Eurovision 2018

Status
Not open for further replies.
Reaction score
8.350
τραγούδια υπάρχουν στη Γιουροβίζιον,άλλο θεμα αν μας αρεσει προσωπικα κάποιο τραγούδι,πχ.το χορευτικο αυτό της Φουρειρα πιστεύω θα πουλήσει.
Το θεμα είναι αν το νικητήριο τραγούδι βγαινει μονο με μουσικά κριτήρια η αλλα που δεν εχουν σχεση με μουσική και πολλοι πιστεύουμε ότι συμβαίνει το δεύτερο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.910
Όποιος πιστεύει ότι η Eurovision εκπροσωπεί κοινωνικά πρότυπα που δεν του αρέσουν, μπορεί απλά να μην την παρακολουθήσει. Οι νικητές ανέκαθεν έβγαιναν μέσω του "πακέτου" που κολλούσε καλύτερα στην εποχή διεξαγωγής. Το μουσικό μέρος από μόνο του είναι ένα (μεγάλο) ποσοστό στην τελική βαθμολογία αλλά όχι το μόνο.

Κάθε νικητής είχε να αντιμετωπίσει την εκάστοτε αντίθετη άποψη στη χώρα του και διεθνώς. Παλιά είχαμε τους τεντιμπόηδες, μετά τους γιεγιέδες, τους χίπηδες, τους φλώρους, τους φιγουρατζήδες κτλ.
Κοινό γνώρισμα των haters είναι η ηλικία και ο συντηρητισμός.

Τα κόμπλεξ για γκέι, εβραίους, Αλβανούς κτλ καλό θα ήταν να λείπουν.

Reaction score
27.365
Όποιος πιστεύει ότι η Eurovision εκπροσωπεί κοινωνικά πρότυπα που δεν του αρέσουν, μπορεί απλά να μην την παρακολουθήσει.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ?:D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.910
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ?:D
Είναι απλά βαρετό να χρησιμοποιούμε τα κριτήρια της εφηβείας μας για να κρίνουμε τη σύγχρονη εποχή. Ούτε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου στα 85 του δεν ήταν τόσο αρνητικός.

Reaction score
1.438
Όποιος πιστεύει ότι η Eurovision εκπροσωπεί κοινωνικά πρότυπα που δεν του αρέσουν, μπορεί απλά να μην την παρακολουθήσει. Οι νικητές ανέκαθεν έβγαιναν μέσω του "πακέτου" που κολλούσε καλύτερα στην εποχή διεξαγωγής. Το μουσικό μέρος από μόνο του είναι ένα (μεγάλο) ποσοστό στην τελική βαθμολογία αλλά όχι το μόνο.

Κάθε νικητής είχε να αντιμετωπίσει την εκάστοτε αντίθετη άποψη στη χώρα του και διεθνώς. Παλιά είχαμε τους τεντιμπόηδες, μετά τους γιεγιέδες, τους χίπηδες, τους φλώρους, τους φιγουρατζήδες κτλ.
Κοινό γνώρισμα των haters είναι η ηλικία και ο συντηρητισμός.

Τα κόμπλεξ για γκέι, εβραίους, Αλβανούς κτλ καλό θα ήταν να λείπουν.

Επειδή δε μας αρέσουν τα πρότυπα που εκπροσωπεί δεν μπορούμε και να την κρίνουμε;; Που ακούστηκε αυτό;;
Όταν έμενα ο γιος μου θα βλέπει να του πλασαρουν τις αδερφές σαν πρότυπα επιτυχίας και αναμφισβήτητης αξίας εγώ πρέπει να κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο και να το δεχτώ απαθής με με κίνδυνο να μου φέρει καμία μέρα κανένα Μουστάκαλη για νύφη;;;
Αν εσύ βρήσκεις αυτά τα πρωτυπα που σου επιβάλλουν ,δε σου πλασάρουν απλά , αποδεκτά μεγεια σου με χαρά σου... Εγώ θα το κρίνω και θα το κατακρίνω...
Σκέψου παλιά πόσο δυησδυση είχε η eurovision στην κοινωνία.. Μόνο από την τηλεόραση οσοι έιχα τηλεόραση.. Τώρα με το ίντερνετ είναι διαφορετικά. Και δεν είναι μόνο η eurovision.. Είναι οργανωμένη η κατάσταση. Πόσους γιεγιεδες ειχές δει στην πολιτική τότε;; Πόσους τετιμποιδες;;.. Και άλλο να μου πλασαρουν ένα γκει και άλλο ένα φλώρο....

Reaction score
27.365
Είναι απλά βαρετό να χρησιμοποιούμε τα κριτήρια της εφηβείας μας για να κρίνουμε τη σύγχρονη εποχή. Ούτε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου στα 85 του δεν ήταν τόσο αρνητικός.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ" ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ? ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ....

Reaction score
1.438

Και μάλιστα τέτοια άποψη εκφράζεται από διαχείριστη!!!!!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.710
Επειδή δε μας αρέσουν τα πρότυπα που εκπροσωπεί δεν μπορούμε και να την κρίνουμε;; Που ακούστηκε αυτό;;
Όταν έμενα ο γιος μου θα βλέπει να του πλασαρουν τις αδερφές σαν πρότυπα επιτυχίας και αναμφισβήτητης αξίας εγώ πρέπει να κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο και να το δεχτώ απαθής με με κίνδυνο να μου φέρει καμία μέρα κανένα Μουστάκαλη για νύφη;;;
Αν εσύ βρήσκεις αυτά τα πρωτυπα που σου επιβάλλουν ,δε σου πλασάρουν απλά , αποδεκτά μεγεια σου με χαρά σου... Εγώ θα το κρίνω και θα το κατακρίνω...
Σκέψου παλιά πόσο δυησδυση είχε η eurovision στην κοινωνία.. Μόνο από την τηλεόραση οσοι έιχα τηλεόραση.. Τώρα με το ίντερνετ είναι διαφορετικά. Και δεν είναι μόνο η eurovision.. Είναι οργανωμένη η κατάσταση. Πόσους γιεγιεδες ειχές δει στην πολιτική τότε;; Πόσους τετιμποιδες;;.. Και άλλο να μου πλασαρουν ένα γκει και άλλο ένα φλώρο....
Είπα ότι δεν θα επανέλθω αλλά μερικοί δεν καταλαβαίνετε...

Έχεις να πεις κάτι για τη μουσική; Πες το. Έχει να πεις κάτι για το ποιόν των τραγουδιστών, να το κάνεις σε ΑΛΛΟ thread και subforum, ΟΧΙ σε αυτό εδώ.

ΤΕΛΟΣ.

Και μάλιστα τέτοια άποψη εκφράζεται από διαχείριστη!!!!!
Για να είναι κάποιος διαχειριστής πρέπει να συμφωνεί με τις απόψεις σου; Ή μήπως επειδή είναι διαχειριστής πρέπει να συμφωνεί με τις απόψεις σου;

Reaction score
1.438

Έχεις να πεις κάτι για τη μουσική; Πες το. Έχει να πεις κάτι για το ποιόν των τραγουδιστών, να το κάνεις σε ΑΛΛΟ thread και subforum, ΟΧΙ σε αυτό εδώ.

ΤΕΛΟΣ.

Για να είναι κάποιος διαχειριστής πρέπει να συμφωνεί με τις απόψεις σου; Ή μήπως επειδή είναι διαχειριστής πρέπει να συμφωνεί με τις απόψεις σου;
Το ακριβως ανάποδο έχει γίνει αν κατάλαβες
[DOUBLEPOST=1526229475][/DOUBLEPOST]

ΤΕΛΟΣ.

Ποια μουσική;;..χαχαχα....
[DOUBLEPOST=1526229591][/DOUBLEPOST]Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί θίγονται τόσο πολύ και γίνονται λογοκριτές... Υπάρχουν επιχειρήματα για να υποστηρίξεις κατι πέρα από τη λέξη ΤΕΛΟΣ (δε σου επιτρέπω να μιλήσεις άλλο)

wizzy

Reaction score
22.710
Το ακριβως ανάποδο έχει γίνει αν κατάλαβες
[DOUBLEPOST=1526229475][/DOUBLEPOST]
Να σε ρωτήσω κάτι; Για ποιο λόγο βλέπεις τη Eurovision;

Reaction score
1.438
Γιατί μου αρέσει η μουσική και γιατί υπάρχουν 2-3 τραγούδια που μου αρέσουν και κάποιοι προσπαθούν να παράγουν μουσική... Και αξιίζου να παρακολουθούνται από κάποιους... Πάρε για παράδειγμα την Ιταλία.. Την Εσθονία... Παλιότερα την Σερβία.... Αλλά τα εύσημα τα παίρνουν άλλοι για άλλο λόγο....
Αν γίνει διαγωνισμός για τους αδικημένους αυτόςα της γης δε θα τη δω...

wizzy

Reaction score
22.710
Να σε ρωτήσω κάτι; Για ποιο λόγο βλέπεις τη Eurovision;
Γιατί μου αρέσει η μουσική [...]
:confused::confused::confused:

[...]Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί θίγονται τόσο πολύ και γίνονται λογοκριτές... Υπάρχουν επιχειρήματα για να υποστηρίξεις κατι πέρα από τη λέξη ΤΕΛΟΣ (δε σου επιτρέπω να μιλήσεις άλλο)
Ναι. Ένα. Το παρόν subforum αφορά στη μουσική. Εάν έχεις κάτι να πεις για αδελφές και gay, πες το σε άλλο subforum. Εντάξει τώρα, το κατάλαβες;

Reaction score
1.438
Δε φταίω εγώ που σε ένα διαγωνισμό μουσικής φυτρώνουν όλες οι αδερφές...

Δε φταίω εγώ που με πλαγίο τρόπο μέσω της μουσικής μου πλασάρουν ότι θέλουν ... Εκτίθενται και ποιος εκτίθεται δημόσια δίνει το δικαίωμα να τον κρίνουν.

Προσωπικά το #πάρτο αυτό και σκάσε# στη δική μου φιλοσοφία δεν υπάρχει..

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.811
Για να καταλάβω:

Το να κατακρίνεις τον ρατσισμό θεωρείται ρατσισμός;

:lolsign:

wizzy

Reaction score
22.710
Θα περάσει λίγος καιρός μέχρι να μπορέσει να σου απαντήσει.

Reaction score
8.350
όπως ειπα φετος δεν το ειδα.Άλλες χρονιές το ειχα δει και ειχα κανει και εκτεταμένο σχολιασμό των τραγουδιών εδώ περα.Η αισθητικη του θεσμού δεν με ενθουσιάζει ,αλλα δεν τον παιρνω και σοβαρα,ουτε με ενοχλεί επειδή μερικες χώρες προσπαθουν να πουλήσουν τρέλα.Αλλα θα προτιμούσα τα πράγματα να ηταν λιγότερο θεατρινίστικα και πιο μουσικά.
Είναι κατ αρχην αστείο που ολοι σχεδόν τραγουδάνε αγγλικα και οι Βρετανοι είναι μονίμως τελευταίοι!!!:D
Φανταστείτε να τραγουδάγανε ολοι ελληνικά κι εμεις να είμασταν συνεχώς τελευταίοι!!!!ακούγεται σουρεαλιστικό!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.910
Άλλο να μη μας αρέσει κάτι, άλλο να το βλέπουμε χιουμοριστικά κι άλλο να βγάζουμε μίσος. Πόσο μάλλον όταν αυτό το κάτι δεν μας επηρεάζει πρακτικά αλλά απλά μας ξινίζει.
Ούτε θυμάμαι πόσες δεκαετίες έχω να δω τραγούδι της Eurovision και φαντάσου ότι από το 1988 τα επαγγελματικά μου έχουν σχέση με τη μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεν μου αρέσει η Eurovision για άλλους λόγους από τους δικούς σου και δεν την παρακολουθώ. Δεν κάθομαι να την κράξω και να χαλαστώ, την προσπερνώ.

Οι "αδερφές" θα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί στον χώρο της μουσικής και του θεάματος ευρύτερα. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι μέσα στα ναρκωτικά, το ποτό και τις καταχρήσεις γενικότερα. Όλα τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν έχουν γραφτεί υπό την επήρεια ουσιών. Ο περιορισμός στη βιτρίνα μας αποκρύπτει πολλά ενδιαφέροντα και χρήσιμα στοιχεία.

Το ποσοστό των γκέι δεν έχει αλλάξει. Οι κρυφογκέι έχουν μειωθεί. Η κοινωνία απαιτεί συμβιβασμούς κι αν με ήξερες θα είχες καταλάβει ότι δεν γουστάρω υποχωρήσεις. Όμως, ο πιο πρακτικός τρόπος άμυνας είναι η αδιαφορία για ό,τι με ενοχλεί. Δεν είναι δυνατόν να εξαφανιστούν οι άνθρωποι που δεν συμπαθούμε. Μακριά και αγαπημένοι.

Όχι, βρε Γρηγόρη, δεν είπα να μη συζητάμε. Είμαστε όμως στο φόρουμ της μουσικής και οι ξεχωριστοί μουσικοί πάντα ήταν διαφορετικοί από τον καθημερινό απλό άνθρωπο. Η τρέλα του μουσικού βγαίνει μέσω ποικίλων εκδηλώσεων, μία εξ αυτών είναι και η σεξουαλική προτίμηση.

Reaction score
27.365
Όχι, βρε Γρηγόρη, δεν είπα να μη συζητάμε. Είμαστε όμως στο φόρουμ της μουσικής και οι ξεχωριστοί μουσικοί πάντα ήταν διαφορετικοί από τον καθημερινό απλό άνθρωπο. Η τρέλα του μουσικού βγαίνει μέσω ποικίλων εκδηλώσεων, μία εξ αυτών είναι και η σεξουαλική προτίμηση.
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ....

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΧ ΤΟΝ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η ΝΑ ΤΟΝ

ΠΡΟΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ "ΙΔΙΟΤΗΤΑ".

ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΙΟΥΜΟΡ....

ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

ΕΔΩ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΟΒΙΖΙΟΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....
[DOUBLEPOST=1526243738][/DOUBLEPOST]ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ

ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ......

ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΙΚΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟ ΑΛΛΑ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.232
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney