Gaggia Evolution - Espresso Καφετιέρα

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Πωλείται η super καφετίερα της Gaggia

SUPER κατάσταση σχεδόν αδόυλευτη, στο κουτί της.

Κάνει και για παστίλιες και για χύμα καφέ.

5 λεπτα μόνο για να έρθει σε κατάσταση ετοιμότητάς το πρωί!

Μόνο για αυτους που ξέρουν!

http://www.gaggia.com/macchine-da-caffe.asp?macchine-per-espresso-manuali_18_Evolution-Espresso

http://attica.olx.gr/gaggia-evolution-espresso-cappuccino-iid-52420499

http://www.youtube.com/watch#!v=KCkZ0oD5Vx0&feature=related

Τιμούλα 80 ευρώ για να φέυγει.

:140:

Reaction score
1
Η Αγγελία ξαναζωντανεύει.

H Gaggia είναι ξανά διαθέσιμη καθώς ο φίλος που εκδήλωσε ενδιαφέρον δεν απαντά.

Όποιος θέλει pm

Reaction score
6
Απάντηση: Gaggia Evolution - Espresso Καφετιέρα

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!!!

Εδώ υπάρχει θέμα και παρακαλώ να επιληφθεί ο Διαχειριστής.

Ο φίλος Μάκης γνώριζε ότι έπεται. Νομίζω λοιπόν ότι αν δεν είδες το δικό μου ποστ αλλά πρώτα το π.μ. του Μάκη, οφείλες να ζητήσεις την συγνώμη στον Μάκη και όχι σε εμένα που προηγούμαι.
Φυσικά δεν ξέρω αν ο φίλος Μάκης ρώτησε τι απέγινε με το δικό μου ποστ, σε κάθε περίπτωση μου φαίνονται πολύ μεμπτά όλα αυτά.
Και συγνώμη αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ την συγνώμη σου με το πρόσχημα ότι είδες πρώτα το π.μ. του Μάκη.
Με λίγα λόγια μιλάμε για κατάφορη αδικιά και έλειψη δεοντολογίας.

Υ.Γ. Και ήμαρτον πια με όλους όσοι χειρίζονται αυτό το φόρουμ με τόσο ανεύθυνο τρόπο.
Μετα τιμής, Τάσος Μιχαηλίδης.

Reaction score
11
Κατά την άποψη μου πρέπει να δωθεί στον πρώτο που επικοινώνησε είτε με pm είτε με post εδώ.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Gaggia Evolution - Espresso Καφετιέρα

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!!!

Ο φίλος Μάκης γνώριζε ότι έπεται. Νομίζω λοιπόν ότι αν δεν είδες το δικό μου ποστ αλλά πρώτα το π.μ. του Μάκη, οφείλες να ζητήσεις την συγνώμη στον Μάκη και όχι σε εμένα που προηγούμαι.
Φυσικά δεν ξέρω αν ο φίλος Μάκης ρώτησε τι απέγινε με το δικό μου ποστ, σε κάθε περίπτωση μου φαίνονται πολύ μεμπτά όλα αυτά.
Και συγνώμη αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ την συγνώμη σου με το πρόσχημα ότι είδες πρώτα το π.μ. του Μάκη.

Υ.Γ. Και ήμαρτον πια με όλους όσοι χειρίζονται αυτό το φόρουμ με τόσο ανεύθυνο τρόπο.
Όπως σου εξήγησα και στο pm που σου έστειλα το πρωί φιλε Τάσο δεν είδα το post στο thread της Αγγελίας χθες το βραδυ. Είδα μονο το pm που έστειλε ο Μάκης, με τον οποιο επικοινώνησα άμεσος και σήμερα το πρωί βρεθήκαμε και έγινε η συναλλαγή. Το post σου το είδα σήμερα το πρωί αφού κατέφθασα στο γραφείο μου (και φυσικά αφού πρώτα είχα συναντηθεί με τον Μάκη)

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που εξοργίστηκες, ειδικά αφού πήρα την ευγενική θέλω να πιστεύω πρωτοβουλία και σου απέστειλα pm νωρίς το πρωί ζητώντας σου συγγνώμη.

Πάντα Φιλικά
Κώστας

Reaction score
6.045
δεν ξερω εαν πρεπει να απολογηθω αλλα θελω να το κανω .
οταν ειδα την αγγελια ειπα οτι δεν προλαβα μιας και ειχε προηγηθει πολλες μερες πριν .

οταν την ξαναδιαβασα ειδα οτι εγραφε οποιος στειλει πρωτος πμ.
εστειλα λοιπον πμ με το τηλ μου.
και μετα για να σιγουρευτω εγραψα και στο θεμα .

εαν νομιζεται οτι υπαρχει καποιο λαθος απο μερος μου δεχομαι να την δωσω πισω .

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ , απλα την εβγαλα απο το κουτι να την δει η γυναικα μου .

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ .

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΗΛ μου ειναι 6973039009 .

θα περιμενω μεχρι αργα σημερα το βραδυ.

ευχαριστω

ΜΑΚΗΣ

Reaction score
1
δεν ξερω εαν πρεπει να απολογηθω αλλα θελω να το κανω .
οταν ειδα την αγγελια ειπα οτι δεν προλαβα μιας και ειχε προηγηθει πολλες μερες πριν .

οταν την ξαναδιαβασα ειδα οτι εγραφε οποιος στειλει πρωτος πμ.
εστειλα λοιπον πμ με το τηλ μου.
και μετα για να σιγουρευτω εγραψα και στο θεμα .

εαν νομιζεται οτι υπαρχει καποιο λαθος απο μερος μου δεχομαι να την δωσω πισω .

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕ ΑΚΟΜΑ , απλα την εβγαλα απο το κουτι να την δει η γυναικα μου .

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ .

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΗΛ μου ειναι 6973039009 .

θα περιμενω μεχρι αργα σημερα το βραδυ.

ευχαριστω

ΜΑΚΗΣ
Μάκη προς Θεού μην ασχολείσαι φιλε, δεν αξίζει.

Καλορίζικη να είναι φιλε

Εύχομαι να μείνεις ευχαριστημένος

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ!!!

Τάσο νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να κάνουμε τόση φασαρία για μια καφετιέρα των 80 ευρώ.
Θεωρώ ότι μετά από τις εξηγήσεις του πωλητή δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση το θέμα.
Δόθηκε τι να κάνουμε.
Οι διαχειριστές του φόρουμ τι πρέπει να κάνουν δηλαδή;
Να πιάνουν τον καθένα απ΄το λαιμό;
Έχουμε αναρτήσει πίνακα με τον κανονισμό ο οποίος γράφει καθαρά ότι το φόρουμ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συναλλαγές.
Ούτε σε περίπτωση απάτης.
Οπότε το θέμα έκλεισε πλέον.
Από καφετιέρες ο κόσμος είναι γεμάτος. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Reaction score
6

"Μάκη προς Θεού μην ασχολείσαι φιλε, δεν αξίζει."

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

'Οπως σου γράφω σε π.μ. αξιότιμε Κώστα, δεν κρίνω τον άνθρωπο αλλά την πράξη.Και όσοι είχαν την τύχη ή την ατυχία να συναλλαγούν μαζί μου μπορούν να σου πούν για το "ποιόν μου", και αν αξίζει ή όχι να ασχολείται κανείς με το άτομό μου.

Αξιότιμε κ. διαχειριστή, το μόνο που με ενοχλεί είναι ο τρόπος που κάποιοι εμπαίζουν τους "συμφορουμίτες τους".

Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι σε παρόμοια θέση στο συγκεκριμένο φόρουμ, και κάπου αρχίζω να αναρωτιέμαι για το κατά πόσο κάποιοι το σέβονται ως θα όφειλαν.

Συγνώμη για την επαναφορά, τέλος.
Μετά τιμής, Τάσος Μιχαηλίδης.

Reaction score
1
PM 1 απο Senna

Καλημέρα φίλε,

Σου οφείλω μια συγνώμη γίατι δεν είδα το post σου για την Gaggia. Κοίτούσα μόνο τα pm's. Μόλις τώρα το είδα!

PM 2 απάντηση απο soulidimis

Χαιρετώ, τοποθετήθηκα επί του θέματος στο ποστ. αν θες μπορείς να το κοιτάξεις και να απαντήσεις.
Επέτρεψέ μου να εκφράσω για άλλη μια φορά την δυσαρέσκειά μου. Τα λάθη θα μπορούσαν και να διωρθωθούν αν κανείς το ήθελε, εκτός και αν υπάρχουν άλλοι λόγοι, π.χ. ο τάδε να είναι όντως φίλος, οπότε με μια φτηνή δικαιολογία παρακάμπτουμε τον άγνωστο Χ.
Συγνώμη για το σκληρό της γλώσσας αλλά θα όφειλες να καταλάβεις την αγανάκτησή μου και γιατί μια συγμώμη δεν αρκεί.
Αλήθεια παρέλεβε κιόλας ό "φίλος Μάκης"; απορώ απλώς.
Εν κατακλείδι δεν ενδιαφέρομαι πλέον για την συναλλαγή, μπορείς να του την δώσεις χωρίς να σκάς.
Με ενδιαφέρει όμως η σοβαρότητα του φόρουμ την οποία εσύ και κάποιοι άλλοι προσβάλετε αδυσόπητα...
Μετά τιμής, Τάσος.

PM 3 Απάντηση Senna

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το μένος σου απέναντι μου και φυσικά δεν το δικαιολογώ.

Το να μην κανεις δεκτη μια αυθόρμητη συγγνώμη για ένα τόσο ασήμαντο θέμα πιστεύω ότι επιδεικνύει περίτρανα το ποιόν του ατόμου.

PM 4 Απάντηση soulidimis

Το ποιόν του ατόμου φαίνεται από τις συνναλλαγές του μέσα στο φόρουμ και μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί!!
Η σοβαρότητα και αφερεγγυότητα επίσης...
Και όταν για τρίτη φορά συμβαίνουν παρόμοια πράγματα, η υπομονή έχει κάθε δικαίωμα να εξαντληθεί και να δώσει τη θέση της σε αυτό που εσύ ονομάζεις "μένος" και εγώ αδικία και ανευθυνότητα ακόμα και για "τόσο ασήμαντα πράγματα".
Δεν σε γνωρίζω για να σε προσβάλω, έχω όμως κάθε δικαίωμα να προσβάλω τις πράξεις. Έ, από και πέρα όποιος έχει τη μύγα...μυγιάζεται.
Μετά τιμής, Μιχαηλίδης Τάσος.

Τώρα ΤΕΛΟΣ

Reaction score
6.045
δεν ξερω ! για το εξοχικο την ηθελα .
δεν εχω κανει καφε ακομα .
εαν θελει το παιδι του την δινω οσο την πηρα .
εχω σπαστει ασχημα ...

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid