FM δέκτες (tuners) και ηχητική ποιότητα

ika

News
Reaction score
15.948
ιντερνετικό ραδιοφωνο?
μήπως είναι καλύτερα, υπάρχουν σταθμοί με ποιότητα CD

Reaction score
121
H ποιοτητα σε μερικους σταθμούς ειναι εξαιρετική θα ηταν και σε αλλους αλλα δεν ειναι ειτε γιατι δεν το θελουν ειτε διοτι το αναρχο τοπιο δεν το επιτρεπει....... Γενικως στη σκια του Υμηττού ολα δυσκολα μονο κρατικα-Παρνηθα- και αν το επιτρεπει ο πλανηταρχης και 2,3 αλλοι ακομα. Για αυτο η κατευθεντικη κεραια .Γενικως τα tuner μεσαίας κατηγορίας ειναι αξιοπρεπή

Reaction score
91
Αν το σήμα σου είναι 4/5 ή 5/5 τότε δεν θα έχει διαφορά με καλύτερη κεραία. Ήδη έχει καλή λήψη. Αν είναι 3/5 και κάτω τότε μάλλον θα έχει μεγάλη διαφορά.

Reaction score
600
ιντερνετικό ραδιοφωνο?
μήπως είναι καλύτερα, υπάρχουν σταθμοί με ποιότητα CD
Σε εμένα τουλάχιστον , μέσω του Dac μου που έχει Ίντερνετ ραδιο , ναι μεν αλλά…
Κάποιες στιγμές παίζουν καλύτερα από το ψηφιακό tuner , και κάποιες όχι.
Δεν ξέρω εδώ την απάντηση , αλλά ακόμη και μέσω airplay που δίνω μέσω iPad είναι αρκετά αργό στις εναλλαγές σταθμών και στο Dac ας πούμε δεν τους πιάνει όλους.
Θεωρώ πως μια καλή συσκευή θα παίζει καλύτερα , από αυτό που εχω , ήδη το ψάχνω μιας και γενικά το ραδιόφωνο είναι ευκολία πως να το κάνουμε.
Άντε σήκω πρωί με την τσίμπλα στο ματι και ψάχνε μέσω streaming η άντε βάλε βγάλε cd .
Παραταύτα εγώ και κάποιοι παλαιοι μεγαλώσαμε με τα fm και όπως λένε πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι….

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος