Fatman iTube

Reaction score
4
Απάντηση: iTube AVR's

Aυτοί δεν είναι πολυκάναλοι αλλά στεροφωνικοι
Οκ ίσως δεν είναι σωστό το μέρος που το άνοιξα :121: ας μετακινηθεί στο σωστό σημείο και αν κάποιος ξέρει λεπτομεριες ας μας γράψει και μερικά λόγια για τα μηχανήματα γιατί γλείφομαι για ένα τέτοιο για το δωμάτιο μου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Πρίν στο μετακινήσω να σου πω 2 πραγματάκια:
Δεν είναι σετ προ-τελικού αλλά ολοκληρομένος ενισχυτής.Απλώς έχει λάμπα στπ προενισχυτικό του στάδιο και τρανζίστορ στο στάδιο ισχύος.
Με ένα παρόμοιο παίξαμε πρόπερσι στην έκθεση hi end (παρέα με ένα σετακι ηχείων ιδιοκατασκευής).Έχει πολύ ωραίο ήχο για την τιμή του(το φθηνό μοντέλο) και παρέα με ένα ευαίσθητο και εύκολο ηχείο ταιριάζει εξαιρετικά.

Reaction score
4

Πρίν στο μετακινήσω να σου πω 2 πραγματάκια:
Δεν είναι σετ προ-τελικού αλλά ολοκληρομένος ενισχυτής.Απλώς έχει λάμπα στπ προενισχυτικό του στάδιο και τρανζίστορ στο στάδιο ισχύος.
Με ένα παρόμοιο παίξαμε πρόπερσι στην έκθεση hi end (παρέα με ένα σετακι ηχείων ιδιοκατασκευής).Έχει πολύ ωραίο ήχο για την τιμή του(το φθηνό μοντέλο) και παρέα με ένα ευαίσθητο και εύκολο ηχείο ταιριάζει εξαιρετικά.
Ωραία μια χαρά μου ακούγετε και εμένα για το υπνοδωμάτιο.Τι ηχεία θα πρότεινες για το μικρο μοντέλο γιατί και εγώ αυτό είδα....

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Γιώργο :116:

Reaction score
122
Απάντηση: Fatman iTube

Υπόψη έχουν βγει καινούρια μοντέλα με sub out και usb σύνδεση που δεν τα έχουν φέρει ακόμη Ελλάδα.

http://www.fat-man.co.uk/docs/product_07/Carbon_Trinity_Hybrid_Valve_Amplifier.shtml

http://www.fat-man.co.uk/docs/product_07/iTube_ValveDock_MkII.shtml

Το είχα και εγώ το Valve Dock και το έδωσα. Ένας φίλος μου το έχει ακόμη και του κάνει κάποιο θόρυβο.

Reaction score
4

Ωραίο φαίνεται το μηχανάκι και σίγουρα ποιο καλό από το itube .Έχει πέσει στα χέρια μου ένα παλιό πικάπ Lenco το L 75 αν το ξέρεις .Και πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίος ο ενισχυτής για να το κάνω να κελαηδήσει ξανά :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Δεν θυμάμαι αν έχει είσοδο phono.Αν δεν έχεις θές και έναν προενισχυτή για πικαπ για να κελαηδήσει..

Reaction score
4

Γιώργο ακριβός αυτό ήθελα να δω γιατί όντος όταν συνεδεσα το πικάπ όχι στο σύστημα που έχω τώρα αλλά σε ένα άλλο έπρεπε να βάλω την ένταση στο 100% για να πω ότι ακούγετε.

Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω με μικρο κόστος ?Πχ προσιτός και φτηνός προενισχυτής....σου λέω φτηνός γιατί εκεί που το έχω δεν με ενδιαφέρει η ένταση αλλά η ποιότητα.Με ενδιαφέρει προενισχυτής με λάμπες αν έχεις κάτι στα υπόψιν.

Σε ρωτάω γιατί δεν ξέρω από αυτά και αν πρέπει πρώτα να πάρω προενισχυτη και μετά τον τελικό λαμπατο που λέγαμε σαν αναβάθμιση του συστήματος που υπάρχει τώρα.

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ναί κάτι τέτοιο.
Α,ξέχνα τις λάμπες στην προενίσχυση του πικαπ.Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι ειδικά σε χαμηλές κατηγορίες τιμής.Πάντως τα klipsch που έχεις είναι ένα αρκετά καλό ταίρι για τον MP5.Ο οποίος δεν είναι τελικός αλλά ολοκληρομένος ενισχυτής.Ο προενισχυτής του πικαπ δεν έχει ρυμθιστικό έντασης αλλά η δουλεία του είναι να ανεβάζει τα volt που δίνει μια κεφαλή σε επίπεδα που μπορούν να διεγείρουν σωστά την είσοδο ενός ενισχυτή και να κάνει αποέμφαση στην καμπύλη RIAA.

Reaction score
4

Ας πάρω το Phono λοιπόν για αρχή να κελαηδήσει και το πικάπ και βλέπουμε. Γιατί με τα δισκάκια που θα πάρω από πατέρα μου θα κάνω πάρτι για πάντα σου λέω. Σκέψου ότι όταν μου το έφερε είχε ξεχάσει μέσα ένα δίσκο των Jethro Tull αν έχεις τον θεό σου (Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά ένιωσα συγκίνηση).

Γιώργο αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλό Phono για πικάπ μέχρι 100 euros θα το εκτιμούσα γιατί δεν ξέρω από αυτά και δεν θέλω να πάρω γουρούνι στο σακί .

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσα μέτρα μπορώ να πάω RCA καλώδιο αυτό του πικάπ ας πούμε και να παίζει ? και αν δεν μπορώ να το πάω πολλά μέτρα υπάρχει ενισχυτής σήματος για πικάπ ?η το Phono θα κάνει και αυτήν την δουλειά ?

Μην γελάτε ρε παιδιά δεν ξέρω :105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67