- Reaction score
- 4.910
Και για πολλά χρόνια ακόμη........
Υπάρχει λύση!ρε παιδιά τι θα γίνει με τον πουρναράκη?όλη τη χρονιά θα μας πρήξει τα @ρχίδια!
Ακριβώς. Δείχνει το πόσο ασφαλή έχουν γίνει τα μονοθέσια, μετά τις αλλαγές κανονισμών τα τελευταία χρόνια. Μια παρόμοια σύγκρουση πριν 4-5 χρόνια θα είχε σίγουρα σκοτώσει τον πιλότο.Μάλλον πολύ γερό σασί αυτό του μονοθεσίου![]()
Αμέσως μετά την εκκίνηση φάνηκε καθαρά σε replay του σκηνοθέτη το οποίο παίχτηκε μόνο 1 φορά (όχι του Alpha) ότι υπήρξε επαφή του Raikonnen και συγκεκριμένα στην μπροστινή πτέρυγα στα φρένα με τον Massa ... και φάνηκε ότι στράβωσε κάτι χωρίς να σπάσει ...Πολλά γίνανε σ'αυτό το GP, ο kimi πάλι κοιμήθηκε αν και λένε οτι στην εκκίνηση η επαφή που είχε με τον Massa προκάλεσε ζημιά στην εμπρός πτέρυγα και είχε πρόβλημα, δε ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά αν είναι γιατί δεν την αλλάξανε???
Πρέπει να έχεις δίκιο, δεν το είδα από την αρχή που τον παρουσίασε αλλά πρόλαβα που σχολιάζανε για αγώνες στην Ελλάδα το WRC κτλ. οπότε συμπέρανα οτι κάποια σχέση πρέπει να είχε. Αλλά σίγουρα το GP δε το ζούσε και δε μου φάνηκε να καταλαβαίνει τι βλέπει...θα μου πείς με τον Πουρναράκη δίπλα πού να καταλάβεις τι γίνεται :crazy_1::crazy_1::crazy_1:ΑΝ δεν κάνω λάθος, ο καλεσμένος ήταν ο Μανιατόπουλος, ο αντιπρόσωπος Renault και Porsche Ελλάδος...πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων ή κάτι τέτοιο. Τρέχει σε αγώνες απ'ότι ξέρω, δεν είναι άσχετος. Φυσικά η F1 δεν είναι Renault Clio RS...αλλά τεσπά...
Διάβασα ότι σε μια από τις εξόδους του, "πλήγωσε" το κάτω μέρος του σασί στο curb και άλλαξε η αεροδυναμική συμπεριφορά του μονοθεσίου του.Αυτό είναι grand prix :bravo::bravo::bravo:
Κάτι περίεργο πρέπει να παίχτηκε και με το μονοθέσιο του Alonso δε βλέπω χωρίς κάποιο πρόβλημα να μη μπορούσε να στρίψει??? και να έχει τόση φθορά στα λάστιχα που να τον περνάει ο Sato...έλεος!!!
Καλά αυτή η κοιμισμένη μούρη κάθε φορά δεν παλεύεται...λες και το κάνει με το ζόρι :crazy_1::crazy_1:Του Πουρναράκη του είχα στήλει mail μια φάσει για να βγώ υπέρ του 16:9 (αν και letterbox τεσπα) και τους γράφω... "λίγο ενθουσιασμό ρε παιδιά! F1 αγώνα περιγράφετε όχι σκακιστικό αγώνα!"