Firmware Update (ps3)

Reaction score
1
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω κ εγώ ένα ps3 μία ερωτησούλα:

Εάν του τρέξεις yellow dog το πρόβλημα με το xvid δεν διορθώνεται?

Reaction score
62
Πιστεύω πως θα τα διορθώσουν όλα σε επόμενο update. Αφού το υποστηρίζουν επίσημα, θα βελτιώσουν και τη συμβατότητα!!!

Reaction score
4
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω κ εγώ ένα ps3 μία ερωτησούλα:

Εάν του τρέξεις yellow dog το πρόβλημα με το xvid δεν διορθώνεται?
Το Vlc παιζει σχεδον τα παντα οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα με Linux.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.044
Απάντηση: Re: Firmware Update (ps3)

Καλά υπότιλους δεν περιμέναμε εδώ που τα λέμε, αυτό με το XviD είναι ενοχλητικό όμως. Έχω διαβάσει αντικρουόμενες γνώμες ως τώρα, σε άλλους παίζουν και σε άλλους όχι. Κανονικά θα έπρεπε να παίζουν αφού το XviD είναι η reverse engineered ανοιχτή εκδοχή του DivX. Αν δεν τα παίζει θα είναι δώρο άδωρο αφού σχεδόν όλα μου τα files είναι xvid... Κάποιος λέει στο Gizmodo ότι τα Top Gear και τα επεισόδια τωνν Heroes κλπ. του παίζουν.
Για να δούμε, απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να κάνω ο ίδιος το update το βράδυ για να βγάλω άκρη.
Και σε μένα το 90% των avi αρχείων μου είναι Xvid.
Δεν έχει πρόβλημα με όλα τα Xvid, αλλά με όσα το custom encoding έχει "ξεφύγει" από το πρωτόκολλο του Divx standard.

Πάντως μ' έχει εκνευρίσει αυτό το "λίγο-λίγο" που μας δίνουν τις δυνατότητες του PS3.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Firmware Update (ps3)

Και σε μένα το 90% των avi αρχείων μου είναι Xvid.
Δεν έχει πρόβλημα με όλα τα Xvid, αλλά με όσα το custom encoding έχει "ξεφύγει" από το πρωτόκολλο του Divx standard.

Πάντως μ' έχει εκνευρίσει αυτό το "λίγο-λίγο" που μας δίνουν τις δυνατότητες του PS3.
Ναι, κατάλαβα τί εννοείς. Πρέπει να παίζει ανά encoding group, άλλοι συμμορφώνονται και άλλοι όχι. Thanks.

Reaction score
0
Δοκιμαστε το fourcc changer.Αλλαζει τα headers των .avi απο divx σε χvid και αναποδα.Μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει καποιο να μη παιζει.Εχω δοκιμασει prison break,heroes,lost,dexter νεων και παλιων season.

Reaction score
4
Δοκιμαστε το fourcc changer.Αλλαζει τα headers των .avi απο divx σε χvid και αναποδα.Μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει καποιο να μη παιζει.Εχω δοκιμασει prison break,heroes,lost,dexter νεων και παλιων season.
:respect: :respect: :respect:

Reaction score
4
Παντα υπαρχει η δυνατοτητα παντως για να παρακαμψουμε τον περιορισμο των 2gb , σπαζοντας το αρχειο σε πολλα κομματια με το αναλογο προγραμμα.
Σπαστικο αλλα τι να κανεις.
Τουλαχιστον γινεται πολυ γρηγορα.

Reaction score
5
Λιεεεεεεπόν! Μόλις έκανα την εξής δοκιμούλα.

Πήρα αρχειάκι .ts 1280x720 με μέγεθος 636ΜΒ

Το έκανα DivX (6.8 έχω) με Preset High Definition, 6000Kbps Video 160Kbps Audio στην ίδια ανάλυση.

Δεν το έγραψα σε CD αλλά το άφησα να το παίξει από δίκτυο.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα βιντεάκι 189ΜΒ (!!!) το οποίο έπαιζε εκπληκτικά καλά!

Εξαιρετικό το Update του PS3! Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά χάρηκα μια δυνατότητα του μηχανήματος :angel:

Reaction score
1
Απάντηση: Firmware Update (ps3)

Ετσι μπραβο! Γιατι αλλου ειπες βαριες κουβεντες.
Ακου εκει "κονσολιτσα"!)(

Reaction score
0
Απάντηση: Firmware Update (ps3)

To καινουριο theme στον music player πως σας φάνηκε;;;Εμένα μου αρεσει.."happy_1"

Reaction score
4
Προσπαθω να δω πως θα κανω με tversity να μην κανει trancode τα divx μιας και δεν χρειαζεται πια στο pc αλλα να παιζει native απο το ps3 ετσι ωστε να εχουμε και τους υποτιτλους μαζι.
Εχει την επιλογη "never trancode" και "only when needed" .
Βασικα στην καινουργια εκδοση θα το εχει αλλα αρχιζω τα τεστ με αυτην.

Reaction score
5
wmvhd παίζει;;; Δοκίμασε κανείς;;;
Δοκιμασα τα wmvhd trailers της ms και ενω παιζει κανονικα η εικονα δεν εχω ηχο.Σε καποιο αλλο που δοκιμασα ειχε αλλα ο ηχος ηταν απο την μανα του stereo.
Μηπως εχει προβλημα με το 5.1 που εχουν τα αλλα.

Επισης αρχεια .ts αφου τα μετανομασω σε m2ts παιζουν μια χαρα αλλα χωρις ηχο γιατι δεν παιζει το DD 5.1

Μηπως κανω εγω καμια πατατα στα settings????? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988