FOSTEX FE126E - Hybrid Enclosure

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
308
Απάντηση: Re: FOSTEX FE126E - Hybrid Enclosure

Νομίζω έτσι είναι...
Βέβαια αν έχεις κάποιο γνωστό στην Αγγλία αυτό δεν είναι πρόβλημα. :happy_6:

Για εμένα όλα τα λεφτά είναι τα mid της ATC που διαθέτουν.
Επίσης μαθαίνω είναι πολύ εξυπηρετικοί σε θέματα demo (πας και ακούς με τις ώρες τα διάφορα ηχεία τους) αλλά και customization του ηχείου στα μέτρα σου.
Εγώ ζαχάρωνα το Centurion με τις μεγαφωνάρες της Scanspeak που είναι πολύ του γούστου μου. Τελικά όμως το Prestige πρέπει να είναι καλύτερο (το mid της ATC που λέγαμε κάνει το θαύμα του), ειδικά αν τους ζητήσεις να το τροποποιήσουν και να αντικαταστήσουν το tweeter με το ring radiator της Scanspeak. :happy_2:
και το woofer της Volt που έχει το Prestige είναι κορυφαίο και ακριβούλικο...

Δεν θα βρεις εύκολα ηχεία να το φοράνε.

gas

Reaction score
13
Eάν χρειαστείτε τα φαλτσα πολύ ευχαρίστως να σας τα στείλω μιας και τα εχω σχεδιασει στο Autocad

Reaction score
0
Μιας και έχω τον Super T-Amp μπορώ να πω οτι τα fostex του πάνε γάντι ,

όποιος θέλει μπορεί να έρθει να ακούσει το συνολάκι να παίζει

(super t-amp, blusky , fostex με συνολική αξία περί τα 350 ευρώ),

και να διαμορφώσει γνώμη μόνος του ........

παρόλο που τα fostex δεν έχουν σφραγιστεί ακόμη καθώς συνεχίζω να ψάχνομαι ......

Reaction score
13

παρόλο που τα fostex δεν έχουν σφραγιστεί ακόμη καθώς συνεχίζω να ψάχνομαι ......

Να πω κατι ανορθοδοξο.

Εαν δεις οτι εχεις πολυ μικρο sweet spot, και μολις ξεφευγεις λιγο απο το κεντρο χανεις την εικονα, δοκιμασε να τα βαλεις ξαπλα με τα μεγαφωνα προς το κεντρο και τις μπουκες προς τα εξω. Προφανως πανω σε καποια αλλη επιφανεια και σχετικα κοντα σε πλαινους τοιχους.
Ενταξει μη βαρατε... Ειπαμε ειναι κατι ανορθοδοξο.
Ομως το εχω κανει σαν δοκιμη με τετοια Ηχεια και ηταν μαλλον καλυτερα απο πλευρας διασπορας στο οριζοντιο. Και φυσικα μια δοκιμη δεν κοστιζει.

Προσωπικα ο ηχος αυτων των ηχειων δεν ειναι αυτο που θελω. Ως γνωστον θελουν και πολυ στρωσιμο τα μεγαφωνα γιατι εχουν αναρτηση "κουτσουρο".

Reaction score
0
Να πω κατι ανορθοδοξο.

Εαν δεις οτι εχεις πολυ μικρο sweet spot, και μολις ξεφευγεις λιγο απο το κεντρο χανεις την εικονα, δοκιμασε να τα βαλεις ξαπλα με τα μεγαφωνα προς το κεντρο και τις μπουκες προς τα εξω. Προφανως πανω σε καποια αλλη επιφανεια και σχετικα κοντα σε πλαινους τοιχους.
Ενταξει μη βαρατε... Ειπαμε ειναι κατι ανορθοδοξο.
Ομως το εχω κανει σαν δοκιμη με τετοια Ηχεια και ηταν μαλλον καλυτερα απο πλευρας διασπορας στο οριζοντιο. Και φυσικα μια δοκιμη δεν κοστιζει.

Προσωπικα ο ηχος αυτων των ηχειων δεν ειναι αυτο που θελω. Ως γνωστον θελουν και πολυ στρωσιμο τα μεγαφωνα γιατι εχουν αναρτηση "κουτσουρο".
I'll try it, thanks for the tip !

Reaction score
0

Με τον Τ-Amp (με προσεγμενο - special τροφοδοτικο) πηρα πολυ καλο ηχο στα δικα μου Fostex. Φυσικα δεν ειναι SET (KK μη βαρας:respect:) Αλλα παντως καλυτερο απο ολα τα (αρκετα) SS που δοκιμασα.

Καλως ηρθες στο κλαμπ των μονοδρομων.

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Με τον Τ-Amp (με προσεγμενο - special τροφοδοτικο) πηρα πολυ καλο ηχο στα δικα μου Fostex. Φυσικα δεν ειναι SET (KK μη βαρας:respect:) Αλλα παντως καλυτερο απο ολα τα (αρκετα) SS που δοκιμασα.

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Kαλώς τον! :cool_4:
Ο Τripath δεν είναι SET αλλά οι ενισχυτές του Dr. Tripathi έχουν SET στοιχεία στην αρχιτεκτονική τους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. :happy_6:

Πλέον, εφόσον υπάρχει στην Ελλάδα ο Trends δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε τους Super-T και Gen2. Αν ήταν να πάρω από εξωτερικό θα κοίταγα τον KingRex. :happy_2:

Reaction score
0

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Καλώς σας βρήκα, η αλήθεια είναι οτι μέρα με την μέρα ο ήχος τους μου αρέσει όλο και πιο πολύ, βοηθάει βεβαίως οτι στρώνουν και οι μονάδες .
Να κανονίσουμε να ακόύσουμε και τα τζέρικο .... μπορώ να φέρω και τα δικά μου καθώς είναι εύκολα στην μετακίνηση ...

Reaction score
0
Καλώς σας βρήκα, η αλήθεια είναι οτι μέρα με την μέρα ο ήχος τους μου αρέσει όλο και πιο πολύ, βοηθάει βεβαίως οτι στρώνουν και οι μονάδες .
Να κανονίσουμε να ακόύσουμε και τα τζέρικο .... μπορώ να φέρω και τα δικά μου καθώς είναι εύκολα στην μετακίνηση ...
Oι μοναδες, πιθανον, θα χρειαστουν καποιο (μεγαλο) διαστημα.

Οταν μαλακωσουν οι αναρτησεις και σταθεροποιηθει καπως ηχητικα, μπορεις να δοκιμασεις και μια μικρη ποσοτητα μαλλιου, μεσα στο θαλαμο.

Οσο για την ακροαση, θελω και γω να το ακουσω ,αλλωστε το ειχαμε ξαναπει, θα κοιταξω για το αλλο Σ/Κ , θα στειλω ΠΜ ...

:happy_4:

Reaction score
0
Kαλώς τον! :cool_4:

Πλέον, εφόσον υπάρχει στην Ελλάδα ο Trends δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε τους Super-T και Gen2. Αν ήταν να πάρω από εξωτερικό θα κοίταγα τον KingRex. :happy_2:

Ο Trends θεωρητικά υπάρχει στη Ελλάδα μόνο σε δείγματα.Εσύ βρήκες ετοιμοπαράδοτο να αγοράσεις στη Ελλάδα ?
Διαφορετικά λέμε ότι θέλουμε...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ο Trends θεωρητικά υπάρχει στη Ελλάδα μόνο σε δείγματα.Εσύ βρήκες ετοιμοπαράδοτο να αγοράσεις στη Ελλάδα ?
Διαφορετικά λέμε ότι θέλουμε...
Yποτίθεται πως υπάρχει. Επικοινώνησες με την αντιπροσωπεία;

Αν, για τον Α ή Β λόγο, δεν γλυτώσεις την παραγγελία από εξωτερικό και πάλι δεν έχει νόημα να πας σε κάποιον από τους SI, γιατί ο Trends είναι στα ίδια λεφτά και παίζει και καλύτερα (στην έκδοση 10.1). :happy_4:

Εγώ τον δικό μου τον πήρα κατευθείαν από την Trends πριν καιρό. Έπεσα πάνω στη μετάβαση από τον 10 στον 10.1 κι ενώ τον αγόρασα ως TA-10 φορούσε τα μεγαλύτερα caps (bennic) που φοράει τώρα ο 10.1.

Reaction score
0
Wilmslow den poulaei ektos Agglias kardia mou.

Τουλαχιστον μεχρι προσφατα.
Δεν ξερω εαν αυτο αλλαξε στην πορεια.

απάντηση από Neil Smith" <[email protected]

"Hello

Thank you for your enquiry.

Yes we do deliver to Greece, but the shipping cost and the way it is
shipped depends on what you order.

Please let me know what you may be ordering, so that I can confirm the
total cost and shipping method.

We hope that the above will be of interest and look forward to hearing
from you again soon.

Regards
Neil"

Reaction score
13
απάντηση από Neil Smith" <[email protected]

"Hello

Thank you for your enquiry.

Yes we do deliver to Greece, but the shipping cost and the way it is
shipped depends on what you order.

Please let me know what you may be ordering, so that I can confirm the
total cost and shipping method.

We hope that the above will be of interest and look forward to hearing
from you again soon.

Regards
Neil"
Καλο αυτο. :cool_4:
Περσι δεν ηταν ετσι.
Ειναι παντως απο τις ακριβες περιπτωσεις αγορας μεσω Ιντερνετ.

Reaction score
0
για το οποίο αφού ζήτησα βοήθεια διορθώθηκε ..

ακολούθησε το μοντάρισμα των ξύλων
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω το μέγεθος της
σωλήνας για το bass reflex ( είναι εσωτερικό Φ 30 x 115mm
όπως προτείνει η FOSTEX ? ) και από που το πήρες.

Καλές κατασκευές:114::114:

Reaction score
0
Eάν χρειαστείτε τα φαλτσα πολύ ευχαρίστως να σας τα στείλω μιας και τα εχω σχεδιασει στο Autocad
Καλημέρα
Θέλω να σου ζητήσω να μου στείλεις τα φάλτσα

Καλές κατασκευές
:114::114:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.270