Furman PM8 MK2

Reaction score
103
παιδια ψαχνω για ενα φιλτρο ρευματος για να προστατευσω τις συσκευες (κυριος τις ψηφιακες,προβολεα κτλ) απο τις συνεχομενες πτωσεις του ρευματος στην περιοχη μου.Σκεφτομουν για κατι σε Isotek ή PS Audio που ειναι σχετικα σταθερες αξιες αλλα να πω την αληθεια δεν θελω να φτασω παρα πολυ ψημα σε χρηματα.Ενας φιλος μουσικος μου προτεινε ενα Furman PM8 MK2.Καμια αποψη??Θα εκανα την δουλεια μου ή θα εχω αρνητικα αποτελεσματα στον ηχητικο αποτελεσμα.Οσα no name φιλτρα εχω δοκιμασει μου εχουν "θολωσει" τον ηχο του συστηματος...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Furman PM8 MK2

tea tea εννοω ? στειλε pm να σου πω περι φιλτρου , τι πιο απλο....................

Reaction score
2

Πειτε τα δημοσια να μαθαινουμε κ εμεις!

Τί παίζει με τα φίλτρα;
"Θολώνουν" όντως τον ήχο; Τί χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχουν δηλαδή για να μη χαλάνε την απόδοση στις audio συσκευές και παράλληλα να προστατεύουν απο τις μλκιες της ΔΕΗ;

Και πόσα πρέπει να δώσεις για να πάρεις (ή να φτιαξεις) ενα αξιοπρεπες φιλτρακι χωρις να κινδυνευεις να σε χαρακτηρισουν highendά; (προσβολη! :119: )

Reaction score
864

Εγώ πάντως απο ένα πολύπριζο-φίλτρο της consonance που πήρα μεταχειρισμένο μόνο θετικά στοιχεία αποκόμισα.

Έχω επάνω πηγή,2 τελικούς,buffer και προ.

Βέβαια έτσι κι αλλιώς δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με το ρεύμα αλλά ησύχασαν μέχρι και οι τοροειδείς που έκαναν φασαρία όταν δούλευε το πλυντήριο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef