Friends: Πίσω από τις κάμερες

Reaction score
59

Friends: Πίσω από τις κάμερες

Ξεχνάνε τις ατάκες τους, δεν μπορούν να σταματήσουν να γελάνε και εμείς αναρωτιόμαστε πως κατάφεραν τελικά να ολοκληρώσουν την λήψη. Το ΜΕΝ 24 προβάλει το πρώτο μέρος με τις uncut σκηνές από τα γυρίσματα των "Friends".

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, κι έχοντας δείξει ουκ ολίγες φορές και τις δέκα σεζόν, το Star αποφάσισε να βγάλει από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου τα "Friends".

Κάποιοι ίσως πουν ότι είναι λογικό, γιατί όλον αυτόν τον καιρό ο κόσμος είχε προφανώς κουραστεί και θα προτιμούσε να έβλεπε κάποια άλλη σειρά εκείνη την ώρα. Πόσες φορές να δεις πια το ίδιο επεισόδιο; Απάντηση: αμέτρητες.

Τα "Friends" είναι από τις ελάχιστες τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής (ίσως και η μοναδική) που και μπορείς και κυρίως θέλεις να βλέπεις ξανά και ξανά. Δεν θα γελάσεις λιγότερο με το αστείο που ακούς για δέκατη φορά, δεν θα σου φανεί "λιγότερο" από παλιά.

Κάποιοι ίσως έδιναν τα πάντα για να παρακολούθουσαν ένα επεισόδιο που δεν έχουν δει ποτέ, αλλά αν δεν γίνει αυτή η ταινία που τόσα χρόνια μας τάζουν και μετά διαψεύδουν, τότε μένει μόνο μια επιλογή: οι uncut σκηνές από τα γυρίσματα.

Πραγματικά, ότι και να πεις για την σειρά-φαινόμενο θα φανεί ανεπαρκές και δεν μπορεί με τίποτα να περιγράψει την αξία της. Τα λόγια εδώ είναι πραγματικά περιττά γιατί εσύ που έκανες κλικ με το που είδες τη λέξη "Friends" δεν θέλεις να διαβάσεις ένα κείμενο αφιερωμένο στη σειρά.

Περιμένεις να τελειώσουν οι λέξεις για να αρχίσουν τα βιντεάκια.

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ !!!

VOL 1

http://www.men24.gr/html/ent/148/ent.71148.asp

VOL 2

http://www.men24.gr/html/ent/542/ent.71542.asp

MEN24

Reaction score
164
Τα έχω σε DVD που τα έχω λιώσει.
ΚΑΘΕ Σάββατο και Κυριακή τα βλέπω στο Star από τότε που με θυμάμαι. Ξέρω όλες τις ατάκες απ' έξω. Και όταν αργεί το Star να τα βάλει, ακόμα βρίζω!
Άλλες αγαπημένες μου σειρές, δεν τις βλέπω δεύτερη φορά. Τα "Φιλαράκια" είναι φαινόμενο.

Reaction score
19
ΚΑΘΕ Σάββατο και Κυριακή τα βλέπω στο Star από τότε που με θυμάμαι. Ξέρω όλες τις ατάκες απ' έξω. Και όταν αργεί το Star να τα βάλει, ακόμα βρίζω!
Άλλες αγαπημένες μου σειρές, δεν τις βλέπω δεύτερη φορά. Τα "Φιλαράκια" είναι φαινόμενο.
+1

Έχουμε κάνει πολλούς μαραθώνιους "Friends" με φίλους και πολύ γέλιο... κάθε φορά αμείωτο. Ίσως μια σειρά που με έχω πιάσει να βλέπω και δεύτερη και τρίτη φορά και να γελάω το ίδιο, είναι το Big Bang Theory. Όχι ότι συγκρίνεται, αλλά δώστε του μια ευκαιρία!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ!!!

VG

Reaction score
0
Θυμαστε το επεισοδιο με ενα τρελο τηλεπαιχνιδι που θα εκανε τον παρουσιαστη ο Τζόει και εκαναν πρόβα;Καθε φορα που το πετυχαινω χτυπιεμαι στα γελια.

Reaction score
59
Εχω κι εγω ολη την σειρα και πραγματικα σου φτιαχνει την διαθεση και δεν ειναι καθολου βαρετη σε πολλες θεασεις !!!

Η καλυτερη κωμικη σειρα !!!!!

Reaction score
2
Θυμαστε το επεισοδιο με ενα τρελο τηλεπαιχνιδι που θα εκανε τον παρουσιαστη ο Τζόει και εκαναν πρόβα;Καθε φορα που το πετυχαινω χτυπιεμαι στα γελια.
Τοτε ψαξε και βρες το gag reel της αντιστοιχης season και δες outetakes απο την συγκεκριμενη σκηνη. Θα ξεψυχησεις απο το γελιο :137:

Reaction score
59
Απάντηση: Friends: Πίσω από τις κάμερες

Friends

Έχετε 10 λεπτά;

Αν ναι, τότε δείτε ένα βίντεο με κωμικά λάθη στα γυρίσματα της σειράς Friends. Απόλαυση ο Μάθιου Πέρι που χαλάει σχεδόν όλες τις σκηνές.

[reliops=Best Friends Bloopers Compilation ever 1][youtube]ljR-K5ZbdB8[/youtube][/reliops]

Reaction score
59
Απάντηση: Friends: Πίσω από τις κάμερες

Και η συνεχεια με ακομα περισσοτερα λαθη !!!!

[reliops=Best Friends Bloopers Compilation ever 2][youtube]NiiIoCgOKPs[/youtube][/reliops]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef