Eurovision Moσχα 2009

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Eurovision Moσχα 2009

Αυτή είναι καθαρά η προσωπική σου άποψη και μόνο...καλό θα είναι να σεβαστούμε και την αντίθετη άποψη των μελών που διαφωνούν μαζί σου είτε σου αρέσει είτε όχι.....

Το χιούμορ είναι δεκτό όχι όμως και οι κακοχαρακτηρισμοί....ΌΧΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....αλλού ίσως....στα αθλητικά για παράδειγμα.....
Το να μην καταλαβαίνεις το ύφος του πόστ και χαρακτηρισμών όπως λές δεν μπορεί να είναι θέμα δικό μου.
Προφανώς και σεβάστηκα την γνώμη του bicmac γιατί συμφωνώ απόλυτα σε ότι έχει να κάνει με το ταλέντο της κοπέλας.
Το να μη κατάλαβες ούτε κι αυτό πάλι δεν μπορεί να είναι θέμα δικό μου..
Αλλά εδώ δεν βρίσκεσαι για να μιλάς και να πράττεις για λογαριασμό άλλων...
Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να το καταλάβεις.
Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης και ελπίζω να καταλάβεις πως άκομψο δεν ήταν το σχόλιο μου ( που δεν κατάλαβες το ύφος του) αλλά τελείως άκομψη η παρέμβασή σου.
Φιλικά (ως τώρα τουλάχιστον :137:)

Reaction score
40

Το να μην καταλαβαίνεις το ύφος του πόστ και χαρακτηρισμών όπως λές δεν μπορεί να είναι θέμα δικό μου.
Προφανώς και σεβάστηκα την γνώμη του bicmac γιατί συμφωνώ απόλυτα σε ότι έχει να κάνει με το ταλέντο της κοπέλας.
Το να μη κατάλαβες ούτε κι αυτό πάλι δεν μπορεί να είναι θέμα δικό μου..
Αλλά εδώ δεν βρίσκεσαι για να μιλάς και να πράττεις για λογαριασμό άλλων...
Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να το καταλάβεις.
Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης και ελπίζω να καταλάβεις πως άκομψο δεν ήταν το σχόλιο μου ( που δεν κατάλαβες το ύφος του) αλλά τελείως άκομψη η παρέμβασή σου.
Φιλικά (ως τώρα τουλάχιστον :137:)
Το θέμα είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησες και όχι το ρεζουμε...και η παρέμβασή μου ήταν μια χαρά...
Είδες πουθενά να μιλώ και να πράττω για λογαριασμό άλλων?:141:

Φιλικά (όχι για πολύ ακόμα)

Reaction score
14

Το θέμα είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησες και όχι το ρεζουμε...και η παρέμβασή μου ήταν μια χαρά...
Είδες πουθενά να μιλώ και να πράττω για λογαριασμό άλλων?:141:

Φιλικά (όχι για πολύ ακόμα)

"Αυτή είναι καθαρά η προσωπική σου άποψη και μόνο...καλό θα είναι να σεβαστούμε και την αντίθετη άποψη των μελών που διαφωνούν μαζί σου είτε σου αρέσει είτε όχι....."

Εσύ το έγραψες για το σχόλιο μου στο quote του bicmac..
Αν είχε ή έχει πρόβλημα ο φίλος αυτός δεν το εξέφρασε (ακόμη) οπότε δεν σου δίνω κανένα δικαίωμα να το παίζεις μέντιουμ..
Κανένα.
Υποδείξεις και νουθετήσεις σε υποθέσεις δεν χωρούν.
Ποιος σου είπε πως δεν σεβάστηκα τον φίλο αυτό? Ποιός?
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξεφύγουμε από το φιλικό τόνο απλά βαριέμαι..
Έχω και άλλα πράγματα να κάνω από το να γράφω 20 ποστ για ένα θέμα που δεν υπάρχει και αν υπήρχε θα μπορούσε να το λύσει ένας συντονιστής που ξέρει να συμπεριφερθεί στα μέλη ενός forum και να κατανοήσει απόλυτα τα σχόλια τους, με μισό pm..
Γιατί εσύ νόμισες πως προσέβαλα κάποιον ενώ εσύ το έπραξες κάνοντας μου δημόσια υπόδειξη για μη κόσμιο σχόλιο.

Reaction score
40

"Αυτή είναι καθαρά η προσωπική σου άποψη και μόνο...καλό θα είναι να σεβαστούμε και την αντίθετη άποψη των μελών που διαφωνούν μαζί σου είτε σου αρέσει είτε όχι....."

Εσύ το έγραψες για το σχόλιο μου στο quote του bicmac..
Αν είχε ή έχει πρόβλημα ο φίλος αυτός δεν το εξέφρασε (ακόμη) οπότε δεν σου δίνω κανένα δικαίωμα να το παίζεις μέντιουμ..
Κανένα.
Υποδείξεις και νουθετήσεις σε υποθέσεις δεν χωρούν.
Ποιος σου είπε πως δεν σεβάστηκα τον φίλο αυτό? Ποιός?
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξεφύγουμε από το φιλικό τόνο απλά βαριέμαι..
Έχω και άλλα πράγματα να κάνω από το να γράφω 20 ποστ για ένα θέμα που δεν υπάρχει και αν υπήρχε θα μπορούσε να το λύσει ένας συντονιστής που ξέρει να συμπεριφερθεί στα μέλη ενός forum και να κατανοήσει απόλυτα τα σχόλια τους, με μισό pm..
Γιατί εσύ νόμισες πως προσέβαλα κάποιον ενώ εσύ το έπραξες κάνοντας μου υπόδειξη για μη κόσμιο σχόλιο.
Δεν ξέρεις τι γράφεις και μου κάνεις προσωπική επίθεση...

Επαναλαμβάνω λέξεις όπως ''βλάχα'' και ''ελάχιστο μυαλό'' δεν είναι κόσμιες για ανθρώπους που έχουν κάνει ότι μπορούν για το τραγούδι και την καριέρα τους.(που υποστηρίζεις ας γελάσω)

Φυσικά αυτές θα υπάρχουν στο καθημερινό σου λεξιλόγιο και έτσι καταλαβαίνω το ποιόν σου...γι αυτό δεν θα το συνεχίσω το όλο θέμα για να σου κανω τη χάρη....Ευτυχώς οι νοήμονες κατάλαβαν γιατί έκανα την παρέμβαση αυτή.....

Αν συνεχίσεις να με προσβάλεις...βλέπουμε τότε:125:

Reaction score
14

Δεν ξέρεις τι γράφεις και μου κάνεις προσωπική επίθεση...

Επαναλαμβάνω λέξεις όπως ''βλάχα'' και ''ελάχιστο μυαλό'' δεν είναι κόσμιες για ανθρώπους που έχουν κάνει ότι μπορούν για το τραγούδι και την καριέρα τους.

Φυσικά αυτές θα υπάρχουν στο καθημερινό σου λεξιλόγιο και έτσι καταλαβαίνω το ποιόν σου...γι αυτό δεν θα το συνεχίσω το όλο θέμα για να σου κανω τη χάρη....Ευτυχώς οι νοήμονες κατάλαβαν γιατί έκανα την παρέμβαση αυτή.....

Αν συνεχίσεις να με προσβάλεις...βλέπουμε τότε:125:

Δεν σε χαρακτήρισα ως τώρα και δεν είσαι ικανή να κρίνεις το "ποιόν" μου, εμένα η οποιονδήποτε άλλο.
Οι νοήμονες θα κατάλαβαν και το σχόλιο μου. Πρίν το δικό σου.

Από το άτομο που έσβησε τα πόστ της γκάφας του με τη Μασίνο (χωρίς να έχει ίχνος σεβασμού στους υπόλοιπους μη συντονιστές που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα) και που προφανέστατα ο δείκτης του χιούμορ του είναι αντιστρόφως ανάλογος με τα ποστ του μάλλον δεν έπρεπε να περιμένω περισσότερα.

Λυπάμαι ( και είναι η πρώτη φορά) για την επιλογή σου σαν συντονίστρια όχι βεβαίως από πλευράς προσφοράς που είναι πολύτιμη αλλά από πλευράς ουσιαστικου χειρισμού και συμπεριφοράς.
Θα περιμένω κίνηση και παραπομπή σου για απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν επιτρέπεται να μιλάς για το "ποιόν" κάποιου που δεν γνωρίζεις γιατί απλά παρουσιάζεις το δικό σου..
Εσύ πάλι υποθέτεις για μένα και το "ποιόν" μου ενώ η συμπεριφορά σου πλέον είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη.

Δεν περιμένω συγγνώμη από σένα αλλά ελπίζω να μου την πούν με τον τρόπο τους αυτοί που πρέπει.
Απειλές οποιουδήποτε τύπου σε παρακαλώ να λείπουν.
Και θα πρότεινα να μείνει αυτή η κουβέντα ,έστω κι αν είναι off topic και να μη διαγραφούν τα μηνύματα ούτε τα δικά μου ούτε τα δικά σου.

Κλείνοντας να πώ πως το επίπεδο μιας κουβέντας σε ένα forum το ρίχνει κυρίως η συμπεριφορά ενός ενεργού μέλους σε ένα άλλο μέλος επίσης ενεργό και όχι ο μεταφορικός χαρακτηρισμός ενός μέλους σε ένα δημόσιο πρόσωπο...

Reaction score
40
Απάντηση: Eurovision Moσχα 2009

Άλλος πήρε την 7η θέση και άλλος θα έπρεπε...λυπάμαι για λογαριασμό σου και γελάω ταυτόχρονα:142::142:

Reaction score
40

Δεν σε χαρακτήρισα ως τώρα και δεν είσαι ικανή να κρίνεις το "ποιόν" μου, εμένα η οποιονδήποτε άλλο.
Οι νοήμονες θα κατάλαβαν και το σχόλιο μου. Πρίν το δικό σου.

Από το άτομο που έσβησε τα πόστ της γκάφας του με τη Μασίνο (χωρίς να έχει ίχνος σεβασμού στους υπόλοιπους μη συντονιστές που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα) και που προφανέστατα ο δείκτης του χιούμορ του είναι αντιστρόφως ανάλογος με τα ποστ του μάλλον δεν έπρεπε να περιμένω περισσότερα.

Λυπάμαι ( και είναι η πρώτη φορά) για την επιλογή σου σαν συντονίστρια όχι βεβαίως από πλευράς προσφοράς που είναι πολύτιμη αλλά από πλευράς ουσιαστικου χειρισμού και συμπεριφοράς.
Θα περιμένω κίνηση και παραπομπή σου για απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν επιτρέπεται να μιλάς για το "ποιόν" κάποιου που δεν γνωρίζεις γιατί απλά παρουσιάζεις το δικό σου..
Εσύ πάλι υποθέτεις για μένα και το "ποιόν" μου ενώ η συμπεριφορά σου πλέον είναι δεδομένη και καταγεγραμμένη.

Δεν περιμένω συγγνώμη από σένα αλλά ελπίζω να μου την πούν με τον τρόπο τους αυτοί που πρέπει.Απειλές οποιουδήποτε τύπου σε παρακαλώ να λείπουν.
Και θα πρότεινα να μείνει αυτή η κουβέντα ,έστω κι αν είναι off topic και να μη διαγραφούν τα μηνύματα ούτε τα δικά μου ούτε τα δικά σου.

Κλείνοντας να πώ πως το επίπεδο μιας κουβέντας σε ένα forum το ρίχνει κυρίως η συμπεριφορά ενός ενεργού μέλους σε ένα άλλο μέλος επίσης ενεργό και όχι ο μεταφορικός χαρακτηρισμός ενός μέλους σε ένα δημόσιο πρόσωπο...
Είναι καθαρά υβριστικό προς το άτομό μου αυτό το ποστ γιατί γράφεις ότι θέλεις και με προσβάλεις......
Να πας να κουτσουλίσεις αλλού:125:

Reaction score
14

Καλό (θα σου)κάνει το γέλιο.
Εγώ όμως λέω να γελάσω αύριο που θα είναι και μέρα..
Και εννοείται ότι δεν λυπάμαι για λογαριασμό σου..μπορείς και για τους δυό μας.

Λυπάμαι μόνο τους δύστυχους αναγνώστες που βλέπουν μια κόντρα που δεν έπρεπε να ξεκινήσει γιατί δεν υπήρξε ούτε λόγος ούτε καν αφορμή και που όμως θα μπορούσε να λήξει με ένα πμ.

Να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς και να κλείσω εδώ ώστε να συνεχίσουν το θέμα με ησυχία.

Reaction score
40

Καλό (θα σου)κάνει το γέλιο.
Εγώ όμως λέω να γελάσω αύριο που θα είναι και μέρα..
Και εννοείται ότι δεν λυπάμαι για λογαριασμό σου..μπορείς και για τους δυό μας.

Λυπάμαι μόνο τους δύστυχους αναγνώστες που βλέπουν μια κόντρα που δεν έπρεπε να ξεκινήσει γιατί δεν υπήρξε ούτε λόγος ούτε καν αφορμή και που όμως θα μπορούσε να λήξει με ένα πμ.

Να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς και να κλείσω εδώ ώστε να συνεχίσουν το θέμα με ησυχία.
Σου έκανα μια απλή σύσταση και εσύ μου έκανες επίθεση και με πρόσβαλες πολλές φορές...σίγουρα το θέμα θα λήξει εδώ χωρίς κανένα pm για να τα διαβάσουν κι άλλοι...όπως λες...τους αναγνώστες να μην τους λυπάσαι γιατί δεν θα κρίνεις εσύ τη νοημοσύνη τους και κανένας άλλος....

Η troll συμπεριφορά σου είναι απαράδεχτη... με τη μη συμμόρφωση προς συστάσεις/υποδείξεις του συντονιστή και αυτό δίχνει τις διαθέσεις σου

Reaction score
14

Ότι έχω να πώ θα το πώ εκεί που πρέπει..να είσαι σίγουρη γι'αυτό. ( απλή σύσταση θα ήταν αλλιώς Φαίδρα..)
Δεν ενδιαφέρει όμως κανέναν άλλο μη σχετικό αυτή η γελοιότητα με την κόντρα μας.
Έχω το μυαλό να το καταλάβω, φαντάζομαι κι εσύ.
Καλή συνέχεια στο θέμα.

Reaction score
0

Σαν σύνολο το τραγουδι του Νορβηγού φαίνεται καλύτερο. Αλλά προσωπικα βρίσκω το στίχο του κάτω του μετρίου. Απλά των άλλων τραγουδιών ήταν ακόμα χειρότερο.

Reaction score
4.237
Re: Απάντηση: Eurovision Moσχα 2009

Οι στίχοι από το τραγούδι της Νορβηγίας

Performer: Alexander Rybak
Song title: Fairytale
Song writer(s): Alexander Rybak
Song composer(s): Alexander Rybak

Years ago when I was younger
I kinda’ liked a girl I knew.
She was mine, and we were sweethearts,

That was then, but then it’s true

I’m in love with a fairytale
Even though it hurts.
‘Cause I don’t care if I lose my mind;
I’m already cursed

και οι παρακάτω στίχοι που του έδωσαν την πρωτιά

Every day we started fighting,
Every night we fell in love.

No one else could make me sadder,
But no one else could lift me high above

I don’t know what I was doing
But suddenly we fell apart.
Nowadays I cannot find her.
But when I do we’ll get a brand new start

I’m in love with a fairytale
Even though it hurts.
Cause I don’t care if I lose my mind;
I’m already cursed

She’s a fairytale
Yeah
Even though it hurts.
Cause I don’t care if I lose my mind;
I’m already cursed
http://www.youtube.com/watch?v=oAHxiTlWWvw&feature=related

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!
Οποιος συγκρινει τους στιχους του νικητη με αυτους του Σακη θα καταλαβετε γιατι τουλαχιστον στο κομματι των στιχων η Νορβηγια κερδισε, το τραγουδι του Σακη παραπαπεμπει στους τυπους που ελεγαν "We are the champions of Eurovision" !! και τελος αυτο το πραγμα με τα ανοιχτα χερια τυπου μαγου μερλιν που κανει ητανε παρομοιομε την χορογραφια του 2004!!

Reaction score
59

Δεν ήταν η νύχτα μας...

Έβδομος ο Σάκης Ρουβάς στην Eurovision 2009, η Νορβηγία την πρωτιά

Παρά την εκπληκτική εμφάνισή του στον τελικό της Μόσχας, ο Σάκης Ρουβάς, με το This is our night, κατέλαβε την έβδομη θέση στον 54ο διαγωνισμό της Eurovision. Η Νορβηγία με τον Αλεξάντερ Ρίμπακ και το Fairytale πήρε την πρωτιά με χαρακτηριστική άνεση, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν η Ισλανδία και το Αζερμπαϊτζάν.

Για πρώτη φορά εφέτος, το 50% των ψήφων δόθηκε από πενταμελείς εθνικές επιτροπές και το υπόλοιπο μισό κρίθηκε από τις επιλογές του κοινού με televoting.

Είναι η τρίτη φορά που η Νορβηγία κερδίζει διαγωνισμό της Eurovision. Είχαν προηγηθεί οι πρωτιές της το 1985 και το 1995.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ελληνική συμμετοχή πήρε 1 βαθμό από Ολλανδία και Ισπανία, 2 από Σουηδία, Μαυροβούνιο και Ελβετία, 4 από Ρωσία, Σλοβενία και Ουγγαρία, 5 βαθμούς από Βέλγιο, Λευκορωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και Βοσνία Ερζεγοβίνη, 6 από Γερμανία και Σερβία, 7 από Μάλτα, Κροατία, 8 από Ρουμανία, 10 από Αρμενία και 12άρια από Βουλγαρία, Αλβανία, Κύπρο.

Δεν πήρε κανέναν βαθμό από τις Τσεχία, Ισλανδία, Γαλλία, Ισραήλ, Λετονία, Ανδόρα, Φινλανδία, Λιθουανία, ΠΓΔΜ, Σλοβακία, Ουκρανία, Τουρκία, Πολωνία, Εσθονία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Δανία, Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν και Νορβηγία.

Η Ελλάδα έδωσε 1 βαθμό στην Ισπανία, 2 βαθμούς στην Κροατία, 3 στην Τουρκία, 4 στην Ισλανδία, 5 στην Εσθονία, 6 στη Γαλλία, 7 στην Αλβανία, 8 στο Αζερμπαϊτζάν, 10 στη Νορβηγία και 12 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού ανακοινώθηκαν και οι βαθμολογίες των δύο ημιτελικών. Η Ελλάδα, που είχε μετάσχει στον β' ημιτελικό, είχε προκριθεί ως τέταρτη συγκεντρώνοντας 110 βαθμούς.

Είχε πάρει 6 βαθμούς από Γαλλία, Ισπανία, Ουγγαρία και Μολδαβία, 2 από Δανία και Πολωνία, 12 από Κύπρο και Αλβανία 10 από Ολλανδία και Ολλανδία, 1 από Νορβηγία, 4 από Σλοβενία, 3 από Κροατία, 5 από Εσθονία και Σλοβακία, 4 από Λετονία, Λιθυουανία, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν και Ουκρανία.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. Νορβηγία 387
2. Ισλανδία 218
3. Αζερμπαϊτζάν 207
4. Τουρκία 177
5. Ηνωμένο Βασίλειο 173
6. Εσθονία 129
7. ΕΛΛΑΔΑ 120
8. Γαλλία 107
9. Βοσνία Ερζεγοβίνη 106
10. Αρμενία 92
11. Ρωσία 91
12. Ουκρανία 76
13. Δανία 74
14. Μολδαβία 69
15. Πορτογαλία 57
16. Ισραήλ 53
17. Αλβανία 48
18. Κροατία 45
19. Ρουμανία 40
20. Γερμανία 35
21. Σουηδία 33
22. Μάλτα31
23. Λιθουανία 23
- .Ισπανία 23
25. Φινλανδία 22

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ο 54ος διαγωνισμός της Eurovision ξεκίνησε εντυπωσιακά με μια μίνι παράσταση του καλλιτεχνικού τσίρκου, Cirque de soleil.

Ο νικητής του περυσινού διαγωνισμού, Ντίμα Μπίλαν - που έφερε τον εφετινό τελικό στη Μόσχα - εμφανίζεται «πετώντας» στο «Ολιμπίνσκι» και μολονότι είχε ένα μικρό ατύχημα - το σακάκι του μπερδεύτηκε στα καλώδια που τον συγκρατούσαν στον αέρα - εισέβαλε στη σκηνή τρέχοντας και «διαπερνώντας» τοίχους.

Και ο διαγωνισμός ξεκινά...

Νο 1 Λιθουανία: Ο Σάσα Σον ερμήνευσε το Love, παίζοντας παράλληλα στο πιάνο του

Νο 2 Ισραήλ: Οι Νόα και Μίρα Αουάντ έστειλαν μήνυμα ειρήνης με το There Must Be Another Way

Νο 3 Γαλλία: Η σπουδαία Πατρίτσια Κάας, μολονότι χωρίς συνοδεία, γέμισε τη σκηνή του «Ολιμπίνσκι» εμρηνεύοντας συγκλονιστικά το Et S'il Fallait Le Faire

No 4 Σουηδία: H Μαλένα Ερνμαν έφερε την όπερα στη σκηνή της Eurovision, με μια ξεχωριστή ερμηνεία του La Voix

Νο 5 Κροατία: Ο Ίγκορ Τσουκρόφ και η Αντρέα τραγούδησαν το Lijepa Tena

Νο 6 Πορτογαλία: Το συγκρότημα Φλορ - Ντε - Λις ερμήνευσαν το Todas As Ruas Do Amor

Νο 7 Ισλανδία: η γλυκύτατη Γιοχάνα ερμήνευσε το μελωδικό Is It True

Νο 8 ΕΛΛΑΔΑ: όλο το Στάδιο αποθέωσε τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος ερμήνευσε με αυτοπεποίθηση και φοβερή ενέργεια το This is our night

Νο 9 Αρμενία: Οι αδελφές Ίνγκα και Ανούς τραγούδησαν το επίσης χορευτικό τραγούδι Jan Jan

Νο 10 Ρωσία: Η Αναστάζια Πριχόντκο τραγούδησε Mamo, τη στιγμή που η γιγαντοοθόνη πίσω της, την έδειχνε να... γερνά

Νο 11 Αζερμπαϊτζάν: Ο διάσημος Αράς με τη γοητευτική Αϊσέλ ερμήνευσαν το «ξεσηκωτικό» Always

Νο 12 Βοσνία Ερζεγοβίνη: Το συγκρότημα Ρεγκίνα έδωσε μία επική ερμηνεία στο Bistra Voda

Νο 13 Μολδαβία: Απόλυτα βαλκανικός ρυθμός από τη Νέλυ Τσιμπάνου με το Hora Din Moldova

Νο 14 Μάλτα: Σπουδαία η ερμηνεία της Κιάρα στο μελωδικό What If We

Νο 15 Εσθονία: Όμορφες παρουσίες από τις Έρμπαν Σίμφονι και ονειρικοί ρυθμοί με το Randajad

No 16 Δανία: ο γοητευτικός Μπρινκ τραγούδησε το Believe Again, θυμίζοντας κλασικές αγορίστικες μπάντες

Νο 17 Γερμανία: Η Ντίτα Φον Τιζ έκλεψε την παράσταση από τους Αλεξ Σουίνγκς Όσκαρ Σινγκ και το τραγούδι τους Miss Kiss Kiss Bang

Νο 18 Τουρκία: στους γνωστούς ρυθμούς του τσιφτετελιού το Dum Tek Tek με τη Χαντισέ

Νο 19 Αλβανία: Όμορφη παρουσία από τη γλυκειά Κέισι Τόλα με το Carry Me in Your Dreams

Νο 20 Νορβηγία: Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ απέδειξε με το Fairytale γιατί περιλαμβάνεται στα φαβορί

Νο 21 Ουκρανία: Η Σβετλάνα Λόμποντα και οι τρεις «αρχαίοι στρατιώτες» της ερμήνευσαν το Be My Valentine! (Anti-Crisis Girl)

Νο 22 Ρουμανία: Η εντυπωσιακή Ελένα τραγούδησε The Balkan Girls

Νο 23 Ηνωμένο Βασίλειο: Η Τζέιντ με τη σπουδαία φωνή ερμήνευσε εκπληκτικά το It's My Time με τον ζωντανό «θρύλο» του μιούζικαλ, σερ Αντριου Λόιντ Ουέμπερ να τη συνοδεύει παίζοντας πιάνο

Νο 24 Φινλανδία: Οι Ουάλντο Πιπλ ερμήνευσαν το ρυθμικό Lose Control

Νο 25 Ισπανία: Η όμορφη Σοράγια τραγούδησε το La Noche Es Para Mi

Ρώσοι αστροναύτες έδωσαν από διαστήματος το σήμα για την έναρξη της ψηφοφορίας

- Καρέ - καρέ ο τελικός (φωτορεπορταζ )

Eurovision 2009

Reaction score
3

Δεν χρειάζονται πολλά για την συνταγή της επιτυχίας:

Ένα φρέσκο πρόσωπο,
ένα γλυκό χαμόγελο και παιδική αθωότητα, ανεπιτήδευτη, για να κοιτάς την κάμερα
μια μελωδία που να μπορείς να την ακούς ευχάριστα και να την θυμάσαι και αύριο και όχι ένα συνεχές ντάμπα - ντούμπα ...

Μπράβο στον Νορβηγό (με τις Λευκορωσικές ρίζες)!!!
Κατάφερε να μου περάσει συναισθήματα ευχαρίστησης και αισιοδοξίας, αυτά που διαδέχονται εκείνα της απογοήτευσης, όταν όλα όσα με ... βρήκαν, είναι πίσω μου πια και είμαι και πάλι έτοιμη να πάθω, να μάθω, να ξεσκονιστώ και να σκαρφαλώσω ξανά, χωρίς να πρέπει να ξεχάσω... :615:

Reaction score
6
Eγώ είδα τα τραγούδια για πρώτη φορά χθες.

Κανένα δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Άσχετα όμως νομίζω ότι η Νορβηγία είχε όντως το καλύτερο τραγούδι (συγκριτικά πάντα με τα υπόλοιπα) και της άξιζε να βγει πρώτη.

Reaction score
40

:412::412: ....και μάλιστα μέχρι το πρωί

Reaction score
6
Ας μη γελιόμαστε.

Είμαστε καλοί όταν θέλουμε να αντιγράφουμε χοροπηδηχτά τραγούδια και να τα στέλνουμε στη Eurovision. Μέχρι εκεί καλοί είμαστε.

Όμως φέτος βρήκαμε μπροστά μας ένα τραγούδι που και στίχους και μουσική και πολύ καλή σκηνική παρουσία είχε. Εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πάμε με ένα τραγούδι όπως αυτό της Νορβηγίας. Ούτε και θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι ανάλογο. Γενικώς είμαστε "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου" σε μπιτάτη βερσιόν. Μέχρι εκεί μπορούμε.

Με λίγα λόγια, Ανήκομεν εις την Δύσιν αλλά Δυτικοί δεν είμαστε.

Reaction score
1.213

Μέχρι εκεί μπορούμε.

Με λίγα λόγια, Ανήκομεν εις την Δύσιν αλλά Δυτικοί δεν είμαστε.

Φυσικα και μπορουμε αν οχι καλυτερα , τουλαχιστον διαφορετικα.

Γιατι επιμενουμε σε αυτα ? Γιατι μεχρι στιγμη μας ειχαν κατσει.Ε δεν θα συνεβαινε για παντα αυτο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv