GEA: γιατί από κάπου θα πρέπει να τα πάρουν

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
31.088
Reaction score
30.659
Καλά, ας έρθουν να μου ζητήσουν λεφτά για το ραδιοφωνάκι που έχω μέσα στο εργαστήριό μου και ακούω όλη μέρα τον RSO στα FM.
Που μας έχει πρήξει και με τις διαφημίσεις του τζάμπο.
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.120
Reaction score
107.507
Τζάμπο τζάμπο τζάμπο τζάμπο τζάμπο τζάμπο τζάμπο τζάμπο τώρα!:p
 

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
24.161
Reaction score
40.519
Φαντάζεστε τώρα να μπουν και να διαβάσουν εδώ μέσα που γράφονται στα νήματα ακροάσεων τι και πώς ακούσαμε, και να τους ανοίξει η όρεξη, έτσι? :p

Από εδώ και μπρος, μόνο testing tones.
Ήδη οι προβολάκηδες, πιο σοφοί, βλέπουν μόνο πατερνάκια. Αυτοί, ξέρουν.
 

I

iason

Guest
Εχουν ΔΙΚΙΟ οι άνθρωποι πνευματικά δικαιώματα είναι αυτά !!!!!!! Απλά να τους θυμίσω μερικές κατηγορίες ακόμα για να εισπράξουν Ταξί ,περίπτερα, ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ τα παίζουν τα σιντάκια οι κούκλες και φυσικά η ΕΚΚΛΗΣΙΑ εεεεεεεε!!!!!!!!!! Live βυζαντινή μουσική μεγάλε ,και ο καλιτέχνης ο Παπάς της ενορίας Super star!!!!
E ρέ Ελλαδάρααααα!!!!!!!!!!!!!
 




Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
24.161
Reaction score
40.519
Συγγενικά δικαιώματα στα ταξί;
Δεν θα είμαστε καλά.
Μια είναι η γνήσια ελληνική ηχητική υπόκρουση στις ταρίφες.

Μπάοκ και πάλι Μπάοκ, ουγκ

 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.736
Reaction score
97.474
Με τη διαφορά ότι οι οδοί, το βασικό εννοώ οδικό δίκτυο, είναι δημόσιο αγαθό, το οποίο μάλιστα ήδη ακριβοπληρώνουμε. Εάν υπάρχει αξιοπρεπής εναλλακτική, και ως τέτοια δεν εννοώ τον κατσικόδρομο, φυσικά και να πληρώσουν όσοι θέλουν να αξιοποιήσουν τα έργα που με το υστέρημά τους κατασκεύασαν οι εργολάβοι.
Φαντάζομαι ότι τα 300 ευρώ που ετησίως πληρώνω ως "τέλη κυκλοφορίας", πηγαίνουν, ως ανταποδοτικό κατά το Σύνταγμα τέλος, ακριβώς εκεί, στη συντήρηση ενός οδικού δικτύου.

Αλήθεια, εναλλακτική διαδρομή για να μην περάσω από τα διόδια Πελασγίας, από πού περνάει; Από την Ανοπαία Ατραπό; Γιατί θαρρώ πως έπιασαν πάνω-κάτω το πόστο που θα επέλεγε σήμερα ο Λεωνίδας.
Δεν το πήγα πολιτικά. Ήθελα περισσότερο να θίξω τη γενικότερη νοοτροπία. Δεν θέλουμε να πληρώνουμε τίποτα που στο μυαλό μας είναι κάπως αόριστο ή υπάρχει σχετική άγνοια. Επίσης, η τιμή που θα μας βόλευε δεν είναι ποτέ η σωστή. Σωστό είναι μόνο το τζάμπα. Και ειδικά, όταν την ίδια γνώμη την έχουν πολλοί και ταυτοχρόνως μπορούμε να τη γλυτώσουμε "αναίμακτα", αισθανόμαστε και νόμιμοι.

Αυτή η νοοτροπία δεν έχει σχέση με την κρίση, υπήρχε και θα υπάρχει. Απλά τώρα, στα δύσκολα, είναι πιο εύκολο να βγει προς τα έξω.

Δεν υπερασπίζομαι τους μουσικούς (σκ@τοφάρα στην πλειονότητά τους). Κι αυτοί, που τώρα υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους, αντιδρούν όταν πρόκειται να πληρώσουν κάτι αντίστοιχο σε κάποιους άλλους.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όταν η τσέπη είναι άδεια, μας φταίνε όλα x10.
 

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
24.161
Reaction score
40.519
Εντάξει, αλλα μεταξύ του tzamba και του ξεσκισματος με διαπλεκομενα αμοιβολογια, υπάρχει μια απόσταση, δε νομίζεις?
Επίσης το να εισπρατουμε μεχρι και απο ταπεινη καντινα που παίζει Καζαντζίδη απο τρανζίστορ ειναι μια κάποια υπερβολή, εαν οχι υποκρισια, ειδικά για την περίπτωση Καζαντζίδη.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.736
Reaction score
97.474
Εντάξει, αλλα μεταξύ του tzamba και του ξεσκισματος με διαπλεκομενα αμοιβολογια, υπάρχει μια απόσταση, δε νομίζεις?
Επίσης το να εισπρατουμε μεχρι και απο ταπεινη καντινα που παίζει Καζαντζίδη απο τρανζίστορ ειναι μια κάποια υπερβολή, εαν οχι υποκρισια, ειδικά για την περίπτωση Καζαντζίδη.
Αν μπλέξουμε τα συναισθηματικά άντε μετά να βρούμε τη χρυσή τομή. :D

Υ.Γ. Και μόνο που αναφέρθηκε το όνομα "Καζαντζίδης", φτάνει για να την κάνω από το thread. :lolsign:
 




Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Μηνύματα
3.031.000
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef
Top