χχμμ...ειλικρινά δε πάει κάπου το μυαλό μου...έκδοση 3.0.4 να φανταστώ εε..?
και αυτό έγινε έτσι ξαφνικά..? δηλαδή στο quick reply πχ στα γράφει διπλά ,ενώ καπάκι αν ανοίξεις ένα notepad γράφει κανονικά..??
Μιχάλη δοκίμασε please να μπεις σε safe mode με την εντολή "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode από το start-run...(η διαδρομή μπορεί να διαφέρει λίγο στο πισι σου)....θα σου ανοίξει ο firefox χωρίς πρόσθετα και δες εκεί αν είναι εύκολο αν συμβαίνει το ίδιο..
vista εε..?? οκ..τότε κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του firefox, copy την διαδρομή του στις ιδιότητες και paste σε run προσθέτωντας στο τέλος το -safe-mode...
γίνεται αυτό ή θα κράξω πάλι τα vista??
το φοβόμουν αυτό...για δοκίμασε και κάτι άλλο μπας και πιάσει... κατρχήν φαντάζομαι έχεις backup των bookmarks σου...! αν όχι, bookmarks-->organize bookmarks-->import and backup-->export HTML...
ξεκίνα από run πάλι την διαδρομή του firefox.exe προσθέτωντας στο τέλος το -p (από το profile)...θα ανοίξει ο profile manager όπου και θα διαλέξεις να δημιουργήσεις νέο προφίλ πχ test...μην αγχωθείς...θα ανοίξει ο firefox εντελώς ''παρθένος''...δοκίμασε να δεις αν κάνει το ίδιο και πες μου...
για να ξαναξεκινάς με το παλιό-default προφίλ σου ξανατρέχεις την εντολή και στον profile manager διαλέγεις το default προφίλ.
αν πάνε όλα καλά στο νέο προφίλ,απλά περνάς σε αυτό τα αγαπημένα και τα extension και είσαι έτοιμος...αν όχι πάμε για πιο σκληρές λύσεις...good luck..
Μιχάλη δυστυχώς δεν έχω VISTA και δεν μπορώ να ξέρω την ακριβή διαδρομή...
δοκίμασε το εξής : start-->και στο search πεδίο γράψε firefox.exe -profilemanager ...νομίζω θα δουλέψει...αν ναι, φτιάξε το νέο προφίλ όπως σου έγραψα παραπάνω και τα λέμε..
Δεν γίνεται τίποτα Νίκο. Η διαδρομή δουλεύει σωστά έως το .exe αλλά μετά ότι και να βάλω μου βγάζει σφάλμα. Έκανα απεγκατάσταση Firefox και με το Unistaller, αλλά τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει. Κάποια βλακεία είναι που το επηρεάζει αλλά δεν μπορώ να το βρω.
Σε ποιο σημείο ακριβώς έχεις λάθη; Βάζοντας αυτό που λέει ο Νίκος στο Start > Start search (όπως στη φωτό) ξεκινάει κανονικά ο profile manager του firefox εδώ,
Παρεμπιπτόντως, στα Vista τα profile του Firefox βρίσκονται στην παρακάτω διαδρομή,
C:\Users\"User Name"\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default (μπορεί να έχει και άλλη κατάληξη από .default αν έχουμε φτιάξει δικό μας profile με τον profile manager).
Μερικά χρήσιμα για τον φάκελο των profile, την δημιουργία νέων και το backup τους...
ΥΓ. Αν το πρόβλημα (που συνήθως έτσι είναι) βρίσκεται στο profile του Firefox η απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του δεν πρόκειται να διορθώσει τίποτα, αφού δεν πειράζεται το profile.
Κατέβασε το HijackThis, αποθήκευσέ το σε δικό του φάκελο, κλείσε τα πάντα, και άνοιξέ το, πάτα Do a system scan and save a logfile, το οποίο το αντιγράφεις εδώ.
Είπαμε κλειστά τα πάντα, από προγράμματα, ιδιαίτερα όσα επικοινωνούν με το "εξωτερικό". :403:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 10:38:53 μμ, on 30/11/2008
Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000)
Boot mode: Normal