FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER (BLU-RAY)

Reaction score
59

To πρωτο bluray της FOX με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ειναι γεγονος και θα ειναι διαθεσιμο στις 23/10/2007. :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :cool_4:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663
Απάντηση: FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER (BLU-RAY)

Αχ και πως το περιμένω αυτό.
Και με ελληνικά!! Σε καλό δρόμο είμαστε.

Reaction score
0
Αυτό βγαίνει στην ελληνική αγορά δηλαδή ή από Amazon; Δεν πιστεύω να είναι κανένα Region A...

Reaction score
0

To πρωτο bluray της FOX με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ειναι γεγονος και θα ειναι διαθεσιμο στις 23/10/2007. :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :cool_4:
Καλά ρε γιατί μου 'κλεψες τη δόξα?..........Αφού εγώ σου είπα ότι θα είναι το πρώτο blu-ray της Fox με ελληνικά..........:mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5::happy_8:

Reaction score
0
Αχ αχ αχ!!!!
Ποσο περίμενα αυτη την μερα!!!!!:cool_1:
Επιτέλους. Ερχονται ωραιες μέρες!!!!!

Reaction score
59
Re: Απάντηση: FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER (BLU-RAY)

Καλά ρε γιατί μου 'κλεψες τη δόξα?..........Αφού εγώ σου είπα ότι θα είναι το πρώτο blu-ray της Fox με ελληνικά..........:mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5::happy_8:
AΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ !!!!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ JOHΝNY MAΣ !!!! :cool_11: :cool_11:

ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ WARNER ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ !!!

Reaction score
1
Και τα κακά νεα:

DRM, aka problems, problems, problems...
According to a news published at Ars Technica, DRM is causing again problems to end-consumers. Because of the AACS system is being cracked frequently, copy-protection systems in new titles are constantly updated, and this requires a frequent firmware update for the standalone player.

As reported at Ars Technica,

Two new Blu-ray titles that have just been released (Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer and The Day After Tomorrow) have been reported to exhibit various degrees of failure on some Blu-ray players. Some refuse to play until after an interminable two-minute delay, others skip randomly making watching the movie futile...

After all these annoying issues, it can happen to see a red screen asking to update the firmware of your standalone. There is nothing wrong in update the firmware on a standalone, but it is really annoying if this procedure become too frequent (aka once a month when a new title is released).

Moreover, there are people barely able to insert a disc on the drive and press the play button on the remote (navigating on menus trying to understand where is the play button is a nightmare for these persons because it is really frequent to see menus full of "fancy" contents but totally unclear and confusing about the navigation), so I wonder if these people are really able to update a firmware on the drive (an error in the upgrade can make a drive totally dead).

After paying a so high price for a standalone (and for a high resolution screen... oh, wait: I almost forgot to mention the multichannel audio system), end-consumers will certainly like to have a working piece of hardware, and not all these hassles...

http://www.cdfreaks.com/news/DRM-aka-problems-problems-problems___.html

Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
1

Η μερα που φοβομουν ηρθε!
Το ps3 μου ειναι region A, οποτε τα δισκακια της παλιο-Fox δεν τα παιζει, εκτος αν η ταινια βγει σε region free. Γνωριζουμε τιποτα?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER (BLU-RAY)

AΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ !!!!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ JOHΝNY MAΣ !!!! :cool_11: :cool_11:

ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ WARNER ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ !!!
:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ............δεν ξέρω ποιό θα είναι το πρώτο της Warner.......ξέρω όμως ποιό θα είναι το πρώτο της Buena Vista.......:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: ............αλλά αυτή τη φορά δεν θα στο πώ.......θα περιμένω λίγο πριν από την κυκλοφορία του και μετά.......:happy_6:

Reaction score
0

Ρε παιδια με μπερδεψατε.Ειχα την εντυπωση οτι τα blu-ray ειναι free region.Πως ακομη και αν παρω απο ιαπωνια δισκακι θα παιξει.Δηλαδη δεν ειναι ετσι;;

Ε να να να)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(Στην sony

Reaction score
1

Οι ίδιες ταινίας βγαίνουν και σε free region και σε A B C region ...

Reaction score
1

Της sony ειναι ολα region free. H fox ειναι αυτη που κραταει το διαολεμενο region lock.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663

Η Jessica Alba στο νέο αυτό δισκάκι είναι διαφορετική, σαν να έκανε εγχείρηση στα μάτια της.
Άλλαξε η φάτσα της. Τι της έκαναν άραγε;

Reaction score
6
FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER (2007) BLU-RAY

Ταινια
Ενώ ο Μίστερ Φαντάστικ και η Αόρατη Γυναίκα ετοιμάζονται να παντρευτούν, χιόνι σκεπάζει τις πυραμίδες της Αιγύπτου και η θάλασσα στην Ιαπωνία παγώνει. Οι τέσσερις υπερήρωες ανακαλύπτουν ότι τα περίεργα αυτά φαινόμενα οφείλονται σε μια μορφή που ταξιδεύει στο Διάστημα με ιστιοσανίδα. Όμως, την ίδια ασημένια οντότητα θέλει να μελετήσει και ο προαιώνιος εχθρός τους, ο δόκτορ Ντουμ.

Σε HD
Τελευταία εχω βρεθεί με μερικούς τιτλους της Fox και εχω κατενθουσιαστεί με αυτά που βλεπω.
Τελικα η αποχή της τοσο καιρο αξιζε την αναμονή καθως επέστρεψε προσφέροντας επιτέλους ποιοτικότατα transfer.
Γυάλισε το ματι μου.
Από την αρχη με το που βλεπεις τα μενου του τιτλου καταλαβαίνεις πως εχεις να κανει με μια άρτια παραγωγη σε όλα της τα σημεία.
Κάθε ηλεκτρονικός ηχος των μενου σε τινάζει στον αερα καθως εκτος από τα μπροστινά ηχεια , ήχοι ξεπετάγονται ακομα και από τα περιφερειακά.
Και ακομα δεν πατησα το play.
"Υψηλή ανάλυση με κεφια" , καπως ετσι θα χαρακτήριζα αυτό το BD από την Fox.
Εξαιρετικό στους τομείς που πρεπει ώστε να κερδίζει τον τιτλο του άριστου HD.
Το πλούσιο επιπλέον υλικο ερχετε και αυτό με κωδικοποίηση avc αλλα με αίσθηση SD.
Επισης ο ηχος στα extras είναι κομματάκι τσιμπημένος προς τα πανω σε σύγκριση με τον ηχο της ταινίας. ( αν το δειτε βραδάκι το νου σας στο volume)
Με Ελληνικους υποτιτλους

Technical Specs

• Blu-ray
  • BD-50 Dual-Layer Disc
  • BD-Java Enhanced
  • D-Box Enhanced
Video Resolution/Codec

• 1080p/AVC MPEG-4
  • 1080i/480p/i/MPEG-2 (Supplements Only)
Aspect Ratio(s)

• 2.35:1
Audio Formats

• English DTS-HD Lossless Master Audio 5.1 Surround
  • English Dolby Digital 5.1 Surround (448kbps)
  • French Dolby Digital 5.1 Surround (448kbps)
  • Spanish Dolby Digital 5.1 Surround (448kbps)

Ταινια 6,5/10
Εικονα 10/10

Attachments

Reaction score
62
Re: Απάντηση: FANTASTIC FOUR: RISE OF THE SILVER SURFER (BLU-RAY)

Τελευταία εχω βρεθεί με μερικούς τιτλους της Fox και εχω κατενθουσιαστεί με αυτά που βλεπω.
Τελικα η αποχή της τοσο καιρο αξιζε την αναμονή καθως επέστρεψε προσφέροντας επιτέλους ποιοτικότατα transfer.
Γυάλισε το ματι μου.
Από την αρχη με το που βλεπεις τα μενου του τιτλου καταλαβαίνεις πως εχεις να κανει με μια άρτια παραγωγη σε όλα της τα σημεία.
Κάθε ηλεκτρονικός ηχος των μενου σε τινάζει στον αερα καθως εκτος από τα μπροστινά ηχεια , ήχοι ξεπετάγονται ακομα και από τα περιφερειακά.
Και ακομα δεν πατησα το play.
Υψηλή ανάλυση με κεφια.
Καπως ετσι και θα χαρακτήριζα αυτό το BD από την Fox.
Εξαιρετικό στους τομείς που πρεπει ώστε να κερδίζει τον τιτλο του άριστου HD.
Το πλούσιο επιπλέον υλικο ερχετε και αυτό με κωδικοποίηση avc αλλα με αίσθηση SD.
Επισης ο ηχος στα extras είναι κομματάκι τσιμπημένος προς τα πανω σε σύγκριση με τον ηχο της ταινίας. ( αν το δειτε βραδάκι το νου σας στο volume)

Για την εικονα 10/10
Για την ταινια 6,5/10
Γενικά το blu ray ξεπέρασε τις παιδικές του ασθένειες. Ό,τι έχω δεί ως τώρα είναι εξαιρετικό!!!

Reaction score
0

Γενικά το blu ray ξεπέρασε τις παιδικές του ασθένειες. Ό,τι έχω δεί ως τώρα είναι εξαιρετικό!!!
Yeap.....:cool_4:

Reaction score
6

Συμφωνώ Δημητρη.
Ότι εχω δει το τελευταίο καιρο σε BD ( και δεν είναι λιγα ) ηταν όλα τους εξαιρετικά. Πολύ δυσκολα από δω και μπρος θα δουμε κακο transfer από Bd/h264 .
Και όλα αυτά προφανως οφείλονται στο γεγονός πως γινετε πολύ καλύτερη διαχείριση του h264 ενώ συγχρόνως εχει εξελεγχθεί προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και στα μεσαιοχαμηλά bitrates.:bravo:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873