FS: Rega Planar 3

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.493
Πωλείται το γνωστό πικάπιον της Rega, Planar 3.
Αγορασμένο πρώτο χέρι από Studio Genesis (Ζωδιάτη) προ αρκετών (δεν θυμάμαι ημερομηνία) ετών.
Δεν έχει υποστεί καμία κακουχία, αναβάθμιση ή όποια άλλη αλλαγή. Το καπάκι σαφώς και έχει τις φθορές του χρόνου.
Είναι εντελώς "μαμά" με λίγες ώρες (δυστυχώς) και σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση.
Βραχίονας ο RB300 με κεφαλή Rega Bias2.

Ο λόγος που το αποχωρίζομαι αναφέρεται και παραπάνω.... παρά τα χρόνια που το έχω στα χέρια μου, δεν έχω αξιωθεί/καταφέρει να κάνω μια "καλή" δισκοθήκη και έτσι το πικάπ έχει παίξει ελάχιστες πραγματικά ώρες και δεν προβλέπεται να παίξει άλλες στο μέλλον.

Specs:
Drive method: Belt Drive
Motor: 110V AC synchronous
Platter: Glass
Speeds: 33 & 45rpm

Τιμούλα: 260 ευρώ
Παραλαβή μόνον από το χώρο μου διότι δεν αναλαμβάνω αποστολή του πικάπ με καμία μεταφορική.
Δεκτός έλεγχος.

Reaction score
169
Απάντηση: FS: Rega Planar 3

Μπορεί να τον πιούμε τελικά τον καφέ... θα ξέρω μέσα στη βδομάδα άν το θέλει ένας φίλος

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.493
Απάντηση: FS: Rega Planar 3

Το καπάκι σαφώς και έχει τις φθορές του χρόνου.

Θα ήθελα να διορθώσω αν μου επιτρέπετε το παραπάνω. Το καπάκι είναι σε εξίσου άριστη κατάσταση με το υπόλοιπο σύνολο.

Επίσης να διευκρινήσω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές. Αρκετοί από εσάς μου προτείνετε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζομαι τα χρήματα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l