FURUTECH G-314Ag ή SUPRA Lorad??

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276
Απάντηση: FURUTECH G-314Ag ή SUPRA Lorad??

Για 2 καλώδια του 1.5 μέτρου?
Εφόσον είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις ποσά σε αντικείμενα τα οποία δεν θεωρούνται πρώτης ανάγκης,το ζήτημα είναι τουλάχιστον ν'αποκομίσεις απόλαυση από αυτά.

Στη δεδομένη περίπτωση,από τη στιγμή που η πρόθεση εκταμίευσης εξακολουθεί να υφίσταται σε πείσμα του γεγονότος ότι η απόλαυση δεν εδραιώνεται ικανοποιητικά με τεχνοκρατικούς όρους,δεν βλέπω λόγο να μην ακολουθήσεις τουλάχιστον την πρόταση του argiλλου αφού αυτή δεν κοστίζει πανάκριβα.Η ικανοποίηση τότε θα πήγαζε από τη γνώση της καλοπροαίρετης πρότασης ενός χομπίστα ο οποίος έχει υποστεί εντατική τριβή με το αντικείμενο κι επιπλέον επιδιώκει την υστεροφημία του ως...καλωδιοguru.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

argi-rou
αργυ-ρου
ασημενιος
Παν μετρον αριστον , το πολυ παιζειν χαλα τα rca -iec in, τα χαλασα 1 φορα πριν 2 χρονια, απο τοτε εκοψα το παιζειν με rca iec.
Πλεον ασχολουμαι με τα σωθικα των συσκευων (παντα το εκανα) απλα επειδη καταληξα καπου , αλλαζω πλεμονια (πνευμονια)
σε καθε τι που τρεχει σημα μεσα του.(σε οτι δεν ειχα ξαντεριαζει) (και σε οτι ξαντεριαζεται).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Καλωδιοguru πιστευω οτι δεν υπαρχει, αγαπημενες εταιριες ναι.
Και δοκιμες.....
Και με αυτο και μονο ισως να χανεις την αντικειμενικοτητα σου

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276

τα πινω ολα
τα πινω ολα...
tea λες ?
οταν πινεις ακους τα παντα
ολα
argi-rou
αργυ-ρου
ασημενιος
Αγαπητέ νargiλε,όπως συμβαίνει και στα καλώδια,δεν είναι το όνομα που μας καθιστά πολύτιμους,αλλά η Χάρη (...των άλλων:126:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.673

τώρα που ο ναργιλές μας τα εξήγησε, κάτσε να τα εξηγήσω και στον κόγια, αυτόν τον άσχετο:

Τρελό link, μαν γου αρ ανπαίκταμπολ!

" Η γεωμετρια PATENTED TRIAX™ Triple-Axial , με δυο λογια , ειναι δυο επαλληλοι κυκλοι απο 9 μονωμενους πολυκωνους αγωγους , χαλκου 6Ν , οι οποιοι συστρεφονται αντιστροφα και δημιουργουν συνεχη σταυρωματα . Στο κεντρο αυτων υπαρχουν δυο χοντροι πολυκλωνοι αγωγοι γειωσης . Η γεωμετρια αυτη καταστελλει τα βιομηχανικα παρασιτα και τις RF τις οποιες συλλεγουν τα καλωδια της ΔΕΗ συμπεριφερομενα ως τεραστιες κεραιες .
Με τη χρηση αυτου του καλωδιου ρευματος , οι συσκευες απελευθερωμενες απο τα προβληματα που δημιουργουν οι παρεμβολες αυτες , των οποιων η παρουσια ποτε δεν προβλεπεται απο τον κατασκευαστη τους , η αναβαθμιση του ηχου τους ειναι αν οχι κολοσσιαια , το λιγοτερο αμεσα εμφανης ." :204: :204: :204:

Eaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr!!!
βρε παλικάρι μου, είναι δυνατόν να ακούς μουσική με βιομηχανικά παράσιτα?
όχι, πές μου, είναι?
και πες μου και κάτι άλλο:
προβλέπει κανένας κατασκευαστής την παρουσία βιομηχανικών παρασίτων στο ρεύμα?
όχι, πες μου, προβλέπει?

και δες και το άλλο: Αν βάλεις το καλώδιο της γης, όχι απ'έξω, αλλά στο κέντρο του καλωδίου, στο κέντρο των άλλων αγωγών, έχεις ή δεν έχεις την καλύτερη θωράκιση (ιδίως από βιομηχανικά ερ-εφ)?

όχι πες μου δηλαδή, έχεις?

ΟΡΙΣΤΕ! να και μια καλή ιδέα! πάρε το κοάξιαλ καλώδιο που έχεις για ιντερκονέκτ, και σύνδεσε τη γη στον κεντρικό αγωγό και άσε το σήμα εξωτερικά, στο πλέγμα. Μετά να δεις τι ωραία που θα ακούγεται το πικάπ σου. Χωρίς βιομηχανικά παράσιτα και χωρίς ερ-εφ.

καλή ιδέα, ε? να τα κόλπα που μαθαίνεις για κολοσσιαία βελτίωση στον ήχο!

άσχετε!

όχι πες τίποτα αν τολμάς...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.276
Απάντηση: FURUTECH G-314Ag ή SUPRA Lorad? (Cape ... Fear)

τώρα που ο ναργιλές μας τα εξήγησε, κάτσε να τα εξηγήσω και στον κόγια, αυτόν τον άσχετο:...
προβλέπει κανένας κατασκευαστής την παρουσία βιομηχανικών παρασίτων στο ρεύμα?
όχι, πες μου, προβλέπει?
...
όχι πες τίποτα αν τολμάς...
Οι κατασκευαστές φαίνονται να προβλέπουν μονάχα τα...οικονομικά ΄΄παράσιτα΄΄.:126:

Τέτοιο ΄΄φόβητρο΄΄ που έχεις γίνει,οφείλεις να μετατρέψεις το ψευδώνυμό σου σε ΄΄costas FEAR΄΄.:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

συγνωμη δηλαδης
αμα το θενα ειναι τα παρασιτα
πχιο φτηνα δεν μας βγαινει με ενα σκωροκτωνο , ενα μπαιγκον ρε παιδακι μου
και ταβλα η τερεζες
αμα το θεμα ειναι τα παρασιτα να το δουμε αλλιως

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.673

Τέτοιο ΄΄φόβητρο΄΄ που έχεις γίνει,οφείλεις να μετατρέψεις το ψευδώνυμό σου σε ΄΄costas FEAR΄΄.:142:
σωστό (ιδίως αν αυτό επιβάλλει το Dzumsa)!

ή είμαστε Kazis ή δεν είμαστε δηλαδή! Κάτσε να βάλω το επίσημο bakhu μου και να πιω στην υγειά σου ένα Chyang...

(κι εσύ οφείλεις να μετατρέψεις το ψευδώνυμό σου σε "Piponof"!)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ρε τι σου κανει ενα καλωδιο
αλλαζει ονοματα νικ νειμς
ψευδονυμα
ψευδοκυησεις
και παει λεοντας (ενα πραμα σαν το εμπλαστρο)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus