Forthnet Vs OTE

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Αίτηση ελέγχου της FORTHnet στην α' βάθμια Eπιτροπή Eλέγχου Eπικοινωνίας για τη διαφήμιση του ΟΤΕ για το conn-x

Θεωρεί ότι πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση

Η Forthnet προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες σε αίτηση ελέγχου στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας για τη διαφημιστική καμπάνια του ΟΤΕ για το προϊόν γρήγορης πρόσβασης στο internet, με την επωνυμία conn-x, με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση.

Σε σχετική της ενημέρωση η Forthnet υποστηρίζει τα εξής:

“Ο ΟΤΕ, ξεκίνησε από την Τρίτη 21/12/2004 διαφημιστική εκστρατεία για το Conn-X που είναι τελείως παραπλανητική για τους εν δυνάμει υποψηφίους χρήστες ADSL διότι:

1. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι η τιμή 24,8 ευρώ που ακούγεται και φαίνεται με μεγάλα γράμματα στο διαφημιστικό αυτό, δεν αποτελεί την τιμή τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας, αλλά επιτυγχάνεται με ένα πακέτο Internet, που είναι σε προσφορά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

2. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι η τιμή 24,8 ευρώ είναι χωρίς το ΦΠΑ.

3. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι ο τύπος συνδρομής Internet που διαφημίζεται, είναι συνδρομή με ογκοχρέωση, δηλαδή, συνδρομή με περιορισμούς στη χρήση.

4. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι ο χρήστης θα πρέπει να καταβάλει και το τέλος ενεργοποίησης της πρόσβασης, ήτοι, άλλα 34,99 ευρώ ή τι θα χρειαστεί από εξοπλισμό και πόσο θα του στοιχίσει”.
Και η ανακοίνωση της Forthnet καταλήγει: “Πιστεύουμε ότι οι πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού και παραπλανητικής επικοινωνίας που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ, δεν αρμόζουν ούτε στο μέγεθος, αλλά ούτε και στον ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει στην αγορά. Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιεύθηκε στις 04/12/2004 και μας κατατάσσει στην τελευταία θέση της Ευρώπης των 25, αποδεικνύει την τραγική κατάσταση της χώρας μας στον τομέα της ευρυζωνικότητας, που για να ανατραπεί, απαιτούνται κανόνες υγιούς ανταγωνισμού και η πραγματική συνεργασία όλων των φορέων”.
ADSLgr

Reaction score
666
Ας φάνε τα μουστάκια τους :p

Μακάρι ο ανταγωνισμός να φέρει καλύτερες και προπάντων φτηνότερες υπηρεσίες για τον πολίτη.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
το θέμα είναι ότι παά την απελευθέρωση της αγοράς της τηλφωνίας (για την οποία ο ΟΤΕ δεν ήταν έτοιμος και φάνηκε) ο ΟΤΕ προσπαθεί να επιβληθεί στους υπόλοιπους με την δεσπόζουσα θέση του στην αγορά...

Reaction score
666
το θέμα είναι ότι παά την απελευθέρωση της αγοράς της τηλφωνίας (για την οποία ο ΟΤΕ δεν ήταν έτοιμος και φάνηκε) ο ΟΤΕ προσπαθεί να επιβληθεί στους υπόλοιπους με την δεσπόζουσα θέση του στην αγορά...
Εμένα μ' ενδιαφέρουν οι φτηνότερες χρεώσεις και οι καλύτερες και φιλικότερες προς το χρήστη υπηρεσίες, χωρίς παραπλανητικές χρεώσεις, "ψιλά γράμματα" κ.λ.π.
Θα τις έχω ?
Μακάρι ο ανταγωνισμός να μας βγει σε καλό 8)

Reaction score
14
Εμένα μ' ενδιαφέρουν οι φτηνότερες χρεώσεις και οι καλύτερες και φιλικότερες προς το χρήστη υπηρεσίες, χωρίς παραπλανητικές χρεώσεις, "ψιλά γράμματα" κ.λ.π.
Θα τις έχω ?
Μακάρι ο ανταγωνισμός να μας βγει σε καλό 8)
ΟΧΙ

Όπως οι απαντήσεις των διαφημήσεων της ΤΙΜ...ΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
25.503
το πακετακι της τελλας το ειδατε?
αν και δεν την συμπαθω λογω δημοσια προελευσης, αλλα νομιζω οτι αυτη την περιοδο ειναι το πλεον συμφερον.

Reaction score
49

[scroll]ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΣΑΜΠΑ ADSL ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ..........
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?
[/scroll]

[align=center]ΤΣΟΥ.....
(Π)ΟΤΕ
[/align]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος