Fisher rs-1080

Reaction score
1.173
Πρόσφατα μου έπεσε στα χέρια(πολύ :120: βάρος) ο Fisher RS-1080.

Ο ενισχυτής λειτουργεί κανονικά, εσωτερικά είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μια στιγμή από την ημέρα κατασκευής του. φωτογραφίες δεν έχω τραβήξει ακόμα, βρίσκεται στο σπίτι του πατέρα μου.
Να τον αφήσω ως έχει ή να του φερθώ με φροντίδα με recap χωρίς σκέψη. Από reviews έστω λίγο που διάβασα τα σχόλια είναι πολύ καλά αν και δεν είχε πουλήσει πολλά κομμάτια λόγο ότι ήταν το πολύ ακριβό μοντέλο της Fisher με αποτέλεσμα να υπάρχει το RS 1056 παντού.

Μερικά χαραχτηριστηκά παρακάτω:"Fisher AM/FM stereo receiver model RS-1080. Manufactured from 1977 to 1983. Rated at 170 watts per channel. Features, two tape monitors in/outputs, two phono inputs, two aux inputs, FM muting on/off - Dolby nr on/off, high and low filters on/off, mono mode off/on, loudness contour, Turnover which turns the bass and treble controls off or on, tape monitor dubbing control, function control - phono two - phono one - FM - AM - aux one - aux two, front monitor in input, and record output. seprate bass and treble controls with bass and treble range control, hookups for speakers A, B, and C, Also has three different tuning meters - signal - and one for center of channel. Neat stereo receiver."

Βρήκα και το manual του.
Οποιαδήποτε συμβουλή και σχόλιο δεκτή:119:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Fisher rs-1080

recap..... όπως αναπυκνωτίασις ?????????????????????:139::142::142:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Αν σκοπευεις να τον στησεις και να τον χρησιμοποιεις,καλο ειναι να δεχθει τις απαραιτητες ''περιποιησεις'' (που του αξιζουν αλλωστε...) και να τον ευχαριστηθεις. Σε διαφορετικη περιπτωση,αν ειναι να καθεται παλι καπου παροπλισμενος,δεν νομιζω να εχει νοημα να μπεις σε διαδικασιες...

Reaction score
1.173

Το recap πραγματοποιήθηκε, και ήδη παίζει στο σπίτι το πατρικό. Το μηχανάκι είναι πανέμορφο και με τα χρέπια ηχεία του πατέρα μου ίδιο κατασκευή απο 80' παίζει άψογα. Περιτό να πώ ότι έχει τρελή δύναμη....... Οι διακόπτες είναι όλα τα λεφτά αλλά εκεί που έπαθα ήταν με τα alps ποντεσιόμετρα, δεν ξέρω τι έφτιαχνε τότε αλλά είναι το κάτι άλλο. Απίστευτο led ανάμεσα στο σασί και volume......
Ξέχασα φότο να πάρω..... Με την πρώτη ευκαιρία θα σηκώσω.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521