Flexy rack (κι αλλο)

Μηνύματα
5.983
Reaction score
15.463
Οριστε και η δικη μου συνεισφορα στην υποθεση flexy rack.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]


18αρι ραφι,22αρα ντιζα (κι εκει που νομιζα πως ειχα οοολα τα εργαλεια,ανακαλυπτω πως δεν εχω κλειδι για να σφιξω τα παξιμαδια...) αρα το κοστος εκτοξευτηκε στα 102 ευροπουλα.
 

Μηνύματα
13.645
Reaction score
6.614
Απάντηση: Flexy rack (κι αλλο)

πολυ καλο.....ευγε
βλεπω εχεις βαλει το x10 αναμεσα στον προ (preout ολοκληρωμενου) και τον τελικο? βλεπεις καποια βελτιωση?
 

Μηνύματα
5.983
Reaction score
15.463
Re: Απάντηση: Flexy rack (κι αλλο)

φιλε tanto,οντως δοκιμασα κι αυτην τη συνδεση....μου εδωσε λιγο παραπανω αερα στις ψηλες και ιαως εναν καλυτερο ελενχο στο μπασο συν τη γλυκα της λαμπας σε ολες της πηγες ε? ,ομως ο τελικος εκλεινε (δουλευε η προστασια του ) ΣΥΧΝΑ ! ,καποιος φιλος στο φορουμ (ειδικος επι του βαρελιου) μιλησε για αυτοταλαντωση του χ10 που δημιουργουσε προβλημα,τωρα αυτο οφειλεται στο δικο μου βαρελακι η' ειναι ενγενες προβλημα του χ10 δεν ξερω...μολις χαλαρωσω θα το παω σε καποιον τεχνικο για διαγνωση.....
 

Μηνύματα
13.645
Reaction score
6.614
Απάντηση: Flexy rack (κι αλλο)

νομιζω ειναι καλυτερα να το βαλεις αναμεσα στο cd player και τον προενισχυτη και οχι αναμεσα σε προ και τελικο. Ετσι και αλλιως εκει θα κανει διαφορα,στην φηφιακη πηγη,το πικαπ δεν εχει αναγκη ενω στο ραδιοφωνο (δεν φαινεται αν εχεις) δεν θα βοηθησει καθολου. Το ειχα δοκιμασει πριν απο 13 χρονια,αναμεσα σε προ και τελικο nad (c160+c270) αλλα τελικα απεδωσε καλυτερα οταν το εβαλα αναμεσα στο cdplayer και τον προ.Παντως καποιο προβλημα σαν αυτο που γραφεις δεν ειχα.
 


Μηνύματα
1.668
Reaction score
1.504
Στα leroy merlin έχει πολύ βαρβάτα κόντρα πλακέ και έχει και μια σειρά από σωλήνες (μάλλον αλουμινίου) που εμφανισιακά είναι ίδιοι με τους audio magic τους παλιούς τους γυαλιστερούς και έχουν μέσα πάσα για συνδέσεις φ10. Έχουν διάφορα μήκη στους σωλήνες και η τυποποίηση στα βύσματα θα κάνει το να βρει κανείς ακίδες παιχνιδάκι. Κόβουν και τα ξύλα εκεί δωρεάν στις διατάσεις που θέλει κανείς. Μόνο το τρύπημα μένει. Ή ακόμα καλύτερα τα δίνει κανείς και σε ένα ξυλουργό να κάνει φωλιές για τους σωλήνες πέρα από τις τρύπες και voila... με το πολύ 2 κατοστάρικα μαζί με τα χρώματα και τα εργατικά rack με κόντρα πλακέ πάχους 3 ή και 4 cm. Οι σωλήνες που έχει αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστοι αλλά υποθέτω πως με λίγη πίεση θα ξαναφέρουν.
 

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.211
Μόνο που με αυτά τα φτηνά Κινέζικα κόντρα πλακέ σε λίγους μήνες θα έχεις ένα μοναδικό ρακ αφηρημένης τέχνης λόγο του πετσικαρίσματος!
Κακά τα ψέματα... άλλο απλά ακουμπάω επάνω τα μηχανήματα μου και άλλο έχω ένα σωστό ικρίωμα στήριξης.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.615
Μηνύματα
2.868.121
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top