Eurovision 2024

Τατατατα ?

• Μαπα

Votes: 49 59,8%
  • Καλουτσικο

Votes: 5 6,1%
  • Καλο

Votes: 9 11,0%
  • Γάμ@το

Votes: 11 13,4%
  • Γ@μάτο

Votes: 8 9,8%

• Total voters
    82

Reaction score
22.053
Το κάθε τραγούδι αλλά και η τέχνη έχει την δικη του ερμηνεία για τον καθένα μας. Συνηθως είναι και πολυεπιπεδη και ισχύει και για μεγάλο αριθμό ατόμων που κάτι βρίσκουν να κάνουν relate ή έχει μια καθολικότητα. Εδω η κοπελα μπορεί να μιλάει για την δική της πατρίδα και ρίζες της (και αυτό να την εξίταρε στους στιχους και να την βοηθησε να το τραγουδήσει με συναίσθημα) ... που όμως μπορεί να είναι και η πατρίδα του καθενός ή κάποιο άτομο (προσωπο) που θεωρεί ότι αποτελεί και του έδωσε τις ρίζες του και το νόημα της υπαρξης του ή τον διαμόρφωσε. Ή και κάποος απόγονος του ακόμη που θεωρεί ότι προσπάθησε να του το μεταδώσει.

Απο ότι άκουσα μια συζήτηση πεταχτά σήμερα , η κοπέλα είναι απο κάποια άλλη χώρα ; Απο ποιά ;

Πάντως το τζιβάερι μου αποτελεί συνηθως χαρακτηρισμό για το παιδί μας που είναι για εμας ο πιο σημαντικός και ανεκτίμητος θησαυρός και ουσία της υπαρξης μας ...άρα μάλλον αναφέρεται σε πρόσωπο και όχι πατρίδα που διαβασα να λέτε. Είναι σαν αυτό που λέμε και εμείς γλυκά για το παιδί μας ..."η ψυχή μου".

Last edited:

Reaction score
16.954
Το κάθε τραγούδι / συμμετοχή προλογίζεται εδώ όσον αφορά στο μήνυμα που θέλει να περάσει . Τι μήνυμα είχε το τραγουδι της Μ Βρετανίας ?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.356
Τι μήνυμα είχε το τραγουδι της Μ Βρετανίας ?
Τίποτα, ερμηνευτικά νιαουρίζαν σαν γατάκια που πεινάνε

Η ερμηνεία της Αυστρίας μου θύμισε τούτο

melina

Cargo 200
Reaction score
44.466
Με ΑΙ να φτιάχνει τραγούδια και να τα παίζει αμέσως καλύτερα .

Επιτέλους οι αγαμητοι Φινλανδοί είδαν το φως το αληθινό και το τραγουδάνε.

Reaction score
20.140
Βρε, βρε, η σεξουλιάρα Έρικα είναι η εκπρόσωπος της Φινλανδίας... :geek: :party:

To "αμαρτωλό της τραπέζι" :cautious:

Reaction score
16.954
Ιδιαίτερη μεταχείριση στην Ιταλία .Και το ελληνικό τραγούδι θα έπρεπε να έχει υπότιτλους .

Μου λείπουν τα μηνύματα με νόημα , αν με καταλαβαίνετε ….. :biggrin:

Ευτυχως μετα τη Γερμανία η Ελλάδα θα ειναι μια όαση ! ( πολύ χαζό τραγούδι )

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.293
Members
38.445
Νεότερο μέλος
brahamos