Gulseren
07 ΜΟΛΔΑΒΙΑ Boonika bate toba - Zdob si Zdub
08 ΑΛΒΑΝΙΑ Tomorrow I go - Ledina Celo
09 ΚΥΠΡΟΣ Ela ela - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
10 ΙΣΠΑΝΙΑ Brujeria - Son de sol
11 ΙΣΡΑΗΛ Hasheket shenish'ar - Shiri Maymon
12 ΣΕΡΒΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Zauvijek moja - No Name
13 ΔΑΝΙΑ Talking to you - Jakob Sveistrup
14 ΣΟΥΗΔΙΑ Las Vegas - Martin Stenmarck
15 ΠΓΔΜ Make my day - Martin Vucic
16 ΟΥΚΡΑΝΙΑ Razom nas bahato - Greenjolly
17 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Run & hide - Gracia
18 ΚΡΟΑΤΙΑ Vukovi umiru sami - Boris Novkovic feat. Lado members
19 ΕΛΛΑΔΑ My number one - Έλενα Παπαρίζου
20 ΡΩΣΙΑ Nobody hurt no one - Natalia Podolskaya
21 ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ Call me - Feminnem
22 ΕΛΒΕΤΙΑ Cool vibes - Vanilla Ninja
23 ΛΕΤΟΝΙΑ The war is not over - Walter & Kazha
24 ΓΑΛΛΙΑ Chacun pense a soi - Ortal

Reaction score
49
Εγώ προβλέπω να το παίρνει η Ελλάδα με την Έλενα!!!!
Number 1.....
Υπολογίζω δε, μετά την χρήση πολύπλοκων μαθηματικών τύπων, από τα πιο σύγχρονα βιβλία περί στατιστικής και νόμων των πιθανοτήτων η Ελλάδα να παίρνει 230 πόντους.........

Υπολογίζω δε, δεύτερη να βγεί η Μάλτα με το τραγούδι Angel και θα ακολουθήσουν η Ρουμανία, η Λετονία και η Μολδαβία. Τη δεκάδα θα συμπληρώσουν το Ισραήλ, η Σερβία - Μαυροβούνιο, η Ελβετία, η Νορβηγία και η Δανία.

Για να δούμε τελικά, αν τα μαθηματικά θα βοηθήσουν!!!!!

Reaction score
14
Number 1.....
Υπολογίζω δε, μετά την χρήση πολύπλοκων μαθηματικών τύπων, από τα πιο σύγχρονα βιβλία περί στατιστικής και νόμων των πιθανοτήτων η Ελλάδα να παίρνει 230 πόντους.........

Υπολογίζω δε, δεύτερη να βγεί η Μάλτα με το τραγούδι Angel και θα ακολουθήσουν η Ρουμανία, η Λετονία και η Μολδαβία. Τη δεκάδα θα συμπληρώσουν το Ισραήλ, η Σερβία - Μαυροβούνιο, η Ελβετία, η Νορβηγία και η Δανία.

Αποκλείω την πρώτη τριάδα γιατί......
Θα μπουν εκεί κυρίως χώρες από το βορειοανατολικό μπλοκ (αφού οι πρώην Σοβιετικές αλληλοψηφίζονται.....Κάτι σαν το Ελλάδα-Κύπρος αλλά επί 5)

Κάποια επίσης θα είναι καλύτερη σε παρουσία αλλά κυρίως σε δημόσιες σχέσεις (σε σχέση με μας και την ακριβοπληρωμένη Πασχαλίδου......Αλήθεια ποιά είναι αυτή που θα πάρει 80000 για τόσο λίγο χρονικό διάστημα? Και με τι κριτήρια την επέλεξαν??)

Αφού δεν το πήραμε με τον Ρουβά (που και σκηνική παρουσία είχε και καλές δημόσιες σχέσεις κ.ο.κ. μάλλον θα το πάρουμε το δίσεκτο έτος που ο Φλεβάρης θα έχει 28 μέρες..... )

Και μετά λέει για τους πολιτικούς που άλλα λένε τη μια και άλλα την άλλη.... :twisted:

Reaction score
7
Number 1.....

Αποκλείω την πρώτη τριάδα γιατί......
Θα μπουν εκεί κυρίως χώρες από το βορειοανατολικό μπλοκ (αφού οι πρώην Σοβιετικές αλληλοψηφίζονται.....Κάτι σαν το Ελλάδα-Κύπρος αλλά επί 5)

Κάποια επίσης θα είναι καλύτερη σε παρουσία αλλά κυρίως σε δημόσιες σχέσεις (σε σχέση με μας και την ακριβοπληρωμένη Πασχαλίδου......Αλήθεια ποιά είναι αυτή που θα πάρει 80000 για τόσο λίγο χρονικό διάστημα? Και με τι κριτήρια την επέλεξαν??)

Αφού δεν το πήραμε με τον Ρουβά (που και σκηνική παρουσία είχε και καλές δημόσιες σχέσεις κ.ο.κ. μάλλον θα το πάρουμε το δίσεκτο έτος που ο Φλεβάρης θα έχει 28 μέρες..... )

Και μετά λέει για τους πολιτικούς που άλλα λένε τη μια και άλλα την άλλη.... :twisted:

Εγω θα ελεγα κατι αλλο....

Αν χρησιμοποιησεις την απλη λογικη, πολιτικη, PR, φιλιες κλπ, δεν φτανεις στο σωστο αποτελεσμα...

Αν ομως χρησιμοποιησεις την επιστημη των μαθηματικων το αποτελεσμα ειναι σιγουρο...

(παντως θα ηθελα να πω, χρησιμοποιωντας τη δικη μου επιστημη, οτι ο τυπος για τα backing vocals στην Ελλενα ακουγοταν δυνατοτερα απο οσο επρεπε)

Reaction score
49
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
τα γραπτά μένουν Γιάννη :mrgreen:

Την ώρα και μέρα που έγραψα τις τελικές μου "προβλέψεις" την προσέξατε?? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
49
Γιωργος Ανδρεαδης said:
(παντως θα ηθελα να πω, χρησιμοποιωντας τη δικη μου επιστημη, οτι ο τυπος για τα backing vocals στην Ελλενα ακουγοταν δυνατοτερα απο οσο επρεπε)
Σωστή παρατήρηση........

Το τραγούδι της Γερμανίας το ακούσατε?
Μου θύμισε υπερβολικά Anastasia......... :roll:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik