Game Of Thrones (2011)

Αγαπημένος σας χαρακτήρας από το Game of Thrones

  • Tyrion Lannister (Peter Dinklage)

  • Jon Snow (Kit Harington)

  • Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)

  • Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau)

  • Cersei Lannister (Lena Headey)

  • Sansa Stark (Sophie Turner)

  • Arya Stark (Maisie Williams)

  • Petyr 'Littlefinger' Baelish (Aidan Gillen)

  • Bronn (Jerome Flynn)

  • Lord Varys (Conleth Hill)

  • Sandor 'The Hound' Clegane (Rory McCann)

  • Bran Stark (Isaac Hempstead Wright)

  • Hodor (Kristian Nairn) χαχαχα :P

  • Άλλος...


Results are only viewable after voting.
Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Από τις κόκκινες αμμουδιές του Νότου και τις άγριες πεδιάδες της Ανατολής έως τον παγωμένο Βορρά και το αρχαίο Τοίχος, που προστατεύει το Στέμμα από σκοτεινά όντα, οι ισχυρές οικογένειες των Επτά Βασιλείων επιδίδονται σε μια ανελέητη μάχη στη διαδοχή του Σιδερένιου Θρόνου. Μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες και προδοσίες, ιπποτισμό και τιμή, κατακτήσεις και θριάμβους. Στο Παιχνίδι του Στέμματος, θα νικήσεις ή θα πεθάνεις.




Σεζόν που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμή: 5

Τρέχουσα σεζόν: (
το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 24 Απριλίου του 2016)

Περίληψη 1ης σεζόν:

Ο πρώτος κύκλος αρχίζει με τον Άρχοντα Ένταρντ Σταρκ να αφήνει την έδρα του Οίκου του για να γίνει το Χέρι του Βασιλιά. Αυτή όμως η επιλογή του θα έχει τραγικά αποτελέσματα στις ζωές όλων, καθώς μια αλυσιδωτή αντίδραση θα διχάσει το Γουέστερος που θα δοκιμαστεί σε καιρό πολέμου. Ταυτόχρονα, οι Λευκοί Οδοιπόροι, θρυλικά πλάσματα του Βορρά, αφυπνίζονται από τον λήθαργό τους ενώ στην Ανατολή η ανάσα του Δράκου αναζωπυρώνεται.


Περίληψη 2ης σεζόν:


Ο πόλεμος συνεχίζεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Το Γουέστερος έχει χωριστεί σε στρατόπεδα και πέντε βασιλιάδες διεκδικούν τον θρυλικό Σιδερένιο Θρόνο. Ο θάνατος και η καταστροφή παραμονεύουν σε κάθε βήμα και η μαγεία επανέρχεται απειλητικά. Ο γιος του Ένταρντ Σταρκ, Ρομπ, πρέπει να αντιμετωπίσει τον νεαρό βασιλιά Τζόφρυ ενώ τα δύο αδέλφια, Στάννις και Ρένλυ Μπαράθηον έχουν τον ίδιο σκοπό. Παράλληλα, η νεαρή πριγκίπισσα Νταινέρυς Ταργκάρυεν, πιο δυνατή από ποτέ, επιθυμεί να πάρει πίσω τον Θρόνο των προγόνων της με οποιοδήποτε κόστος.


Περίληψη 3ης σεζόν:

Στον τρίτο κύκλο της σειράς, ο πόλεμος έχει αφήσει τα σημάδια του στα Επτά Βασίλεια του Γουέστερος. Καθώς η Νταινέρυς Ταργκάρυεν κατακτά την Ανατολή, ο Βορράς μαστίζεται από τις επιδρομές των Αγρίων ενώ ο Νότος υφίσταται τον τρομερό νεαρό βασιλιά Τζόφρυ. Μια προδοσία θα αλλάξει την ροή του πολέμου και τις ζωές τον ηρώων για πάντα. Ο θάνατος απλώνει τα δίχτυα του και η δυστυχία δεσπόζει στην ήπειρο του Γουέστερος. Ό,τι πεθαίνει, όμως, δεν μένει για πάντα νεκρό...


Περίληψη 4ης σεζόν:

Η δράση συνεχίζεται και στον τέταρτο κύκλο. Ο Τζον Σνόου πληρώνει το τίμημα των επιλογών του και παλεύει με τους δαίμονές του. Και ενώ το Τείχος κινδυνεύει, η ένταση στην πρωτεύουσα κλιμακώνεται. Οι ζωές των ηρώων αλλάζουν για πάντα μετά από μια δολοφονία ενώ, την ίδια ώρα στο Έσσος, η νεαρή Ταργκάρυεν συνεχίζει την πορεία της με εμπόδια. Ο πόλεμος τελειώνει αλλά κανείς δεν βγαίνει νικητής.


Περίληψη 5ης σεζόν:

Στον πέμπτο κύκλο της σειράς η δράση συνεχίζεται. Με την Άρυα να αναχωρεί προς το Μπραάβος. Ο Στάννις Μπαράθηον να θριαμβεύει στο Βορρά και τον Τύριον να δραπετεύει από το Κινγκς Λάντινγκ αφού πρώτα πήρε την πολυπόθητη εκδίκησή του από τον πατέρα του και την Σέι που τον πρόδωσαν. Στην άλλη άκρη του Εσσος, η Νταινέρυς έχει απομείνει πλέον πιο μόνη από ποτέ, καθώς αναγκάστηκε να αλυσοδέσει τους δράκους της, να διώξει τον Τζόρα Μόρμοντ, ενώ ο Νταάριο πολεμάει μακριά σε μια άλλη πόλη.

Περίληψη 6ης σεζόν:

Στον έκτο κύκλο της σειράς δράσης συνεχίζεται. Ο Στάννις έχει ηττηθεί στο Βορρά και οι Μπόλτον έχουν μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουν την κυριαρχία τους. Η Ντενέρις βρίσκεται σε κίνδυνο όταν ο μεγαλύτερος δράκος της την φέρνει σε νέο κίνδυνο και το Μήρην βρίσκεται στα χέρια του Τύριον. Οι Λάννιστερ παραμένουν δυνατοί αλλά με την Σέρσεϊ να εκρεμεί μια δίκη και τον Τόμμεν να κυρριαρχεί τα πράγματα δεν δείχνουν έτσι. Ωστόσο έχοντας χάσει και την πριγκίπισσα Μυρσέλλα θα έχουν μια νέα αφορμή για να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των Λάννιστερ και του Ντορν καθώς και οι συμμαχία με τους Ταϊρελ βρίσκεται σε κίνδυνο.









Trailer 1ης σεζόν
(με Ελληνικούς υπότιτλους):





Trailer 2ης σεζόν (με Ελληνικούς υπότιτλους):





Trailer 3ης σεζόν (με Ελληνικούς υπότιτλους):





Trailer 4ης σεζόν (με Ελληνικούς υπότιτλους):





Trailer 5ης σεζόν (με Ελληνικούς υπότιτλους):





Trailer 6ης σεζόν (με Ελληνικούς υπότιτλους):

https://www.youtube.com/watch?v=YPEeedlTzeY
 
Last edited by a moderator:


Μηνύματα
900
Reaction score
1
Απάντηση: HBO’s - GAME OF THRONES (2011)

Θα το τιμήσουμε και αυτό.
Ήδη έχω αρχίσει και κάνω χώρο στους σκληρούς δίσκους για να βγει η χρονιά :116:
 

Μηνύματα
79
Reaction score
0
Απάντηση: HBO’s - GAME OF THRONES (2011)

Ως φανατικός αναγνώστης της αντίστοιχης σειράς βιβλίων του G.R.R Martin ( A song of ice and fire λέγεται η σειρά και βρίσκεται τώρα στο 5ο βιβλίο το οποίο θα μας βγάλει το λάδι μέχρι να το τελειώσει) έχω να πω πως η ιστορία είναι Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΗ.
Ένα μείγμα πολιτικής και στρατηγικής, μηχανορραφίας, προδοσίας κλπ.
Κοινώς, γίνεται της Ποπέας το κάγκελο. Ελάχιστη μαγεία κυκλοφορεί τριγύρω αν και υπάρχουν σε κάποια σημεία τα κλασσικά τερατάκια. Είναι πολύ ρεαλιστικά γραμμένο, σε πολλά σημεία φαίνεται πιο πολύ σαν μυθιστορηματική καταγραφή πραγματικών γεγονότων παρά σαν καθαρό fantasy. (αλλά μην τρελλαθούμε και τελείως, είναι fantasy 100%)
Ο Μάρτιν είναι μεγάλος μάστορας,οι χαρακτήρες του πολύ πολύ ζωντανοί και πολυεπίπεδοι (ξεχάστε το σκηνικό "απο δω οι καλοί απο κει οι κακοί")
Επίσης ξεχάστε την έννοια του "κεντρικού χαρακτήρα". Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ψοφήσει την οποιαδήποτε στιγμή και να μείνεις κάγκελο.
Στους αγγλομαθείς να προτείνω να διαβάσουν και τα βιβλία, μια και έχουν την πρωτοτυπία ότι κάθε κεφάλαιο είναι γραμμένο από την οπτική γωνία του χαρακτήρα που "πρωταγωνιστεί" στο συγκεκριμένο κεφάλαιο.
Αναμένουμε μέχρι το Μάρτιο και με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και δεν το χουν σκίσει το βιβλίο -όπως κάτι Legend of the seeker πχ..-
 






Μηνύματα
143
Reaction score
0
Απάντηση: HBO’s - GAME OF THRONES (2011)

Ενδιαφέρον φαίνεται. Θα τιμηθεί και αυτο δεόντως :105:
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: HBO’s - GAME OF THRONES (2011)

2 new promos !

[youtube]8qJsSEnhsuI[/youtube] [youtube]5PxLidxnAE8[/youtube]
 


Μηνύματα
1.790
Reaction score
2
Πολύ καλό!

Θα το δω σίγουρα αλλά μάλλον θα περιμένω να έχουν βγει 2-3 season σε Blu-ray για να το ξεκινήσω. Δεν μπορώ να αρχίσω κι άλλη σειρά και να περιμένω τα επεισόδια με το σταγονόμετρο. :108:
 



Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: HBO’s - GAME OF THRONES (2011)

η πρεμιερα της σειρας εγινε χτες !

για να δουμε τι θα δουμε σημερα !!!
 

Μηνύματα
143
Reaction score
0
Απάντηση: HBO’s - GAME OF THRONES (2011)

Είδα το πρώτο επεισόδιο, μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον.
 

Μηνύματα
143
Reaction score
0
Απάντηση: HBO’s - GAME OF THRONES (2011)

Πιο "ήρεμο" το δευτερο επεισόδιο, αποτι δείχνει πάντως έχει θεμα η σειρά.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: HBO’s - GAME OF THRONES (2011)

ηδη ανακοινωθηκε απο το καναλι οτι εγκριθηκε και 2η season !
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.320
Μηνύματα
2.858.446
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top