F1 season 2007 chat

Reaction score
4.912
Re: F1 season 2007

Aναμένεται δεύτερος συνεχόμενος συναρπαστικός αγώνας μετά όλες τις φόλες που φάγαμε στους πρώτους αγώνες.
Ελπίζω να βρέχει και να σταματάει συνεχώς :))

Reaction score
1
Απάντηση: Re: F1 season 2007

Ελπίζω να βρέχει και να σταματάει συνεχώς :))
έχουμε ήδη αρκετά φορτισμένο κλίμα σε σημείο που παραδόξως να μην έχουμε ανάγκη τα φορτισμένα σύννεφα ;-)
αν έχουμε εκκίνηση χωρίς "τράκο" θα δούμε πολύ πράμα :cool_1:

GTX

Reaction score
39

Ωραίο GP!!! :bravo::bravo::bravo:

Μάχη μέχρι το τέλος για την πρώτη θέση!!!!
Περιμέναμε οτι η Mclaren θα έχει το πάνω χέρι εδώ όπως και στο Μονακό αλλά τελικά η Ferrari του Kimi έδειχνε πολύ κοντά και σε στιγμές πιο γρήγορη από τη Mclaren του Βρετανού έκανε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα στον τελευταίο γύρο.

Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια για τη Ferrari του Massa :pc::pc::pc:
Μου φαίνεται μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους εκεί στη Ferrari :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Alonso...Μουαχαχαχαχαχα :happy_9::happy_9::happy_9:
Πραγματικά θα ήθελα να είναι στην press conf να δω τη φάτσα του, βέβαια θα ήθελα και να την έδειχνει ο Alpha αλλά μη το κάνουμε και θέμα :mad_3::mad_3::mad_3:

Reaction score
3

Ψάχνοντας για ειδήσεις της f1, έπεσα πάνω σε τούτο.
Το είχα ξεχάσει ότι είχαν συστήσει μια τέτοια επιτροπή, όπως είχα ξεχάσει πόσο πολύ με είχε χαροποιήσει η είδηση τότε. Βέβαια από τότε, δεν έχω δει καμιά αλλαγή. Να πω την αλήθεια μόνο στο GP2 χαίρομαι αγώνα, στα άλλα έχει καταλήξει αρκετά βαρετό.
Κάποτε έλεγα πως είναι παράλογο ένα ολόκληρο έθνος να παρακολουθεί ένα σμάρι αυτοκίνητα να κάνουν γύρω-γύρω όλοι (και εγώ θέλω μπιφτέκι) για 500 μίλια, από τα οποία, στην καλύτερη περίπτωση, τα μισά ήταν με το safety car. Τελικά και εδώ τα ίδια χάλια έχουμε. Αν είναι να συνεχίστεί αυτή η κατάσταση, ας τους βάζουν μέσα έναν-έναν με διαφορά 10 sec όπως στα rally.
Τους βαρέθηκε η ψυχή μου.
Εν κατακλείδι:
ΖΗΤΩ ΤΟ motogp:cool_1:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.270
Members