Eurovision 2024

Τατατατα ?

  • Μαπα

    Votes: 48 61,5%
  • Καλουτσικο

    Votes: 4 5,1%
  • Καλο

    Votes: 8 10,3%
  • Γάμ@το

    Votes: 11 14,1%
  • Γ@μάτο

    Votes: 7 9,0%

  • Total voters
    78
Μηνύματα
13.670
Reaction score
6.646
tanto

.....θέλω να πιστεύω πως για για την σκηνική παρουσία της Lena αναφέρεσαι - χωρίς να έχουμε δει της Μαρίνας - γιατί αν μιλήσουμε για φωνητικό εύρος ....ή Μαρίνα την έχει για ......χαρτοπετσέτα .
-
κλασικό πιάνο στο Ωδείο Απόλλων Ηρακλείου σε ηλικία 7 ετών
η αγάπη της ήταν οι χορωδίες ....και όχι οι κοροϊδίες
ξεκίνησε σπουδές στο κλασικό τραγούδι μικρή
Ολοκληρώνοντας το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο . Παράλληλα , ξεκίνησε σπουδές στο θέατρο στην Ανώτατη Σχολή Δραματικής Τέχνης "Βεάκη" και στην "Κεντρική Σκηνή" αλλά και σπουδές jazz μουσικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας .
Το 2009 έλαβε πτυχίο κλασικού πιάνου και ανώτερων θεωρητικών στη μουσική καθώς και δίπλωμα στο κλασικό τραγούδι με καθηγητή τον Πάνο Δήμα ,
Το 2010 τραγούδησε στο John F. Kennedy Center στην Ουάσινγκτον Π.Κ. με το World Jazz Nonet ενώ συμμετείχε στο a cappella φωνητικό σχήμα The Singing Tribe που συνεργάστηκε με τον Bobby McFerrin .
Το 2011 αποφοίτησε από το διεθνούς φήμης Berklee College of Music, όπου σπούδασε με υποτροφία Ενορχήστρωση και Παραγωγή (Contemporary Writing & Production) έχοντας φοιτήσει πλάι στους Danilo Perez, Jamie Haddad, Simon Shaheen, John Patittuchi, Christiane Karam ανάμεσα σε άλλους . Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Αμερική ανέπτυξε τον προσωπικό της ήχο , συνδυάζοντας τις διαφορετικές μουσικές παραδόσεις με τις οποίες μεγάλωσε όπως την ελληνική , την αραβική αλλά και τη βαλκανική .
Το 2016 η Μαρίνα Σάττι δημιούργησε τις fonέs , ένα γυναικείο a cappella σύνολο που ερμηνεύει πολυφωνικά παραδοσιακά τραγούδια από όλο τον κόσμο .
Η Σάττι έχει εμφανιστεί σε συναυλίες σε πάνω από 15 χώρες του εξωτερικού ενώ έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως τους Φοίβο Δεληβοριά, Νίκο Κυπουργό, Γιώργο Νταλάρα, Παύλο Παυλίδη, Διονύση Σαββόπουλο, Paco de Lucia, Patrice Rushen, Simon Shaheen, Maria Mulata και Mavis Staples.

-
.....και επειδή εχει Άστρο η κοπελιά , ....και της τόπε και η μάντισσα , θα πάει καλά .
-

Δεν συγκρίνω τα προσόντα της Γερμανίδας (*) ,δεν τα γνωρίζω άλλωστε,απλά ήταν μια απλή συμμετοχή,χωρίς ξεβρακώματα και υπερβολές. Ενα απλό ποπ τραγούδι,απλή σκηνική παρουσία και σάρωσε (από τις πιο άνετες νίκες στον διαγωνισμό). Εδω η δικιά μας θα μας δείρει σε λίγο........λες οτι τα βάζει από την τσέπη της .
Δεν κριτικάρω τις ικανότητες της,δεν μπορώ άλλωστε,δεν έχω τις γνώσεις,αλλά ειλικρινά απάντησε μου......με όλα αυτα τα προσόντα και δέχθηκε να πάει με αυτό το τραγούδι? Με αυτα τα προσόντα και το πιο σημαντικό που έχει κάνει είναι η ....μάντισσα?

Και επειδή γουστάρω τρελά.......πάρε και μια Λένα από πανηγύρι στην Γερμανία.


(*) https://en.wikipedia.org/wiki/Lena_Meyer-Landrut
 

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
18.742
Reaction score
31.161
Όλοι με βαριά βιογραφικά πηγαίνουν τελευταία στον διαγωνισμό, για αυτό κι ο τελευταίος διαρκώς προοδεύει.
 





spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.618
Reaction score
31.102
Καπου διαβασα οτι στα στοιχηματα ειναι στην τριτη θεση πισω απο Ιταλια Κροατια :thumbsup:
 




Μηνύματα
19.748
Reaction score
13.818
Πόσο πιο χαμηλά να πέσουμε με διάφορους διορισμένους αυτής της κυβέρνησης! Σε έγγραφο που έλαβε η πρεσβεία της Κύπρου από τον Ζούλα, προεδρο της ΕΡΤ αναφέρεται ότι θα της δώσουμε χαμηλή βαθμολογία, προκαταλαμβάνοντας δηλαδή όποιο αποτέλεσμα βγει από την κριτική επιτροπή και τα sms του κοινού (που θα πληρώσει δηλαδή, για μια απόφαση που θα έχει βγει εκ των προτέρων).

 

TGD

Μηνύματα
7.311
Reaction score
7.320
Υπερβολές... Το ίδιο τραγούδι απορρίφθηκε στο ελληνικό διαγωνισμό, άρα ο Ζούλας είπε στο πρέσβη ότι η επιτροπή μάλλον δεν θα του δώσει καλό βαθμό. Κι αυτό το ανάγουμε σε πρωτοσέλιδο.
 

Μηνύματα
19.748
Reaction score
13.818
Υπερβολές είναι έτσι κι αλλιώς, η συζήτηση / επικοινωνία σε αυτό το επίπεδο (προέδρου ΕΡΤ / πρέσβη) για... την Eurovision! :geek:
 

jag

Μηνύματα
9.404
Reaction score
27.807
Eurovision history μέρος τρίτο :spiteful:

2013: Το λεσβιακό φιλί πάνω στη σκηνή

και ωραίο κομμάτι

 

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
7.940
Reaction score
28.787
000055.jpg

0000071.jpg

0000087.jpg



Η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε σήμερα 29/4/24 την πρώτη της πρόβα στο Μάλμε της Σουηδίας με το ZARI. ........Όλα όσα δεν πρόσεξες , σε αυτό το βίντεο .
-
 



Μηνύματα
276
Reaction score
337
Τωρα δηλαδή που το κανει ο βρετανός ειναι ωραίο; (πλακα κανω, μπραβο στον άνθρωπο που προσπαθησε να τραγουδισει στα ελληνικα, ....αλλα.... ισως δοκίμαζε κάποιο αλλο τραγούδι αντι για αυτό :lolsign: )
 

ika

News
Μηνύματα
14.203
Reaction score
13.122
Κωλκόνη έπρεπε να στείλουμε να σαρώσει.
:party: :party: :party:
 

jag

Μηνύματα
9.404
Reaction score
27.807
Αυτό έπρεπε να στείλουμε να σαρώσει πραγματικά!

 
  • Haha
Reactions: TGD


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.713
Μηνύματα
2.873.411
Members
37.936
Νεότερο μέλος
kazdem
Top