F1 2009 πού, πώς????

Reaction score
1
Απάντηση: F1 2009 πού, πώς????

Λοιπόν η μετάδοση του BBC interactive ήταν εκπληκτική. Μιλάω για ολόκληρο το τριήμερο που κάθισα και το είδα. Πραγματικά για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα στο κλίμα της φόρμουλα 1. Εγώ έχω dreambox 800/8000 και όταν σκάναρα τη συχνότητα 12441 μου έβγαλε τα stream 0-6. Με κάποιον editor (dreamset στην περίπτωσή μου) άλλαξα τα κανάλια από data σε tv και τα βλέπω κανονικότατα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τον humax 2000. Αν βρω χρόνο θα τον ξεσκονίσω και θα σκανάρω τη συχνότητα για δω αν μπορώ να τα δω και από εκεί.

GTX

Reaction score
39
Τα λόγια είναι λίγα :116::116::116:
Επιτέλους βλέπω F1 όπως της αξίζει :107:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: F1 2009 πού, πώς????

Λοιπόν η μετάδοση του BBC interactive ήταν εκπληκτική. Μιλάω για ολόκληρο το τριήμερο που κάθισα και το είδα. Πραγματικά για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα στο κλίμα της φόρμουλα 1.
Χαίρομαι που επιτέλους και στην Ελλάδα βλέπουν αυτά που εμείς κάποτε κάπου αλλού τα θεωρούσαμε αυτονόητα.
Μόνο έτσι καταλαβαίνετε τι χάσαμε που ήρθαμε εδώ, στην χώρα του Πουρναράκη!...:136::136:
Οσονούπω το γυρνάω κι εγώ το πιάτο!

Reaction score
84
Απάντηση: Re: Απάντηση: F1 2009 πού, πώς????

Χαίρομαι που επιτέλους και στην Ελλάδα βλέπουν αυτά που εμείς κάποτε κάπου αλλού τα θεωρούσαμε αυτονόητα.
Μόνο έτσι καταλαβαίνετε τι χάσαμε που ήρθαμε εδώ, στην χώρα του Πουρναράκη!...:136::136:
Οσονούπω το γυρνάω κι εγώ το πιάτο!
Πείτε μου και μένα ρε παιδιά πως θα το δώ? Εχω τον technomate hd 6900 combo.Να το γυρίσω και εγώ το πιάτο.

Reaction score
1

Σκάναρε τη συχνότητα 12441.
Πρέπει να κατεβάσεις τα BBC interactive ως stream 0 έως 6.
Ο dm800 & dm8000 τα βλέπουν σαν data. Οπότε χρειάζεται ένας editor για να αλλάξουν σε TV. Δεν ξέρω για τον δικό σου δέκτη ποιος editor χρειάζεται, αλλά ψάξτο και θα αποζημιωθείς.

Reaction score
68

Δεν ξέρω για τον δικό σου δέκτη ποιος editor χρειάζεται, αλλά ψάξτο και θα αποζημιωθείς.
Δε χρειάζεται editor. Τα κανάλια αποθηκεύονται αυτόματα στα τηλεοπτικά.

Reaction score
0
Παιδιά καλημέρα,
Εχει αλλαξει κατι με το BBC stream? Εχθές προσπαθούσα να το τσεκάρω και το μόνο που ειχα ηταν ηχο απο το Stream 0 και μαυριλα απο τα αλλα?
Σε εσας ολα ειναι κανονικά?

Reaction score
1

Σήμερα είναι όλα καλά, απλά έρχεται πρώτα ο ήχος και μετά από λίγο η εικόνα.
Τι δέκτη έχεις;

GTX

Reaction score
39
Παιδιά το stream που βλέπουμε είναι το interactive του BBC το οποίο δουλεύει συνήθως ανάλογα με αυτά που δείχνει το κανονικό κανάλι (το οποίο ανήκει στη δέσμη που δεν πιάνουμε) οπότε είναι λογικό να μην παίζει συνέχεια. Απλά είμαστε τυχεροί που για την κάλυψη της F1 ανοίγουν στο interactive 3 streams :116:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: F1 2009 πού, πώς????

Σήμερα είναι όλα καλά, απλά έρχεται πρώτα ο ήχος και μετά από λίγο η εικόνα.
Τι δέκτη έχεις;
Εχθές το απόγευμα ειχα πρόβλημα και με τους δυο δέκτες μου (humax 5300 & kathrein 910). Το σημα ηταν ισχυρο αλλά "μαυρίλα"

Reaction score
457

εγώ πάλι βλέπω τους αγώνες από το παλιό καλό RTL με ένα παμπάλαιο illusion 7000...! :)

Reaction score
0

δηλαδη για κατσε... τον αστρα στις 28 εσεις με τι πιατελα τον πιανετε (τουλαχιστον οσοι ειναι αττικη)??

Reaction score
1

δηλαδη για κατσε... τον αστρα στις 28 εσεις με τι πιατελα τον πιανετε (τουλαχιστον οσοι ειναι αττικη)??
Με Τ90 wavefrontier και dm800 η λήψη είναι άψογη από το κέντρο της Αθήνας (Ηλύσια, Χίλτον).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm