F1 season 2007

Reaction score
1
Απάντηση: F1 season 2007

Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιες κατατακτήριες δοκιμές.
Εάν έβγαινε και Νo4 ο ακατανόμαστος θα ήταν σούπερ.:violent:
Προοπτικές για σπoυδαίο αγώνα με τον Κίμι να χτυπά στα ίσα πλέον τους υπόλοιπους 3...

Αναλυτικά η γραμμή εκκίνησης

1 L. Hamilton McLaren 1:19.997
2 K. Räikkönen Ferrari 1:20.099
3 F. Alonso McLaren 1:20.147
4 F. Massa Ferrari 1:20.265
5 R. Kubica BMW 1:20.401
6 R. Schumacher Toyota 1:20.516
7 H. Kovalainen Renault 1:20.721
8 G. Fisichella Renault 1:20.775
9 N. Heidfeld BMW 1:20.894
10 J. Trulli Toyota 1:21.240

Αποκλείστηκαν στη δεύτερη διαδικασία

11 M. Webber Red Bull 1:20.235
12 D. Coulthard Red Bull 1:20.329
13 A. Wurz Williams 1:20.350
14 R. Barrichello Honda 1:20.364
15 S. Speed Scuderia Toro Rosso 1:20.515
16 V. Liuzzi Scuderia Toro Rosso 1:20.823

Αποκλείστηκαν στην πρώτη διαδικασία

17 N. Rosberg Williams 1:21.219
18 J. Button Honda 1:21.335
19 A. Davidson Super Aguri 1:21.448
20 A. Sutil Spyker F1 1:22.019
21 T. Sato Super Aguri 1:22.045
22 C. Albers Spyker F1 1:22.589

Reaction score
0
Να υποθέσω ότι είστε μεθυσμένοι από το θρίαμβο και δεν γράφετε; :happy_5:
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια: Ξύπνησε το θηρίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool_3:

Reaction score
0
Μπράβο στον Ραικόνεν και στη Φεράρι ... τα πήγαν πολύ καλά ... άστραψε και βρόντηξε!

Αντε και ένα μπράβο στον Πουρναράκη! τιμής ένεκεν μόνο και μόνο επειδή όταν έκανε το πρώτο πιτστοπ ο Αλόνσο και βγήκε πρώτος .... ενώ ο άλλος ο συνπαρουσιαστής έλεγε ότι είχε περισσότερο φορτίο εξαρχής και κέρδισε κάποια δευτερόλεπτα ... ο Πουρναράκης αναρωτήθηκε .... κέρδισε ? ή τα χρωστάει ? ... Γεγονός βέβαια που αποδείχτηκε αληθινό από την ροή του αγώνα αλλά πιστεύω το είχαμε καταλάβει και οι περισσότεροι πως θα εξελισσόταν.
Μάλλον η πίεση παραήταν βαριά για τον Χάμιλτον ... εντός έδρας... Παρόλα αυτά και στην χειρότερη ημέρα του ο Αγγλος εξακολουθεί να βρίσκεται στο βάθρο...
Ο Ραικόνεν έκανε το αυτονόητο, απλά όλα τέλεια και οι μηχανικοί του τέλειοι ...
Ο καημένος ο Μάσσα άξιζε κάτι παραπάνω από την 5η θέση να μου το θυμηθείτε ... αυτή η "χαλασμένη εκκίνηση" μπορεί και να στοιχίσε το πρωτάθλημα στην Φερράρι ... αν συνεχίσουν στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες με αυτή την εικόνα που έχουν σήμερα, 1-2 φεράρι , 3-4 ΜcLaren η διαφορά θα μικραίνει... και κάθε πόντος που χάνεται θα είναι σημαντικός!
σύμφωνα με την εικόνα που είδαμε αν ο Μασσα εκκινούσε κανονικά πιθανότατα θα τερμάτιζε 2ος άρα η διαφορά θα μίκρυνε περισσότερο ...
και η Φερράρι θα έπαιρνε +4 πόντους και η ΜcLaren -3 άρα 7 στο σύνολο, μειώνοντας την διαφορά τους στους 18 πόντους έναντι των 25 που είναι τώρα. Με τα "αν" δεν κερδίζονται πρωταθήματα ... αλλά πλέον είναι εξαιρετικά κρίσιμος κάθε βαθμος που χάνεται ... γιατί πάει στον αντίπαλο.

GTX

Reaction score
39
Ας γράψω κι εγώ μερικά πράγματα (είχα την τύχη να παρακολουθήσω όλο το τριήμερο του GP και των δοκιμαστικών από κοντά, θα ανοίξω άλλο thread που θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από όλη την εμπειρία και φυσικά θα βάλλω και πολλές φώτος αφού έχω βγάλει γύρω στις 3500 :crazy_11::happy_5:) από βδομάδα όμως που θα έχω γυρίσει γιατί εδώ το laptop που έχω μόλις δείς καμιά 50-60 φώτος γονατίζει και γίνεται πολύ αργό και δε γίνεται δουλεία έτσι... wall_1

HamiltonMania γενικά εδώ, καλός ο μικρός δε λέω αλλά μπορούσε κανείς να προβλέψει οτι θα πάρει την pole και από πέρσι :happy_5::happy_5::happy_5: Εντελώς αναμενόμενο οτι θα έχει λίγη βενζίνη για να πάρει την pole να γουστάρουν οι Άγγλοι να γεμίσει η πίστα, να πουλήσουν μπλουζάκια να περνάει με το αμάξι και να γίνεται χαμός :cool_1::cool_1: Εγώ έτσι οπως το βλέπω ο μικρός είχε 2 επιλογές, pole και μετά ότι κάτσει ή καλύτερη στρατηγική και δεύτερος. Η Mclaren το πήρε καλά το μήνυμα και από το προηγούμενο GP, η Ferrari έχει περάσει πλέον μπροστά και πλέον άρχισε για τα καλά ο αγώνας δρόμου για εξέλιξη και διατήρηση της πρωτοπορίας τους, όλα πλέον είναι θέμα χρόνου, 8 αγώνες μείνανε και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο λάθους για κανέναν. Αν δε το καταλάβατε η χτεσινή ήταν βαριά ήττα για την Mclaren :happy_4:

Πέρα από τους φανατισμένους Άγγλους όσοι ξέραν 5 πράγματα είχαν δεί από την Παρασκευή οτι το πάνω χέρι το είχε η Ferrari και ειδικά ο Kimi, τα πατήματα του όλο το τριήμερο ήταν σταθερά και ήταν σαφώς πιο γρήγορος από όλους, όσοι είδαν το quali ήξεραν οτι αν ο Φινλανδός δεν είχε αυτό το μικρό γλίστρημα στο τελευταίο γρήγορο γύρο του θα είχε πάρει την pole και θα έφευγε στο θεό μετά την εκκίνηση για να τερματίσει με άνεση στην πρώτη θέση. Αυτή τη φορά είδαμε και πάλι τη Ferrari να παίζει έξυπνα το χαρτί της στρατηγικής και ενώ όλοι κοίταζαν τον Hamilton και τον Alonso η Ferrari έβαλε τον Φινλανδό νωρίτερα για το πρώτο pitstop ακριβώς όταν έπρεπε για να βγεί μπροστά στο Hamilton, μετά έμεινε πρώτος ο Alonso που ήταν πιο βαρύς από τον Hamilton με στόχο να ανοίξει μια διαφορά από τον Kimi τουλάχιστον 8 δευτερόλεπτα αφού όπως έιπε και ο Alonso ήξεραν οτι ο Kimi είναι πιο βαρύς (είχε συνολικά 6 γύρους παραπάνω βενζίνη) και όταν μπήκε για το δεύτερο piststop του ήξερε από πριν ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή και είχε ήδη χάσει την πρώτη θέση. Σύμφωνα με τον Alonso ο Kimi ήταν τόσο γρήγορος που και τα 8 δευτερόλεπτα να έπιανε πάλι θα τον έτρωγε ο Kimi μετά το pitstop.

Καταπληκτικός αγώνας από τον Massa ο οποίος έδειξε με τη σειρά του πόσο γρήγορο είναι το Ferrari αφού τρελάθηκε στις προσπεράσεις, 3 από τις οποίες έκανε μπροστά μου :cool_1::cool_1: Οι Άγγλοι όταν πέρναγε ο Βραζιλιάνος πανηγύρισαν για το θέαμα που πρόσφερε :bravo::bravo: Φυσικά αν δε του είχε σβήσει το αμάξι στην εκκίνηση πιστεύω θα μιλάγαμε για σίγουρο 1-2 της Ferrari.

Για τον Kimi τί να πω??? :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Δεν έχει να πω και πολλά, τα έσπασε το παλικάρι, τέλειος αγώνας, τέλεια εκκίνηση που με έκανε να είμαι όρθιος και να φωνάζω μέσα στους Άγγλους :happy_5: :happy_5: γενικά τέλειο τριήμερο, ίσως να ήταν ακόμα πιο τέλειο αν δεν είχε κάνει το λάθος με το γλίστημα στο quali αλλά σίγουρα θα μιλάγαμε για βαρετό GP αν είχε γίνει κάτι τέτοιο.

Γενικά λοιπόν βλέπω τρελό comeback της Ferrari που για μας είναι πολύ καλό αφού προβλέπω οτι θα δούμε πολύ δυνατά GP και πιθανόν αγώνα για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της σαιζόν που ο Kimi θα πάρει το πρωτάθλημα :happy_5::happy_5::happy_5::cool_1::cool_1:

Reaction score
0
Γιωργο πολυ ωραιο το report
που εκανες. :cool_4:

Εισαι λιγο McLaren-ικος η μου φαινεται ???:happy_8:
Οσο για τον Kimi μη λες τιποτα.
Η μαλλον πες οτι λεει και αυτος κατι μερες τωρα!
ΓΑΒ,ΓΑΒ,ΓΑΒ. :happy_5:
"happy_1"

Reaction score
4.912
εγώ προβλέπω πρωταθλητή Αλόνσο :)
οι δύο επόμενοι αγώνες ταιριάζουν στην Μακλάρεν θα εξαρτηθούν πολλά αν δεν καταφέρει να διατηρήσει την διαφορά με τις Φερραρι.

Reaction score
51
Και μερικες φωτογραφίες από τον αγώνα!!
(Αν και περιμένω τις φωτό του Γιώργο απ' το ταξίδι του στην πίστα....:crazy_3: :cool_4: )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.289
Members
38.676
Νεότερο μέλος
rikos1316