Focus RS 2015

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.406
Αλλιώς τι;
Αυτό ακριβώς κάνει το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα δίσκων. Τη δουλειά του μηχανικού.

Reaction score
264
Η Ford πάντως, τα χρόνια '98-'07 συνεχώς βελτιωνόταν σε ποιότητα και αξιοπιστία.
Να γελασω τωρα η' αργοτερα???
Ρωτα και κανεναν με Focus (καλη ωρα η αφεντια μου) να δεις τι βλαβες εχει βγαλει και τα ματαξαναλεμε.

Εγω ουτε απο εξω δεν ξαναπερναω, που να μου το κανεις δωρακι..

Reaction score
603
Η Ford πάντως, τα χρόνια '98-'07 που η Audi και το VW Group (και η Mercedes) έφτιαχναν σκουπίδια, συνεχώς βελτιωνόταν σε ποιότητα και αξιοπιστία.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια πετάει παγκοσμίως.

Σκουπιδια η VW / AUDI με τους 20VT που μπηκαν στους 100 καλυτερους κινητηρες ολων των εποχων παγκοσμιως;
Με τους FSI που διαπρεπουν σε καροτσες οπως R8 , Lamborgini , RS κ.α σε συνδυασμο με τα γεροδεμενα σασι;
Η Mercedes που ειναι γνωστη για την ανεση και την ασφαλεια της με μοντελα που απο τις αρχες του 90 φερανε
εξοπλισμο με ABS και ESP την ιδια ωρα που αλλα ειχαν με το ζορι υδραυλικο τιμονι και ηλεκτρικα παραθυρα ;
Προσωπικα εκτος απο την εκδοση RS των 2000/2500cc με την πολυ καλη επιδοση και γεωμετρια δεν εχω κατι αλλο
στον νου μου. Φυσικα δεν μιλαμε για Ford με αμερικανικες προδιαγραφες που ουδεμια σχεση εχουν με τα ευρωπαικα
μοντελα αλλα ουτε και για τα φανταστικα Cosworth που ειναι παλαιοτερα του 98.

Reaction score
126
Αλλιώς τι;
Αυτό ακριβώς κάνει το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα δίσκων. Τη δουλειά του μηχανικού.
Δυστηχως κανενα ηλεκτρονικο διαφορικο δεν μπορει να αντικαταστησει ενα κλασσικο μπλοκε,ακομα και στο βιντεο φαινεται η δυσκολια της καροτσας να ακολουθησει της εντολες του οδηγου.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Δυστηχως κανενα ηλεκτρονικο διαφορικο δεν μπορει να αντικαταστησει ενα κλασσικο μπλοκε,ακομα και στο βιντεο φαινεται η δυσκολια της καροτσας να ακολουθησει της εντολες του οδηγου.
Περίμενες κι εσύ να τρακάρει ......:rolleyes:

Υγ Βάλε ορθογράφο παναθεμά σε :tongue:

Reaction score
126
:)
Περίμενες κι εσύ να τρακάρει ......:rolleyes:

Υγ Βάλε ορθογράφο παναθεμά σε :tongue:
Όχι και να τρακάρει αλλά έχει πέσει πολύ μοντάζ στα χειροφρενα για να φανεί ότι υπερστρεφει το rs

εβαλα

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.421
Είναι έτσι για να μη χρειάζονται ανεξάρτητα φώτα θέσης για το Αμέρικα. ;)
.....καλα η ford μ@@στηκε ως συνηθως με τα κωλοφαναρα...ενω η Mercedes Benz στο A-Class......εγραψε παλι ιστορια!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.888
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962