Eurovision 2024

Τατατατα ?

• Μαπα

Votes: 50 60,2%
  • Καλουτσικο

Votes: 6 7,2%
  • Καλο

Votes: 9 10,8%
  • Γάμ@το

Votes: 11 13,3%
  • Γ@μάτο

Votes: 7 8,4%

• Total voters
    83
Reaction score
180
Τα γυρίσματα που έκανε συμβάλλουν στο να προκύψει συναισθηματισμός
Προφανως δεν εγινα κατανοητος.
Να το πω αλλιως. Για δωρακι της ευρωπης το κοβω.

Reaction score
20.153
Τα γυρίσματα που έκανε συμβάλλουν στο να προκύψει συναισθηματισμός, δεν ξέρει απο αυτά η Αγγλίδα ούτε μπορεί να ταυτιστεί ή κατανοήσει ένα παραδοσιακό τραγούδι.

Καλά λόγια λέει , την παρεξήγησες.
Περίπου, κι έτσι και γιουβέτσι λέει. Και της το λένε κι από κάτω. Την καταλαβαίνω, γιατί αυτή βλέπει τα πράγματα από την ¨δυτική" πλευρά, δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη γνώση για τα τραγούδια των Βαλκανίων, τους "ανατολικούς" ρυθμούς, κλπ... (για αυτό έβαλα και τον Μογγόλο, επειδή είναι τόσο διαφορετικός που θα ήμουν περίεργος πώς θα τον σχολιάζε).

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.873
"μια αντίθετη άποψη από τη θετική"

:roflmao:

Αυτό θυμίζει ένα του Χάρρυ Κλυνν για τον Παπαθεμελή: ".... γιατί να πεις κοντός.... Λέμε 'δεν είναι ψηλός "

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.361
"μια αντίθετη άποψη από τη θετική"
Για κορίτσι 22 ετών πολύ καλά εκφράστηκε και με περισσότερη του δέοντος ευγένεια.

Ο οχετός που δεν έχει εκφραστικά λάθη είναι άραγε περισσότερο αποδεκτός;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.873
Δεν είπα ότι δεν ήταν ευγενική ή ότι είναι εκφραστικό λάθος. Απλώς ανέφερα τι μου θυμίζει το "αντίθετο από το θετικό". Τον οχετό δεν τον παρακολουθώ για τέτοια πράγματα ούτε ξέρω σε ποιους ή τι αναφέρεται

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.249
Μόνο που η ψηφοφορία ήταν για τα πέρσι :biggrin:
Ας ήταν και πρόπερσι, έχει καμμιά σημασία? Για μένα ήταν και είναι μάπα.
Τώρα κατά τύχη πρόσεξα το θέμα, τώρα ψηφησα.

Και αυτή είναι η αλήθεια… Γίνεται ντόρος 15 - 20 μέρες και μετά τέλος, δεν ασχολείται κανένας! Τα δε κομμάτια! Στο σύνολο καταλήγουν στον κάλαθο… Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πχ είχαμε μια πρωτιά, δεν λέω για τα υπόλοιπα… Υπάρχει κανείς που λέει, Α σήμερα θέλω να ακούσω το κομμάτι αυτό, μου έλειψε…

Reaction score
6.654
Θα ήμουν περίεργος τι κριτική θα έκανε για τον Batzorig εδώ :geek:

Μόνο που η Μογγολία και ο κ. Batzorig δεν συμμετείχαν στην...Eurovision...
Επί του παρόντος, ας τον κρίνουν οι...επαίοντες "κριτικοί" της χώρας του...
Η Eurovision δεν είναι διαγωνισμός μουσικής φωνητικής και ορθοφωνίας αλλά ένα...πανηγύρι (σχεδόν εν είδει "τσίρκου"), όπου πολλά άλλα στοιχεία μετράνε από...φωνές, "συνθέσεις", στοίχους, ενορχηστρώσεις κοκ.
Το...kitsch και η επιτηδευμένη υπερβολή αποτελούν πλέον...the...norm...

Reaction score
20.153
Ε τώρα τι σχέση έχει η Eurovision; Δεν το έβαλα επειδή συμμετέχει ή θα έπρεπε να συμμετέχει η Μογγολία ή να σχολιάσω τι είναι η Eurovision (που λίγο πολύ όπως το περιγράφεις είναι). Το έβαλα ως αντιδιαστολή με την δυτική μουσική κουλτούρα που έχει η Καναδή, και για αυτό πιστεύω έβρισκε "flat" την Κλαυδία! Αν έχεις συνηθίσει σε μια μουσική τύπου "American idol" και "America΄s got talent", θα σου φαίνονται παράξενες οι άλλες μουσικές, από... μακρινές χώρες!

Reaction score
6.654
Ε τώρα τι σχέση έχει η Eurovision; Δεν το έβαλα επειδή συμμετέχει ή θα έπρεπε να συμμετέχει η Μογγολία ή να σχολιάσω τι είναι η Eurovision (που λίγο πολύ όπως το περιγράφεις είναι). Το έβαλα ως αντιδιαστολή με την δυτική μουσική κουλτούρα που έχει η Καναδή, και για αυτό πιστεύω έβρισκε "flat" την Κλαυδία! Αν έχεις συνηθίσει σε μια μουσική τύπου "American idol" και "America΄s got talent", θα σου φαίνονται παράξενες οι άλλες μουσικές, από... μακρινές χώρες!
Η "αντίδρασή" μου έχει να κάνει με το ότι...είναι άσχετο έως..."αστείο" να κρίνει οιοσδήποτε...κριτικός τις φωνητικές ικανότητες ενός συμμετέχοντος σε ένα πανηγύρι called Eurovision, όπου αυτό που μετράει είναι το πως...σερβίρεται το όποιο κρινόμενο τραγούδι...

Reaction score
22.133
Είπε μπορεί να είναι το style της μουσικής αναγκαιότητας (και είναι στιγμές).

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.639
τι έγινε ρε Πρινς μας...άκουσες για κουβά και τρόμαξες μήπως λέγαμε για σενα? :laugh: :roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.712
Γιατί δεν κορόιδεψε την Ισραηλινή τραγουδίστρια όπως η περσινή!

Reaction score
20.153
Καλύτερα αυτός ο Παπαρονίκος να μην ανακατεύεται σε κάτι τέτοια, το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργεί πόλωση με τα παπαρονικά σκίτσα του. Ακόμα κι όταν... έχει δίκιο (διότι έχει βγάλει το όνομα, και πάντα πολωμένα σκίτσα φτιάχνει). :rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.310
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian