Eurovision 2024

Τατατατα ?

  • Μαπα

    Votes: 48 61,5%
  • Καλουτσικο

    Votes: 4 5,1%
  • Καλο

    Votes: 8 10,3%
  • Γάμ@το

    Votes: 11 14,1%
  • Γ@μάτο

    Votes: 7 9,0%

  • Total voters
    78




xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.970
Reaction score
84.347
Και τεστ ΠΑΠ :biggrin:
Φίλος μου μαιευτήρας, μου έλεγε ότι είχε πάει στην κλινική πριν 10+ χρόνια ένας τρανς και ζήτησε τεστ ΠΑΠ. Το χρειαζόταν για να πάρει άδεια από τη δουλειά...

Του έκαναν για να τον ξεφορτωθούν παίρνοντας ένα δείγμα από το πετσάκι του. :biggrin:
 

Μηνύματα
12.956
Reaction score
15.008
Ποιες εμμονές; Ψήφισαν Ισραήλ επειδή είναι σε πόλεμο όπως ψήφισαν και Ουκρανία προπερσυ. Διαβάζετε πολύ βαθιά μηνύματα σε ένα πανυγήρι.
Λοιγικά θα έλεγα "ναι" και σε αυτό αλλά και σε άλλες "αναλύσεις" που αναφέρονται εδώ απο όλους και σχετίζονται με τα πολιτικά δρώμενα που σίγουρα επηρεάζουν σε ένα βαθμό. . Αλλά απο την άλλη δεν είμαι σίγουρος σε αυτήν την περίπτωση καθώς τα καλύτερα τραγούδια (αντικειμενικά μουσικά μιλώντας ... απο στίχους τι λέγανε, δεν ξέρω ... thva μιλάει ... εγγύηση χα χα) ήταν με την σειρά του Ισραήλ, της Ουκρανίας (μάλιστα θα το έβαζα και πρώτο εάν δεν έβρισκα λάθος τον τρόπο που έγινε το ραπάρισμα, τρομερό visual κιόλας), μετά του Λουξεμβούργου (που πάλι η τραγουδίστρια ήταν νομίζω Ισραηλινής κατααγωγής) και μετά το Γερμανικό. Οπότε λογικό και να άρεσε και για αυτό απλώς να ψηφίστηκε (σε μεγάλο βαθμό). Εμένα που δεν συμφωνώ και με την πολιτική του Ισραήλ στο πως χειρίζεται τα πράγματα όπως βλέπεις αυτά μου άρεσαν και αυτά θα ψήφιζα. Αυτό που βγήκε πρώτο είχε κάποια ψήγματα πρωτοποριακά πόπ μουσικά μιλώντας και κατανοώ γιατί βγήκε πρώτο ίσως αλλά ΟΚ εμένα μου άρεσαν αυτά που λέω.
 

Μηνύματα
740
Reaction score
1.380
Εν τω μεταξύ, είναι τέτοια η ανοησία του μέσου φιλοϊσραηλινού (ακρο)δεξιού, που αγνοεί ότι η Eden Golan ζούσε για χρόνια με τους γονείς της στη Μόσχα (η ίδια είναι ουκρανικής καταγωγής) και μάλιστα ήταν η εκπρόσωπος της Ρωσίας το 2015 στη Γιουροβίζιον Τζούνιορ ενώ την επόμενη χρονιά συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού για παιδιά New Wave στην υπό ρωσική κατοχή ήδη τότε Κριμαία. Εξ΄αυτού του τελευταίου λόγου, είχε μπει στη περίφημη ουκρανική λίστα Myrotvorets, με ανθρώπους που αποτελούν κατά τους συντάκτες της λίστας "εχθρούς της Ουκρανίας".

The activists accuse the singer of deliberately violating the state border of Ukraine in order to enter the territories occupied by the Russian invaders; illegal commercial activity in the occupied territories of Ukraine; and participation in attempts to legalize the occupation of the Autonomous Republic of Crimea by the Russians. The website says that the artist performed at the New Wave children's contest in annexed Crimea and sang a duet with Russian star Nysha.

https://eng.obozrevatel.com/section...ed-to-the-peacemaker-database-11-05-2024.html





Ο πόλεμος ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου, ε; Καλά στέφανα!


GNd1eE7W4AAFVNz.jpg

GNd1eGGWIAAFdVP.jpg


GNd1eGVXIAMFpSs.jpg



Ώστε ο πόλεμος τελειώνει με το που απελευθερώσει τους ομήρους η Χαμάς, ε; Αλήθεια; Και εδώ τι λέει ο πρόσφατα παραιτηθείς Haim Rubinstein, εκπρόσωπος του Hostages and Missing Families Forum που αντιπροσωπεύει τις οικογένειες των ομήρων; Έγινε πρόταση από τη Χαμάς για ολική απελευθέρωση των ομήρων στις 10 Οκτωβρίου και την απέρριψε ο Μπίμπι; Μήπως, λέω εγώ μήπως, επειδή άλλος είναι ο σκοπός της "επέμβασης" στη Γάζα και όχι η απελευθέρωση των ομήρων για τους οποίους σιγά την καούρα που θα έχει το κάθαρμα που λέγεται Νετανιάχου;

Κουνάνε και το δάχτυλο ορισμένοι, νομίζουν ότι το τελεβοούτινγκ στην Γιουροβίζιον φανερώνει ότι η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη είναι με το Ισραήλ πλειοψηφικά και έχουν και το "ηθικό πλεονέκτημα"! Κανείς δεν θα ξεχάσει την ευρωαμερικάνικη ξεφτίλα σας κύριοι (μιλάω για τις κυβερνήσεις και τους κρατικούς σχηματισμούς, αλλά και την υποτιθέμενη "σιωπηρά πλειοψηφία" που χασμουριέται με δεκάδες χιλιάδες νεκρά γυναικόπαιδα αλλά τους ενοχλεί το χασμουρητό της "γεροντομπεμπέκας" που στείλανε να εκπροσωπήσει την χώρα τους στο πανηγύρι αυτό).

GNU1tk6WUAAzanS.jpg
 




Μηνύματα
12.956
Reaction score
15.008
Όρεξη που την έχετε... :biggrin:

Αυτή έχει ψεύτικά βυζιά και τατουάζ. Σου είπα να μην μου βάζεις τέτοιες. Βάλε καμιά κουλτουριάρα ή έστω θέλω το Girlfriend experience. :D :D Είμαι ευαίσθητος αφού το ξέρεις χα χα.

Που να σου πω μια ιστορία με το girfriend experience σε τετραόροφο οίκο ανοχής στην Γερμανία. :)Αλλά δεν μπορώ θα φάω κανένα μπάν εάν και δεν είναι κάτι πολυ σόκινγκ.
 

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Μηνύματα
5.977
Reaction score
12.731
Που να σου πω μια ιστορία με το girfriend experience σε τετραόροφο οίκο ανοχής στην Γερμανία. :)Αλλά δεν μπορώ θα φάω κανένα μπάν
Συνηθισμένη η ... στα σύκα...

Πες τα χρυσή μου, μη ντρέπεσαι!
 







Μηνύματα
12.956
Reaction score
15.008
Μου θύμισες ενώ παλιόφιλο Ισπανό που τραγουδούσε ελληνικά:
Δύο πράσινα μάτια
Με μπλε μπλε γαρίδες
Με μάθανε πως να γαμω

 



Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.837
Μηνύματα
2.877.958
Members
37.953
Νεότερο μέλος
simera2805
Top