Eurovision 2017

Reaction score
8.349
Μια χαρά ταλαιπωρία είναι! Να ευχαριστηθούμε HD εικόνα και καλούλι ήχο, τον βελτίωσαν φέτος!
Εμένα μου άρεσαν αρκετά τραγούδια. Είμαι της ποπ μουσικής :newrussian:

(Σε όποιον γρινιάζει θα τον βάλω να βλέπει Star Academy!!! :sneaky:
φιλε μου για να το βλέπω δεν είμαι απ αυτους που τους ενοχλεί ο διαγωνισμός.Απλα δεν καταλαβαίνω για απαραίτητα πρεπει να εχω και μια γκει παρουσίαση πακετο με την Γιουροβίζιον.

Reaction score
8.349
λοιπόν όπως βλέπετε σάρωσε ο Πορτογάλος.Ηταν μια σοβαρη πιθανότητα να συμβει αυτό ,καθως πιστευω αυτοι που ψηφίζουν δεν πολυακουνε Βραζιλιάνικες μπαλάντες και εντυπωσιάστηκαν πιο πολύ από μενα.

Reaction score
255
Έχω να παρακολουθήσω από εποχή Σαρου και Παπαρίζου...όχι γιατί σνομπάρω ένα Ευρωπαικό γαιτανάκι που δεν θα έπρεπε καν να έχει το πρόθεμα Euro μπροστά... από την ώρα που συμμετέχουν χώρες άκουσον άκουσον...Ισραήλ..Αρμενίες...Γεωργίες Αυστραλίες:o:headbang:και δε συμμαζεύεται..

αλλά αποκλειστικά για το λόγο ότι η προχειρότητα και ο αντιεπαγγελματισμός βρωμάει από μίλια μακρυά...έχει καταντήσει μια σχετική αγγαρεία όπου κάποιοι άρπαγες βγάζουν υποχρεώσεις και προωθούν με αυθαιρεσία κάποιους για να γραφτεί στο βιογραφικό τους μια πολυπόθητη ιμιτασιόν διεθνή καριέρα που σε άλλες περιπτώσεις ο ξένος ούτε με το Hubble θα μπορούσε να τους δει

ένα ακόμα απαράδεκτο μπιτάκι...αδιάφορο... χωρίς ίχνος μελωδίας...που το κάνει ακόμα πιο εκνευριστικό το γεγονός ότι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που έχουν και μια δόση μουσικού αυτιού παραπάνω απο τον μέσο ακροατή...καταδέχονται να συμμετέχουν σε τέτοια ατάλαντα τραγουδάκια με μηδενική έμπνευση
και αυτό το καθιστά ακόμα πιο ύποπτο και δικαιολογεί απολύτως την άποψη περί αρπαχτής προβολής.

Κρίμα για το κορίτσι την έχω ακούσει σε αρκετά τραγούδια και η φωνή της θάβεται πίσω από ένα στιχουργικά ατάλαντο και άμουσο πέπλο...και δεν είναι η μόνη.

καλύτερα να έστελναν κάτι από τα ακυκλοφόρητα του Παντελίδη:whistling: σε συνδιασμό με κανένα πιστιάρικο σκυλί στυλ Πάολα και λέλουδα μπόλικα στο κοινό να ραντίζει την πίστα ναούμ:roflmao::roflmao::roflmao:
Νοτιος Αφρικη, Κινα, Ιαπωνια και λοιπες ευρωπαικες χωρες.......θα παρουν επιτελους μερος στον διαγωνισμο ποτέ ???

Last edited:

Reaction score
7.114
Μια απο τις ατυχεστερες ελληνικες συμμετοχες,καψαμε ενα πολυ "δυνατο χαρτι" οπως η Demmy,που για μενα με ενα καλο τραγουδι,θα μπορουσε να παει πολυ καλα.Καλο για μενα σημαινει και καλο και διαφορετικο,γιατι τελικα τις περισσοτερες φορες το τραγουδι που κερδιζει ειναι αυτο που φερνει και ενα διαφορετικο στοιχειο στον διαγωνισμο.Αυτο ειχαμε κανει και το 2005,που πηραμε την πρωτη θεση. Μια παρατηρηση παντως που μου εκανε και εντυπωση,η Demmy υστερει πολυ στην κινηση πανω στην σκηνη,το εχω προσεξει και στα video clips που εχω δει απο τα τραγουδια της. Θα επρεπε να το ειχαν "κοιταξει" λιγο παραπανω οι "τεραστιοι" δημιουργοι πισω απο την Ελληνικη συμμετοχη.
Ελπιζω απο την επομενη χρονια παντως,να μην γινει παλι αναθεση στα κομματικα κολληταρια,ουτε δημοσιο εργο στον Καλογριτσα να ηταν.

Reaction score
7.114
εδω ο κοσμος καιγεται και το μ.... χτενιζεται....
τοτε βρε ανθρωπε γιατι διαβαζεις αυτο το θεμα? ασχολησου με τον "κοσμο που καιγεται" και ασε τα μ@@νακια (εμας δηλαδη) να χτενιζομαστε.

Υ.Γ. για τον απρεπη χαρακτηρισμο,εστω και εμεσα σε αλλα μελη του φορουμ,θεωρω δεδομενο το μπαναρισμα σου απο την διαχειριση.

Reaction score
1.438
τοτε βρε ανθρωπε γιατι διαβαζεις αυτο το θεμα? ασχολησου με τον "κοσμο που καιγεται" και ασε τα μ@@νακια (εμας δηλαδη) να χτενιζομαστε.

Υ.Γ. για τον απρεπη χαρακτηρισμο,εστω και εμεσα σε αλλα μελη του φορουμ,θεωρω δεδομενο το μπαναρισμα σου απο την διαχειριση.
πρωτον : σε ποιον απρεπή χαρακτηρισμο ανφερεσαι/?????
καi δευτερον: ποιος σου ειπε οτι οτι εγραψα αναφέρεται σε αυτους σπου συμμετέχουν στην κουβέντα ( ενας απο τους οποιους ειμαι και εγω οπως πολυ ευστοχα εγραψες....η σε εσενα....)
η εμπίπτεις στην κατηγορια του "οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται η ξύπνησες στραβα και στραβα καταλαβαινεις .....

"εδω ο κοσμος καιγεται κα το μ...αλι χτενιζεται......"
για να μην παρεξηγιομαστε......

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.549
Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς όχι η Ελληνική πρόταση, καμία επιλογή δεν άξιζε σε γενικές γραμμές. Πολύ τσιρίδα ρε παιδάκι μου. Τους έχουνε πει ότι όσο πιο δυνατά τσιρίζεις τόσο καλύτερα? Μου θύμισαν τις δικές μας καλλιτεχνικές εκπομπές. (Το είδα και μέσω ίντερνετ. Δεν ξέρω γιατί αλλά σε όλα τα κανάλια της ert η κεραία μου κάνει διακοπές. (Δεν ασχολήθηκα ποτέ και ούτε στο μέλλον, διότι ως γνωστόν δεν τα πάω καλά με τα κρατικά))

Reaction score
7.114
Μαλιστα......Καμμενος rulez,πεταω κατι και μετα κωλοτουμπα. Ξερεις και τι ειπες ακριβως και τον λογο που το ειπες.
Αν εχεις αποψη επι του θεματος γραψτη,αν η αποψη σου ομως ειναι.....οτι δεν εχεις αποψη (το τετοιο που χτενιζεται δηλαδη) ,ειλικρινα δεν ενδιαφερει κανεναν.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.549
'Ε καλά, δεν είναι και καμιά άσχημη λέξη, έγώ πάντως πολύ την βρίσκω με αυτό! :)

Reaction score
8.349
καλημέρα.Τελέιωσε και αυτος ο διαγωνισμός.Σε γενικες γραμμες μια απ τα ιδια πιστεύω.Μου αρεσαν καλυτερα κανα δυο τραγουδια περισσοτερο απ τα αλλα ,αλλα όχι και τίποτα ιδαίτερο.
Ωστοσο εχω να πω ότι το τραγουδι του πορτογάλου αρεσε ιδαιτερα σε μερικες γνωστες μου ,οι οποιες πραγματικα συγκινήθηκαν.Και μονο γι αυτό αφου αρεσε τόσο σε καποιους ανθρώπους αξιζε τη νικη.
Ραντεβού του χρόνου στη Λισαβόνα!

Reaction score
1.438
Μαλιστα......Καμμενος rulez,πεταω κατι και μετα κωλοτουμπα. Ξερεις και τι ειπες ακριβως και τον λογο που το ειπες.
Αν εχεις αποψη επι του θεματος γραψτη,αν η αποψη σου ομως ειναι.....οτι δεν εχεις αποψη (το τετοιο που χτενιζεται δηλαδη) ,ειλικρινα δεν ενδιαφερει κανεναν.
αι καλα.....
τι να σου πω....ουτε χιουμορ εχεις ουτε αντίληψη....θα σου πρότεινα μια μέθοδο να ξελαμπηκαρει λιγο το μυαλο αλλα θα ζητησεις να με ξανακανει ντα ο διαχειριστής...

και για να σου το ξεκαθαρισω να μην ζοριζεις και πολυ το μυαλο σου και καψει καμια φλατζα το σχολιο μου πηγενε στην ολη διαργανωση στις συμμετοχες και οτι κεπροσωπει πια ολο αυτο το πανυγηρι..κατι που το εχω ξαναγραψει εδω.... ενα ειδος gay fiesta.....
πιο πολυ δε μπορω να σου το αναλυσω κυριως γιατι βαριεμαι....

καλα ξεμπερδεματα....

Reaction score
786
Πρωτη στις καρδιες μας!

Οχι λογω τραγουδιου και φωνης, φυσικα... :)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος