Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Εγώ νομίζω ότι δεν είναι θέμα χωρητικότητας αλλά βάρους. Πόσα κιλά είναι το wav και πόσα το flac;
...
...
μερικά πραγματάκια δε μπαίνουν στο μυαλό του χαϊεντά ούτε με σύριγγα, ε?:623:
μη στεναχωριέσαι, σε λίγο που θα προχωρήσει η τεχνολογία, θα το βγάλουμε σε χάπι.Ποιο χαϊεντιλίκι ρε συ! Αυτό είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ. Έχω σιχαθεί πια...
Γιατί ρε φίλε δεν σέβεσαι την άποψη του άλλου; Ναούμ! :116:Ποιο χαϊεντιλίκι ρε συ! Αυτό είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ. Έχω σιχαθεί πια...
Τι ακριβως εχεις σιχαθει πια??????Αγραμματοσυνη υποδηλωνει ο ειρωνικος σου γραπτος λογος <<αγαπητε>>Ποιο χαϊεντιλίκι ρε συ! Αυτό είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ. Έχω σιχαθεί πια...
Γιατι σου κανει εντυπωση????Ενα αρχειο wav σε flac δεν εχει μικροτερη χωριτικοτητα????Σε τι ποσοστο ?10%?Οσο και να λενε οτι αυτο που κοβεται δεν επηρεαζει την ποιοτητα,γεγονος ειναι οτι κοβεται.παντως οτι χανεις χανεις ,καποτε και για τα mp3 σφαζονταν πολλοι οτι και καλα δεν εχει διαφορες,μετα που βγηκαν τα flac τοτε φανηκε οτι το mp3 επασχε!!!!!!Βεβαια δεν υπαρχει σχεση αναμεσα στα δυο απλα εχεις επιλογη εαν θα συμπιεσεις την ποιοτητα η την χωητικοτητα πιο πολυ....
μαζι γραφαμε...Μάνο, ψάξε τη διαφορά απωλεστικής και μη-απωλεστικής συμπίεσης.
ίσται ώλη κουφή, που δε ακούται διαφοραις φλακ κε γαβ! αμαπχια...μαζι γραφαμε...
Δεν έχο ιδέα, το σήστυμα μου δεν είνε τόσο αναλητυκό! Άσαι δυλαδή που χρισιμοπειό καλόδια τις πλάκας...τα wav ακουγονται καλυτερα σε wd σκληρο ΄η σε seagateαυτο το εχετε αναρωτηθει;
τω "έχο" λάθως το αίγραπσαις.Δεν έχο ιδέα, το σήστυμα μου δεν είνε τόσο αναλητυκό! Άσαι δυλαδή που χρισιμοπειό καλόδια τις πλάκας...
....ο.κ Ευχαριστω ,παντωςμανε δεν υπαρχει καμια σχεση στην συμπιεση ενος αρχειου ηχου ασυμπιεστου (πχ wav,aiff) σε mp3 και σε flac.
αν σε ενδιαφερει διαβασε λιγο τι ειναι το καθενα και θα καταλαβεις.
το wav και το flac ειναι ακριβως το ιδιο αρχειο. μα ακριβως. το μονο που αλλαζει ειναι ο χωρος που πιανει το καθενα.
(αφηστε τον ανθρωπο ρε κανιβαλοι...)