From Downunder...Aυστραλία

Reaction score
38
αυτό ξεκίνισε την περασμένη εβδομάδα..το πρώτο Genelec SE DSP Monitoring System, σύστημα με 8 Channel Genelec AD9200A Analog to Digital Converter καθώς και DSP το οποίο χρησιμοποιεί AES/EBU...
Περισσότερες φώτο σύντομα..

Attachments

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: From Downunder...Aυστραλία

Μπραβο STEVE!!
Η τελευταια φωτο δειχνει οτι το σπιτι θα εχει καλη θεα ,μεσα -εξω!!

Reaction score
38

ένα από τα τελευταία projects στο οποίο δούλευα για περίπου 1 μήνα το οποίο αποτελείται από πολλά πράγματα οπως θα δείτε. θα ετοιμάσω μερικά λόγια αλλά μέχρι τότε μερικές φώτο..(1 φωτογραφία= 1000 λέξεις)

ελπίζω να μήν σας ζάλισα με τα πολλά links..

Reaction score
38

μερικές ακόμα από ένα άλλο σπίτι..

να και ο μάστορας..!! :)

Reaction score
2
Εντάξει φιλαράκι γουστάρω πολύ τη δουλειά σου. Πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος που έκανες το hobby σου επάγγελμα! Μπράβο και περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες.

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα.Ένα σπίτι σαν αυτό που είδαμε στις τελευταίες φωτό (αυτό με το γήπεδο τέννις) σε ευρώ τι κόστος έχει περίπου?

Reaction score
38
Απάντηση: Re: From Downunder...Aυστραλία

Εντάξει φιλαράκι γουστάρω πολύ τη δουλειά σου. Πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος που έκανες το hobby σου επάγγελμα! Μπράβο και περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες.

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα.Ένα σπίτι σαν αυτό που είδαμε στις τελευταίες φωτό (αυτό με το γήπεδο τέννις) σε ευρώ τι κόστος έχει περίπου?
ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου λόγια...έχω αρκετές φωτογραφίες ακόμα από δουλειές που έχω κάνει τους περασμένους μήνες (καθώς η οικονομική κρίση δεν έχει επιρρεάσει τον κλάδο αυτόν ακόμα..), απλά πρέπει να βρώ τον χρόνο να τις ανεβάσω..

δεν ξέρω ακριβώς πόσο μπορεί να έχει ένα τέτοιο σπίτι αλλά φαντάζομαι μερικά εκατομ.. :)

Reaction score
2
Φίλε Steve αν χρειαστείς βοηθό στείλε Pm.

Κομπιουτεράς είμαι αλλά σου κουβαλάω και την εργαλειοθήκη αν είναι να κάνω τόσο ενδιαφέρουσα δουλεια!:136:

Καλές εφαρμογές και αναμένουμε και άλλο υλικό!!!

Reaction score
38

ευχαριστω και πάλι κύριοι...

φίλε geofromalimos είναι βαρία η εργαλειοθήκη μου αλλά πιστέυω πως θα τα καταφέρεις...!!!!χεχεχε

την άλλη εβδομάδα θα έχω κι'άλλες φωτογραφίες..

Reaction score
0

Φίλε Steve,
Είμαι κάποιος που γενήθηκε, έζησε και έφυγε από τον πολιτισμό και επέστρεψα στην χώρα που τον ανέδειξε (Ελλάδα). Μην κανεις ποτέ το λάθος και επιστρέψεις γιατί ο πολιτισμός εδώ μας τελείωσε πριν μερικές χιλιάδες χρόνια.
Stay there, stay cool and keep happy bud..
Α ναι, που και που ελα και κατά δώ να δείς γιατί έκανες την σωστή επιλογή.

Reaction score
38

μερικές ακόμα από την εβδομάδα που πέρασε..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7