focal utopia 165W3 αυτοκινητου...

Reaction score
25.673
επειδη τα εχω πολυ καιρο και καθονται
επειδη θελουν πολυ δουλεια για να μπουνε στο φιεστα
επειδη δε βλεπω καν να τα βαζω χυμα
και επειδη τα εχουν πλησιασει κατι αραχνες

πωλουνται τα φοκαλακια μου , σειρα outopia (w cone κλπ) 3δρομα με 16,5αρι /11αρι /tweeter ανεστραμενου θολου, και κρος με πυκνωτες scr παντου,

600 ευρω απο τα 1100 κατι που ειχαν καινουρια.
δεν εχουν παιξει ποτε, δεν εχουν βιδωθει ποτε, στην αυθεντικη τους συσκευασια...

Reaction score
25.673
FOCAL UTOPIA SPECS:

3-way 16.5cm (6.5") component speakers
UTOPIA RANGE
Woofer:6 W1
165mm (6-1/2") woofer,
40mm (1-3/8") v.coil, 100mm (4") magnet
Mounting depth: 78 mm
Grilles supplied.
MidRange:4 W2
100mm (4") midrange,
25mm (1") v.coil, 85mm (3-3/8") magnet
Tweeter: TN 51
Crossover: FA 165W3
3-way separate crossover with high-end components 24 dB/oct. (300 Hz, 3 kHz) with adjustable levels
Max Power Handling: 200 W
RMS Power handling: 100 W
Sensitivity: 92.5 dB
Frequency response: 45 Hz - 22 kHz

Reaction score
25.673
εχεις φωτο?
αν πας για κατασκευη και πιασεις και λιγο kick panel για μιντ και τουιτυ συνηθως ναι.δεν θυμαμαι τι παιζει στο ταμπλω σου μηπως και...

Reaction score
152
ΤΙ ΦΩΤΟ .....
.....ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!! :shock: :shock: :oops: :oops:

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ :!: :wink: :wink:

Reaction score
152
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ....
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ.

Reaction score
25.673
δεν ειναι θεμα και εγω το χτυπησα για αυτο το λογο. ωστοσο αποδειχτηκε πολυ δυσκολοτερο το να βρεθει ταμπλω απο φιεστα για να ξεκινησω την κατασκευη (ωστε αφενος να εχω μια καβατζα και αφετερου να μην κυκλοφορω 5-6 μηνες χωρις ταμπλω), ενω μεχρι στιγμης ο ελευθερος χρονος δεν ειναι συμμαχος.
αν μπορεις να βρεις φωτο παντως γιατι δεν θυμαμαι με τι μοιαζει το τιγκρα θα σου να και που μπαινουν.
ενδεικτικα το τριδρομο αυο βολευεται στα ταμπλω των παρακατω αυτοκινητων:
scenic, clioII/I,megane, focus II, cmax, galaxy, volvo s40 I,s60, zafira, yaris, xtrail, κλπ με μικρες σχετικα μοντιφιες που γινονται με μικρο σχετικα κοστος.
βοηθαει πολυ η υπαρξη αφενος εργοστασιακης θεσης, το φαρδυ κολωνακι, και το διαιρουμενο ταμπλω ...

Reaction score
152
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΦΩΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ i-cafe....
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΤΑΜΠΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΕΜΑΧΙΑ(midrange) Η' ΓΙΑ ΤΑ tweeters???

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ DOORPANELS ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ....
ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Reaction score
25.673
λοιπον ρωτησα και εμαθα , ειναι σαν το κορσα οποτε επειδη εχεις χαμηλη θεση οδηγησης και σχετικα δυσκολο ταμπλω (ειναι ενα κομματι και χωρις ιδιαιτερα χοντρα κολωνακια οποτε θελει ξηλωμα και πολυεστερα) αλλα τεραστια κικ πανελς που χωρανε δοκιμασμενα 14αρι πας για κατασκευη χαμηλα στο κικ πανελ...

Reaction score
152
ΩΡΑΙΟΣ!!!....
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΦΟΥ Η OPEL ΕΠΙΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΩ ΤΟΥ CORSA ΣΤΟ TIGRA....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΟΥΜΕ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΖΕΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ....
ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΟΤΕ ΑΘΗΝΑ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Η' ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΤΕ....ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! :wink: :wink: :cry: :cry:

8) 8) 8) 8)

Reaction score
25.673
δεν ειναι θεμα σας εχω κοψει χαρτακια προτεραιωτητας!
εγω θα βρισκομαι αθηνα 7 με 17 ιουλ παντως...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON