fostex 6301D κανει για home cinema?

Reaction score
0
γεια σας θα ηθελα τη γνωμη απο καποιον εμποιρο αν το μονιτορ fostex 6301 κανουν για μουσικη και για home cinema

Reaction score
0
τα εχει ακουσει καποιος?
ρε παιδιααααααααα....................δεν τα γνωριζει κανενας???????? με τι ενισχητη μπορω να τα ταιριαξω για 5.1 με sub koda 10 η 12 και διαλογων , περιφεριακα.....φτινιαρικα ... μου προτεινε καποιος τα fostex οτι ειναι ποιοτικα,μικρα,τιμη κοντα στα 300 το ενα και πολυ καλλιτερα απο b&w στα ιδια χρηματα οχωρος ειναι 70 τετρ. σαλονι τραπεζαρια για ενισχιτη Pioneer VSX-817-S ευχαριστω

Reaction score
384
Aσε που ειναι ασχημα, το ηχειο ειναι 84db ευαισθησιας και 10 βαττ. Ο φιλος που στα προτεινε δεν γνωριζει οτι το home cinema χρειαζεται 105db στη θεση ακροασης. 84αρι ηχειο στα 4 μετρα με 10 βαττ ενισχυτη 'πιανει' 82db.
Δεν κανει.
Εαν θελεις ενεργα ηχεια κοιτα τα Genelec.

Reaction score
0
θελω τη γνωμη σου.ο χωρος μου ειναι μακροστενος 5Χ14 , καπου στη μεση tv 40 αποσταση θεασης 3-4,5 μ . με ενδιαφερει περισσοτερο η μουσικη .θα χρησιμοποιω και μικροφωνο για karaoke.οσον αφορα για ταινιες ,εχω ακουσει σε πολλα σπιτια διαφορα ακριβα συστηματα , αλλα νομιζω οτι μονο τσιριζουν.... και τζερτζελες να γινεται.. εχω ακουσει σε ενεργα ηχεια μονο cd,και μου αρεσαν πολυ .θελω να κανω ενα συστημα στα 1000-1200 ευρω σιγα-σιγα .ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ. επηδη γνωριζεις το αθλημα........ σε παρακαλω να με πληροφορησεις και για τα υπολοιπα , πως να κανω σωστη κατανομη των λιγων χρηματων που διαθετω. εγω δινω περισσοτερο βαρος στα ηχεια. ΤΑ GENELEC που μου προτεινες ειναι φοβερα , και πιστευω οτι απο πλευρας ποιοτητας και χρηματων ειναι ΚΟΡΥΦΗ.δεν ξερω ομως τα 8020 η τα 8030 για το χωρο μου.

Reaction score
384
To γεγονος οτι τα συστηματα τσιριζανε ειναι φαινομενο χωρου. Στο δωματιο που ακουσες τα ενεργα και σου αρεσανε, θα εβρισκες οτι αρκετα ηχεια θα σε ικανοποιουσανε μαλλον. Πως και σου κολλησε να παρεις ενεργα?

Reaction score
0
απο που αρχισα να ενδιαφερομε για ενεργα ...........???????????
Απο τους πολητες.
Σου ειπα δεν γνωριζω , μονο μπορω να εχω γνωμη αν ακουσω κατι, συμφωνα με τη δικη μου κριση. ετυχε οπου πηγα οι πολητες προσπαθουν να μου πουλησουν εναν ακριβο ενιχητη γιατι δεν θα σηκωνει τα ηχεια....κτλ
Μετα ειδα , ακουσα ,διαβασα και βλεπω οτι στην αγορα δεν πολιδιαφιμηζονται λεγοντας πολλοι οτι ειναι μονο για studio.. οσο για το fostex μου τα προτεινε ο φιλος σαν πολυ καλη εταιρια να τα δω
Δεξια και αριστερα απο την tv εχω 2 στηλες με γυψοσανιδα 25 εκ προσωπο και 35 εκ βαθος. Μου βαλανε και την ιδεα για ενσωματωμενα .Στην γυναικα μου αρεσε αυτο (γιατι δεν θα φενονται)αλλα δεν ξερω τι αποτελεσματα θα εχω .

Reaction score
384
Μπορεις να βρεις στα μαγαζια και να ακουσεις κατι απο αυτη την εταιρεια, και το εικονιζομενο ηχειο θα εχει τον ιδιο σχεδον χαρακτηρα. Η εταιρεια βγαζει αντιστοιχο κεντρικο αλλα και περιφερειακα, οποτε θα μπορεσεις να ολοκληρωσεις το συστημα καποια στιγμη και να τα ματσαρεις ολα.
Η λεπτη του φατσα θα χωρεσει χωρις προβλημα στην γυψοσανιδα σου. Ειναι ευκολο-οδηγητα, και σηκωνουν αρκετη ισχυ.

Reaction score
0
Τελικα Δημητρη , πρεπει να κατεβω Αθηνα γιατι στο internet μονο ο sakiotis τα εχει . Οποτε ......το πασχα.Θα δω και τα genelec.....
Eυχαριστω για τις πληροφοριες
Στη θεσ/κη θα ακουσω τα energy , b&w , tanoy ¨΄χωνευτᴨ

Reaction score
384
Κοιτα μονο τα ηχεια που ακους να εχουν κλειστη καμπινα και να μην ειναι ανοιχτα απο πισω. Τα ηχεια που σου προτεινα ειναι κλειστα. Υπαρχει και η εταιρεια Triad αλλα ισως να ειναι λιγο ακριβοτερα.

Reaction score
0
ο ογκος της στηλης απο γυψοσανιδα ειναι 0,225 κ.μ. Αν ανοιξω κατω μια τρυπα για εκτονωση , και τα ηχεια ειναι ανοιχτα απο πισω θα παραμορφωνει ο ηχος? θα τριζει η γυψοσανιδα?
Εγω ετσι το ειχα σκεφτει........
Αλλα για να λες κατι θα ξερειςς.........

Reaction score
384
Αυτο που σκεφτεσαι να κανεις ετσι στην τυχη, θα βγει λαθος.
Η τρυπα που λες ειναι μια μαζα αερα που δεν ειναι τυχαιου ογκου, η καμπινα δεν ειναι τυχαιου ογκου(και πρεπει να ειναι και στιβαρη, οχι γυψοσανιδα), και τα μεγαφωνα πρεπει να ειναι μελετημενα για τον ογκο αυτον. Ολες τις παραπανω παραμετρους τις αγνοεις και απλα πας να κλεισεις μια τρυπα. Πολλοι κατασκευαστες ανοιχτων ηχειων πουλανε τα πισω κουτια ξεχωριστα, για οσους θελουν να τα αγορασουν.
Αγοραζοντας ενα κλειστο ηχειο τουλαχιστον ξερεις οτι οπου και να το βαλεις θα παιξει το ιδιο, και οτι κυριως κατασκευαστηκε να παιζει στον ογκο το δικο του.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale