22 Ιουλίου 2009 #1 M mitsnas Μηνύματα 70 Reaction score 0 ρε παιδιά που υπάρχουν οδηγίες για τις βέλτιστες ρυθμίσεις του foobar?
22 Ιουλίου 2009 #2 Nicholas Μηνύματα 267 Reaction score 1 Απάντηση: foobar Τί θες να ρυθμίσεις? Ο foobar από το installation παίζει κανονικά, οι ρυθμίσεις αφορούν το hardware σου και την εμφάνιση που εσύ θες...
Απάντηση: foobar Τί θες να ρυθμίσεις? Ο foobar από το installation παίζει κανονικά, οι ρυθμίσεις αφορούν το hardware σου και την εμφάνιση που εσύ θες...
22 Ιουλίου 2009 #3 M mitsnas Μηνύματα 70 Reaction score 0 Re: Απάντηση: foobar Nicholas said: Τί θες να ρυθμίσεις? Ο foobar από το installation παίζει κανονικά, οι ρυθμίσεις αφορούν το hardware σου και την εμφάνιση που εσύ θες... Click to expand... 1)Nαι γιαυτά μιλάω και γώ. 2) Aν ξέρεις μου λες: Πήγα να κατεβάσω το foobar ultimate αλλά το ρώσικο site δεν μου το κατέβαζε. Ξέρεις καποιο άλλο ?
Re: Απάντηση: foobar Nicholas said: Τί θες να ρυθμίσεις? Ο foobar από το installation παίζει κανονικά, οι ρυθμίσεις αφορούν το hardware σου και την εμφάνιση που εσύ θες... Click to expand... 1)Nαι γιαυτά μιλάω και γώ. 2) Aν ξέρεις μου λες: Πήγα να κατεβάσω το foobar ultimate αλλά το ρώσικο site δεν μου το κατέβαζε. Ξέρεις καποιο άλλο ?
24 Ιουλίου 2009 #4 stelakis1 Μηνύματα 298 Reaction score 0 Γιατι δεν κατεβαζεις τον απλο δοκιμασμενο και ωραιοτατο Foobar?