Eurovision 2024

Τατατατα ?

• Μαπα

Votes: 49 59,8%
  • Καλουτσικο

Votes: 6 7,3%
  • Καλο

Votes: 9 11,0%
  • Γάμ@το

Votes: 11 13,4%
  • Γ@μάτο

Votes: 7 8,5%

• Total voters
    82

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.382
Αυτά να τα πείς στον Μπρέτσο που τον έκρινες. :D :D Ξέχασες το est. :D

Το δικό μας σου άρεσε ;
Αυτό το Νέμο μου κλονίζει το νευρικό μου σύστημα κάθε φορά που το βλέπω, ήμαν έτοιμος ότι θα δω φουστάνια με μούσια και αξύριστα ποδάρια αλλά κάθε φορά με πιάνει ένα ρίγος...
Τεσπα, μπράβο στη Ελλαδάρα, άξιζε και παραπάνω, τριάδα ίσως.
Ο αβγδ φταίει, πήγε και έφερε στη κουβέντα τον τρισκατάρατο, πάλι καλά που βγήκαμε και έκτη :lolsign:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.810
Από τον πληροφορικάριο της Ομοσπονδίας μας:
"Όταν ξεκίνησε η eurovision και έμαθα ότι μπορείς να ψηφίσεις μέσα από το ανοιχτό site τους κατάλαβα τι θα συμβεί και ζήτησα από τον *** να κάνει έλεγχο μέσα από το VPN μας. Όντως μπορούσαμε να ψηφίσουμε από διάφορες χώρες και βέβαια και την Ελλάδα.
Η τρύπα ασφαλείας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Ισραηλίτες
Ωραία, για ρώτα τον πληροφορικάριό σας πως ξεπέρασε μέσω VPN το requirement η κάρτα πληρωμής να έχει εκδοθεί στη χώρα για λογαριασμό της οποίας ψηφίζεις. Και αντίστοιχα πως το ξεπέρασαν (στο απαιτούμενο scale) οι Ισραηλίτες (sic).

Όλοι οι Ευρωπαίοι είναι χαζοί και εμείς εδώ στην Ελλάδα οι έξυπνοι.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.810
Εάν κατάλαβα καλά μέσω ίντερνετ ήταν δωρεάν η ψήφος;
Καθόλου δωρεάν δεν ήταν. Είχε την κλασική χρέωση που έχει από το τηλέφωνο και έγραφε ξεκάθαρα στους όρους ότι η κάρτα πληρωμής πρέπει να είναι από τη χώρα που ψηφίζεις.

Αλίμονο αν δεν υπήρχε τέτοια δικλείδα. Ξαναλέω, δεν γεννήθηκαν χθες οι άλλοι και περίμεναν από εμάς να ανακαλύψουμε την "τρύπα".

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.706
Ωραία, για ρώτα τον πληροφορικάριό σας πως ξεπέρασε μέσω VPN το requirement η κάρτα πληρωμής να έχει εκδοθεί στη χώρα για λογαριασμό της οποίας ψηφίζεις. Και αντίστοιχα πως το ξεπέρασαν (στο απαιτούμενο scale) οι Ισραηλίτες (sic).

Σωστά. Προσπάθησε και η κόρη μου και δεν το κατάφερε εξαιτίας της κάρτας.
Δεν ξέρω ο τύπος. Και τί να τον ρωτήσω? Αν πουλάει παραμύθι? Αν τον ρωτήσω τον τρόπο θα μου πει τεχνικά και δεν θα καταλάβω γρι. Και το ξέρει. :laugh:

Reaction score
7.889

Η αλήθεια είναι και εγώ το σκεφτηκα. Λέω έλα ευκολάκι αφού υπάρχει σελίδα. Γυρίζω surfshark σε Γερμανία και πάω να ψηφίσω.... η κάρτα πρέπει να έχει εκδοθεί στη Γερμανία..... μπαμ

Reaction score
2.569
1:34 και πολύ του είναι, δεν βλέπω άλλο.

Α και δεν το είδα από την αρχή αλλά από εκεί που πέταξε την κούπα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.382
1:34 και πολύ του είναι, δεν βλέπω άλλο.

Α και δεν το είδα από την αρχή αλλά από εκεί που πέταξε την κούπα.

Εγώ ο δόλιος το έβλεπα live, έμεινα από αποσβωλομένος μπροστά στη tv με μια μπίρα στο χέρι, λέω δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ισιώσει και θα γίνει τραγούδι, αλλά μπά, γίνονταν συνέχεια όλο και χειρότερο...

Reaction score
22.094
Τώρα τα βλέπω εγώ.

Ωραία (και κυρίως) ερμηνεύτρια, όχι μόνο καλή φωνή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.301
Members
38.445
Νεότερο μέλος
Nassos Makris