Futuristic Denon Blu-ray player / receiver concept

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Denon isn't typically known for throwing out any futuristic pieces of AV luxury, rather, it tends to side with the more traditional, classy look. Of course, there's always a first time for everything, and while we're highly doubtful that this supposed Denon rendering will actually come to fruition, it certainly is a sight to behold.

The two-piece kit consists of a rumored DVD-HD8910 Blu-ray player up top, with a 2TB AVR-HD8910 media center / receiver below. The 7.1-channel box also claims to handle iTunes music files and offer a direct connection to the iTMS, and while it's understandably simple to brush this all off as a fanboy's fantasy, Denon's no stranger to stuffing unusual extras in uncommon places.

engadget.com

Reaction score
1
Απάντηση: Futuristic Denon Blu-ray player / receiver concept

Τι 'ν τουτο μωρε? Το θελω, το εχω αναγκη! "happy_1"

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Futuristic Denon Blu-ray player / receiver concept

Εντάξει, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι πρόκειται για project που θα υλοποιηθεί, but still it's nice to look at. :mrgreen:

Reaction score
164
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η πιο πάνω συσκευή θα προέρχεται από την ίδια εταιρία που μου πούλησε ένα τεράγωνο κουτί, με έναν ηλίθιο φωτισμό στο on/off και με ένα σωρό άθλια λογότυπα (DivX, 4X4, Turbo Intercooler κτλ) στη μούρη... Μέχρι και ένα DVDr που έχω δίπλα, καρα-κινέζικο των... 100Ε, μοιάζει σαν να έχει κερδίσει το red dot design award... wall_1

Reaction score
19
Μέχρι και ένα DVDr που έχω δίπλα, καρα-κινέζικο των... 100Ε, μοιάζει σαν να έχει κερδίσει το red dot design award... wall_1
Ποιο? Το Contel? Από carrefour πριν πολλά φεγγάρια? Εξαιρετικό! :bravo:

Reaction score
164
Ποιο? Το Contel? Από carrefour πριν πολλά φεγγάρια? Εξαιρετικό! :bravo:
Ναι! :happy_5: Έχει και touch screen να ούμε! :happy_5: Αν δεν είχε και εκείνο το ηλίθιο remote... Αν και τώρα που το σκέφτομαι, πιο πολύ ταιριάζει στο Denon...:happy_8:

Reaction score
19
Πραγματικά όμως, πρέπει να το κάνουν επίτηδες. Οτιδήποτε κινεζιά έχω πάρει παρόλο που για τα λεφτά της είναι ανεπανάληπτη, φένεται ότι κάνουν όσο χειρότερα μπορούν τα κοντρολ για να μάθεις! :happy_5:

Και η γραμματοσειρά της μάρκας δεν μπορείς να πεις, φτυστή Carnation :happy_5:

Reaction score
164
Πραγματικά όμως, πρέπει να το κάνουν επίτηδες. Οτιδήποτε κινεζιά έχω πάρει παρόλο που για τα λεφτά της είναι ανεπανάληπτη, φένεται ότι κάνουν όσο χειρότερα μπορούν τα κοντρολ για να μάθεις! :happy_5:

Και η γραμματοσειρά της μάρκας δεν μπορείς να πεις, φτυστή Carnation :happy_5:
:happy_5:
Στην αρχή στο remote δεν μπορούσα να βρω το record!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo