Frequency response

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.871
Απάντηση: Re: Απάντηση: Frequency response

Με 250 watts βγάζει 111 db με τα 87 db ευαισθησίας. Εκτός αν αναφέρεσαι στα 4 μέτρα που και πάλι είναι αρκετά παραπάνω.
Ποια αρκετά παραπάνω! Το Excel δε λέει ψέμματα. 102 κόμα μηδέν. άντε 105 κορυφής.

Reaction score
4.249
Απάντηση: Frequency response

Κατ αρχην να σας ευχαριστησω ολους για τις καλες προθεσεις, αλλα και τις εμπειριστατωμενες αποψεις σας. Η αληθεια ειναι οτι επειδη ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο τον χαρακτηρα των ενισχυτων μου, δεν μου ειναι ευκολο να μπω σε σκεψεις αλλαγης τους. Ετσι ξεκιναω σαν σκεψη αν ειναι δυνατον να μην αλλαξω ενισχυτικα. Βεβαια εσεις μιλατε με μετρησεις, νουμερα κ.λ.π. και πιθανο να εχετε δικαιο. Αυτο το συναισθημα που εχω τωρα ενδεχομενως να μην το εχω για πολυ καιρο (ο χρονος θα δειξει). Παντως προς το παρων σκεφτομαι ετσι. Ωστοσο ειμα ανοιχτος σε προτασεις και ζυγιζω οσα μου λετε. Εχοντας βεβαια πολυ λιγοτερες γνωσεις απο ολους εσας.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.353
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Frequency response

Ποια αρκετά παραπάνω! Το Excel δε λέει ψέμματα. 102 κόμα μηδέν. άντε 105 κορυφής.
Μήπως το συγκεκριμένο excel είναι φτιαγμένο για χώρο 3D?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.549

μιλατε με μετρησεις, νουμερα κ.λ.π. και πιθανο να εχετε δικαιο
τα bold τζάμπα κι άδικα τα έγραψες... αφαίρεσέ τα κι είσαι οκ...

Από κει και πέρα, συναισθήματα και χαρακτήρες ενισχυτικών είναι φράσεις που αν τις πεις ακόμα 3-4 φορές θα σου κόψουμε την καλημέρα!:142::142::142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.871
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Frequency response

Μήπως το συγκεκριμένο excel είναι φτιαγμένο για χώρο 3D?
Όχε βρε αγόρι μου. Ανηχοϊκή μέτρηση + λογάριθμος της ισχύος επί 10 ίσον μέγιστη στάθμη. Απλά πράγματα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.871

Ετσι ξεκιναω σαν σκεψη αν ειναι δυνατον να μην αλλαξω ενισχυτικα.
Δε με λες; Θα σας ενοχλούσε πολύ αν τα ηχεία είχαν μπόι 1,70 με 1,80 ??

Reaction score
4.249

Δε με λες; Θα σας ενοχλούσε πολύ αν τα ηχεία είχαν μπόι 1,70 με 1,80 ??[/qu

Αντιθετως οτι εχω ακουσει απο ηχειο με υψος ηταν παρα πολυ καλο γι αυτο ειμαι πολυ θετικος για τετοια ηχεια

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μπα;! Έβγαλε MkII στους 1000ριδες η BelCanto; Άραγες τι διαφορές να έχουν με τους παλιούς; Μήπως έβαλαν τα νέα modules;! Reference τους βγάζει στο Stereophile - για τον Κόγια και λοιπούν λάτρεις των περιοδικών. :p

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Frequency response

Κωστα εχεις και το νο 2, απλα δεν το θυμασαι!!
Πες όλη την αλήθεια, τώρα. :112:

Σε βινύλιο το έχει, ε.. ;
:138:

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Frequency response

Τα Rienzi τα ακουσα, δεν με ενθουσιασαν, βεβαια για αλλους ειναι κορυφαια. Τα Totem θα τα δω, ελπιζω να μην αδηφαγα στα βατ, γιατι με τον Κωστα που εμπλεξα τα 1000 βατ τα εχει αυτος για τους νεοσειρχομενους, απο 5-6.000 βατ και πανω αρχιζει το χαι εντ:143::137::140:.
φιλε εαν ψαχνεις για τα κορυφαια συμβατικα ηχεια εως τα 10000 Ευρω (και παραπανω κατα τη γνωμη μου) τα οποια να ειναι ταυτοχρονα και ευκολα στην οδηγηση θα σε συμβουλευα να ακουσεις τα μεγαλα μοντελα της Hyperion Sound (ειτε τα 938 που εχω εγω ειτε τα 968). Συνηθως δεν παιρνω πολυ σοβαρα τα reviews των περιοδικων αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εχουν απολυτο δικιο. Κανε στον εαυτο σου τη χαρη να τα ακουσεις προτου δωσεις παραπανω λεφτα...

Reaction score
4.249

Δεν αμφιβαλω για την ποιοτητα των ηχειων, αλλα φανταζομαι οτι για Θεσ/νικη θα ειναι πολυ δυσκολο να τ ακουσει καποιος. Να πω την αληθεια, κουραστηκα με το να κουβαλαω συνεχως τους ενισχυτες για ν ακουω ηχεια. Εχω κανει μια λιστα με κατι λιγα ηχεια και απλως ζυγιζω τα υπερ και κατα (συμφωνα με τα γουστα μου και την μουσικη που ακουω περισσοτερο). Νομιζω οτι πολυ συντομα θα παρω την οριστικη αποφαση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo