free universal music !!!

Reaction score
60
Universal :shock:
Η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο, η Universal, ταράζει τα νερά και ετοιμάζεται να προσφέρει δωρεάν, τον τεράστιο μουσικό της κατάλογο, στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας Spiralfrog. Τα έσοδα για τις εταιρείες θα έρχονται από τις διαφημίσεις και οι χρήστες θα κατεβάζουν τραγούδια χωρίς κανένα κόστος. Ξεκινά τον Δεκέμβριο στις ΗΠΑ και τον Καναδά και από το 2007 θα γίνει διαθέσιμο και στην Ευρώπη. Η Spiralfrog ήδη μιλάει και με άλλες δισκογραφικές όπως η Sony BMG, EMI, Warner Music.
http://www.sport24.gr/media.asp

http://www.sport24.gr/media.asp

Reaction score
4.441
Άντε να ρθει να αρχίσω να ξανακατεβάζω τσάμπα τραγούδια!!!!!!
:lol:Αν και με τον η/υ και την ταχύτητα που έχω... :? :x

Reaction score
14
Giota said:
Ανδρεάδη.... xmas is near!@!!! :p :p :p :p :p :p :p

Reaction score
4.441
dream_GR said:
Giota said:
Ανδρεάδη.... xmas is near!@!!! :p :p :p :p :p :p :p
Εγώ θα το πληρώσω,ε!

Reaction score
62
Κυνηγούσαν μιά φορά κι ένα καιρό τη δωρεάν διανομή. Τώρα την προσφέρουν οι ίδιοι! Αυτή είναι μία νίκη για όλους εμάς και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Τα πράγματα θ' αλλάξουν ριζικά για τη μουσική βιομηχανία προβλέπω!!!

Reaction score
14
jimdamian said:
Η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο, η Universal, ταράζει τα νερά και ετοιμάζεται να προσφέρει δωρεάν, τον τεράστιο μουσικό της κατάλογο, στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας Spiralfrog. Τα έσοδα για τις εταιρείες θα έρχονται από τις διαφημίσεις και οι χρήστες θα κατεβάζουν τραγούδια χωρίς κανένα κόστος. Ξεκινά τον Δεκέμβριο στις ΗΠΑ και τον Καναδά και από το 2007 θα γίνει διαθέσιμο και στην Ευρώπη. Η Spiralfrog ήδη μιλάει και με άλλες δισκογραφικές όπως η Sony BMG, EMI, Warner Music.

Έ ρε γλέντια.... :lol:

Αυτές οι ...."εταιρίες"...πάντα των άκρων είναι.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως δεν μπορούν να δουν άλλες πιο έξυπνες... πιο εύκολες ... πιο βιώσιμες ...
πιο ευρεία αποδεκτές λύσεις.
Μάλλον είναι που δεν μπορώ να δεχτώ τον συσχετισμό μουσική & αρτηριοσκλήρωση. :p

V

VIDEOMIX

Guest
jimdamian said:
Οι χρήστες που εγγράφονται στην υπηρεσία θα μπορούν να κατεβάζουν όσα τραγούδια και βίντεο κλιπ επιθυμούν. Τα αρχεία δεν μπορεί να μεταφερθούν σε CD, ωστόσο θα παίζουν σε φορητές συσκευές μουσικής που υποστηρίζουν το Microsoft Windows DRM (digital rights management, ψηφιακή διαχείριση [πνευματικών] δικαιωμάτων).

Πάντως, η υπηρεσία δεν θα λειτουργεί σε υπολογιστές Mac και στις δημοφιλείς συσκευές iPod της Apple, που σήμερα κυριαρχούν στην αγορά.

Οι χρήστες θα πρέπει να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο τουλάχιστον μία φορά το μήνα, αλλιώς τα τραγούδια που είχαν κατεβάσει θα σταματήσουν να παίζουν.

Κάτι ξέχασες να μας γράψεις μου φαίνεται. :roll:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas