From Downunder...Aυστραλία

Reaction score
38
Μετα απο 15 χρονια κατοικιας μου στην Ελλαδα επεστρεψα στην χωρα οπου γεννηθηκα,στην Αυστραλια και ποιο συγκεκριμενα στην Μελβουρνη. Ο λογος: μια πολυ δελεαστικη προταση δουλειας απο μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες Home Theater-Automation στην Μελβουρνη. Η εταιρια ονομαζεται Smart Systems..
Ειμαι εδω 2μηνες τωρα και η δουλεια μου ειναι εγκαταστασεις Home Theater,Automation controls και security systems...σε μερικες εβδομαδες θα ανεβασω και μερικες φωτογραφιες απο ολοκληρομενα projects..

Εχω την εντυπωση οτι εδω τα πραγματα ειναι λιγο πισω σε σχεση με την Ευρωπη, κυριως σε νεα και πιο εξελιγμενα προϊοντα...
Αυτα...

Reaction score
1.988
Απάντηση: From Downunder...Aυστραλία

Καλή δύναμη στο νέο σου ξεκίνημα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Steve, τι γυρευεις εσυ βρε φιλαρακο "in the land down under"?:happy_4:
Περιμενω και εγω εντυπωσεις και φωτογραφιες...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εκει που ειναι ο ξαδερφος μου, ο πολυς eichmann , και ο 2ος δασκαλος kung fu μου που το 85 εκει πρωτοειδα homecinema και τον κοροιδευα επηρεασμενος απο το 2καναλλο ηχο
αρε αστραλια:cool_4: :cool_4: :cool_4: good luck brother

Reaction score
38
Steve, τι γυρευεις εσυ βρε φιλαρακο "in the land down under"?:happy_4:
Περιμενω και εγω εντυπωσεις και φωτογραφιες...
τι γυρευω εδω?
ξυπνησα ενα πρωι και ειπα βαρεθηκα τις μ@λ@κι€ς στις ελληνικες δουλειες και εταιριες και τα μαζεψα και εφυγα....
εχω μερικες φωτογραφιες αλλα ειναι απο μη τελειωμενα projects.πιστευω συντομα να εχω αλλες...

Reaction score
38
εκει που ειναι ο ξαδερφος μου, ο πολυς eichmann , και ο 2ος δασκαλος kung fu μου που το 85 εκει πρωτοειδα homecinema και τον κοροιδευα επηρεασμενος απο το 2καναλλο ηχο
αρε αστραλια:cool_4: :cool_4: :cool_4: good luck brother
ευχαριστω..

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εύχομαι καλή δύναμη, γρήγορη προσαρμογή (έχεις ζήσει εκεί εξάλλου!) κι ένα ωραίο μέλλον!:cool_4:

Reaction score
7
Πολύ όμορφες καταστάσεις....και αν το έχεις και Hobby πρέπει να περνάς πολύ καλά! Μακάρι όλοι να κάναμε αυτό που πραγματικά μας αρέσει...θα δουλεύαμε σαν τα σκυλιά και δεν θα μας πείραζε... Σε ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες, καλές δουλειές! :605:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στηβακο, μεταφερω το θεμα στις "Εγκαταστασεις" οπου και ανηκει.
Συγχαρητηρια και απο εμενα...:respect:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis