ForceWare Release 91.47

GTX

Reaction score
39
Καινούριοι drivers απο την Nvidia
με νέα και βελτιωμένα features για το PureVideo

* Adds noise reduction post processing
* Adds image sharpening post processing
* Improved Inverse telecine algorithm
* Improved de-interlacing algorithm
* Improved compatibility with third party MPEG-2 decoders

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_91.47.html

GTX

Reaction score
39
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Για να δουμε γιατι με τους προηγουμενους δεν ειχε εικονα σε DVD με καθε προγραμμα
Αλήθεια εγώ δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα πάντως. Το μόνο πρόβλημα ήταν το ενοχλητικό baloon που πεταγόταν σε κάθε bootαρισμα και έλεγε για το SLI που δεν είχα (άσε που είναι και AGP η κάρτα :shock:) για το οποίο βέβαια υπήρχε registry fix στο site της Nvidia, σε αυτή την έκδοση πάντως το πρόβλημα δεν υπάρχει.

Reaction score
7
την εβαλα τη νεα εκδοση και εβαλα παλι την προηγουμενη... Δεν ανοιγε με τιποτα το nVidia Control panel... και κολλουσε και ο υπολογιστης... μαλλον θα περιμενω την επομενη

Reaction score
3
Κάνε complete ununstall στον προηγούμενο driver και restart. Στο prompt: found new driver, κάνε cancel και τρέξε την εγκατάσταση.
Δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα
Ακριβώς αυτό έκανα κι εγώ και όλα πήγαν μια χαρά.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα.
Είχα κάνει uninstall, boot σε safe mode, run Drive Cleaner Pro, boot σε normal mode, install 91.47 ……που είναι το control panel οεο;
Τελικά μια επανεγκατάσταση από πάνω και όλα είναι μια χαρά τώρα.

Reaction score
7
Βηματα που εκανα...

1. Εγκατασταση πανω στην παλια (οποως εκανα παντα) = Τζιφος
2. Απεγκατασταση της παλιας, επενεκκινηση, εγκατασταση της νεας, επανεκκινηση = Τζιφος
3. Επανεγκατασταση νεας πανω στη νεα = Τζιφος
4. Επανεγκατασταση της παλιας πανω στη νεα... = Ολα καλα με την παλια....

Next time...

GTX

Reaction score
39
Περιέργο, έλεγα μήπως είναι καμιά παλιά. Και γω σε 6600GT το έβαλα κυριλέ. Και είναι και albatron :lol:

GTX

Reaction score
39
Όταν κάνεις uninstall τους παλιούς δε δοκιμάζεις να τρέξεις και κανά registry cleaner πρίν βάλεις τους καινούριους?
Εγώ χρησιμοποιώ το RegSeeker που είναι και freeware (http://www.hoverdesk.net/freeware.htm) δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα (το λέω γιατί με τα registry cleaners υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σβήσουν κάτι το οποίο τελικά χρειαζόταν και στην καλύτερη να μη τρέχει κάποιο πρόγραμμα στη χειρότερη να μη τρέξουν τα windows ξανα :D)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.642
Members
38.727
Νεότερο μέλος
roberto_portale