Frugal horns mk-3

Reaction score
340
Χρόνια πολλά, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, βροχερή μέρα σημερα, και επιτέλους λίγος χρόνος για ακρόαση. 2 φωτο απο το πρωινο καφε, με το νεο στήσιμο του συστήματος στο χωρο.

Attachments

Reaction score
14.743
Που πηγαν τα τουιτερ?..
Χρόνια πολλά, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, βροχερή μέρα σημερα, και επιτέλους λίγος χρόνος για ακρόαση. 2 φωτο απο το πρωινο καφε, με το νεο στήσιμο του συστήματος στο χωρο.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Χρόνια πολλά και σε σένα ! Αληθώs ανέστη ! Χωρίs τουίτερ !!!!
Videάκι ?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Ενα respect παραπανω, για το tribute album του Jose James που βλεπω στο πλαι. Το feeling και το μερακι ξεκιναει παντα απ' τη μουσικη και φαινεται κατ' επεκταση κ στο συστημα.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Καλημέρα .
Τα ακούs καλύτερα απο πρίν ?
Δεν σου περιορίζει τον ήχο ?
Η ηχητική σκηνή υπάρχει ή περιορίστηκε ?
Κεραμικά είναι αυτά ?

Reaction score
340
Χαχαχαχαχα καλημέρα φίλε Absenti και emmanouil :)
Λοιπόν Προστέθηκαν δυο χοάνες στα fostex, κ καταργήθηκαν τα τουιτερς. Κατασκευη λιγο δύσκολη,αλλα βγηκε εις πέρας ;)
φτιάχτηκαν 3 διαφορετικά σχέδια, με σχεδίαση που προτείνονταν για τα 126en, σε διαφορα forum, κυρίως Αμερική-Καναδά, (απο πρόχειρα υλικά αρχικά) για να γινουν οι δοκιμές.
Οι ακροάσεις έδειξαν για εμένα προσωπικά κ το χωρο μου ως ιδανικη κόρνα σε διαστάσεις κ σχεδίαση τη παραπάνω.
Μετα έγεινε η κατασκευη τους απο την αρχη, απο μασιφ ξυλο, βαφές κ.τ.λ. Και τοποθετηση.

Η μουσικη σκηνη άνοιξε καταπληκτικά, και το πιο όμορφο για εμένα ειναι οτι τα fostexakia ησύχασαν αρκετά. Η μεσσαια περιοχη πείρε τα πανω της και απαλυφθηκαν σκληρά ξεσπάσματα στις υψηλές συχνότητες :) :)
Τωρα MUSIC :)

Υ.γ. Το έναυσμα για την ολη καταςκευη ηταν τα παρακάτω ηχειακια
[DOUBLEPOST=1466752794][/DOUBLEPOST]Φίλε Emmanouil οχι ειναι μασιφ ξυλο, απλός στη πισω μεριά βάφτηκε με white gloss βαφη και μπροστα με ενα απλο σιλεράκι για να παραμείνει η όψη του ξυλου.

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.914
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv