- Reaction score
- 9.896
Καλά, μην το λες, γιατί το ελληνικό κοινό έδωσε 12 στην Αλβανία.Ετσι ψήφισε το κοινό της Γερμανίας.
View attachment 367663
«When you get tears without speaking Greek you know this is a masterpiece.»
Καλά, μην το λες, γιατί το ελληνικό κοινό έδωσε 12 στην Αλβανία.Ετσι ψήφισε το κοινό της Γερμανίας.
View attachment 367663
«When you get tears without speaking Greek you know this is a masterpiece.»
Χαλια ηταν το Ιταλικο, εντελως κακομιριά, απλα πηραν τους ποντους επειδη ειναι ιταλοι κατ εμε.Ιδιαίτερη μεταχείριση στην Ιταλία .Και το ελληνικό τραγούδι θα έπρεπε να έχει υπότιτλους .
Μου λείπουν τα μηνύματα με νόημα , αν με καταλαβαίνετε …..![]()
Ευτυχως μετα τη Γερμανία η Ελλάδα θα ειναι μια όαση ! ( πολύ χαζό τραγούδι )
δεν μου κανει καθολου εκπληξηΕ ρε μεγάλε Λιάγκα!!! Εσυ και ο Νοστράδαμος......
Η ΠΡΌΒΛΕΨΗ.
ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΑΞΙΟΣ!!!!! Ακούστε μετά το 1 και 17
ωραια τα λεει. συμφωνω.
![]()
Eurovision 2025: Κλαυδία, η Ελληνίδα που ένωσε τους Έλληνες - Άγγιξε το 89,5% σε τέταρτο η τηλεθέαση
Θρίαμβος της ερμηνεύτριας που έκλεψε τις καρδιές των Ελλήνων και πέτυχε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά με συγκλονιστική εμφάνιση και ερμηνείαwww.protothema.gr
Αυτή η Eurovision μπαίνει πολύ ψηλά στην ιστορία του θεσμού για την χώρα μας και όχι μόνο γιατί πέτυχε ένα συγκλονιστικό ρεκόρ, να καταγράψει σε τέταρτο τηλεθέαση το απόλυτο 89,5%, που δεν έχει ξαναγίνει,
Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ασύλληπτα. 73,3% στο δυναμικό κοινό και 71% στο σύνολο με την τηλεθέαση να καλπάζει τόσο την ώρα της εμφάνισής της όσο και κατά την διάρκεια της βαθμολογίας.
Το κορίτσι που στο πρόσωπό του συμπυκνώθηκε όλη αυτή η ανεκπλήρωτη επιθυμία επιστροφής στο αρχετυπικό συναίσθημα της οικογένειας μέσα από μία παραδοσιακή προσέγγιση και απλότητα.
Η Κλαυδία έγινε το σύγχρονο πρότυπο που ήλθε να «καθαρίσει» ένα βεβαρημένο από ψευτο-νεοπλουτισμό, πλαστική ομορφιά και κατάχρηση των σέξι συμβόλων σύστημα στο τραγούδι και στην τηλεοπτική εικόνα.
Δεν την ειδα δυστυχώς την Eurovision. Εμένα μου άρεσε το δικό μας και ένα άλλο που λένε όλοι, το Nemo. Το γκούγκλαρα και είναι πολύ καλό :ωραια τα λεει. συμφωνω.
σε αλλα νεα, πως νιωθεις που κερδισε ο JJ; και οχι π.χ. ο Tung Sol? -πλακα κανω-![]()
Καλή η JJ αλλά προτιμώ την Tung Sol.σε αλλα νεα, πως νιωθεις που κερδισε ο JJ; και οχι π.χ. ο Tung Sol? -πλακα κανω-![]()
Δεν την ειδα δυστυχώς την Eurovision. Εμένα μου άρεσε το δικό μας και ένα άλλο που λένε όλοι, το Nemo. Το γκούγκλαρα και είναι πολύ καλό :
![]()
Αυτά να τα πείς στον Μπρέτσο που τον έκρινες.Ε... Νομίζω ότι εννοησες λάθος Νέμο
Ούτε αυτό που λες, ούτε ο καπτεν Νέμο, ούτε το, ξέρω γω, nemo iudex in causa sua. Άλλο Νέμο.
Το δικό μας σου άρεσε ;Φυσικά, δεν σπατάλησα ούτε δευτερόλεπτο από τον χρόνο μου. Την ώρα της εκδήλωσης δε, κατέβασα τον προβολέα και απόλαυσα μια υπέροχη ταινία .
Ποτέ μου δεν μπόρεσα να ακούσω κάτι από αυτή την εκδήλωση. Ακόμα και όταν έλαβε την πρωτιά η Χώρα μας, το κομμάτι,ΔΕΝ μου άρεσε.
Α ναι, μόνο όταν το πάλαι ποτέ είχα το δισκάδικο , ήταν ένας καλός τρόπος να ανεβάζω το τζίρο, πωλώντας το σχετικο LP.
Εννοείται ψήφισα….ΜΑΠΑ.
Μόνο που η ψηφοφορία ήταν για τα πέρσιΕννοείται ψήφισα….ΜΑΠΑ.