Gears of War 2 coming in November

Reaction score
14
Πάρα πολύ καλή συνέχεια του απίστευτου πρώτου μέρους...
Επικών διαστάσεων μάχες και enviroments , λίγο ανώτερο τεχνικά αλλά το πρώτο είχε τα καλύτερα σε σχεδιασμό γραφικά που έχω δει ever...δεν νομίζω να τα ξεπερνάει το 2..

Αν έχετε παίξει το πρώτο και γνωρίζετε πως λειτουργεί το gameplay ,αυτό ξεκινήστε το στο hardcore...αλλιώς το τελειώνετε σε 4 βράδια..

Πήρα το limited collectors edition και πραγματικά αξίζει η συσκευασία του + το extra disc και το art work booklet..
Αλλα το tin box είναι καταπληκτικό..

Γενικά χωρίς να είναι εμφανώς καλύτερο από το πρώτο , πρέπει να το έχουν όλοι οι xbox άκηδες στην συλλογή τους..

Και σε multiplayer θα σκοτώνει...

Reaction score
1
Ειναι κατα παρα πολυ καλυτερο του πρωτου. Το παιχνιδι δε σε αφηνει να το αφησεις. Τρελα γραφικα, πολυ ωμη βια, ενα γνησιο b-movie σεναριο και φοβερο gameplay συνθετουν ενα φοβερο συνολο. Οντως ξεκινηστε το στο hardcore, ειναι πολυ ευκολο.

Reaction score
0
ΕΠΟΣ! Στο πρώτο δεν είχα ανακαλύψει το curb-stomping (μου το είπαν μετά αλλά βαρέθηκα να το ξαναπαίξω) και τώρα του δίνω και καταλαβαίνει. Δε μου δίνει την ίδια ικανοποίηση με το αλυσοπρίονο αλλά έρχεται πολύ κοντά :137:

Reaction score
1
Δοκιμασε να κανεις και execute πατωντας το ''Υ'' πανω απο πεσμενους αντιπαλους. Ειμαι στο επιπεδο με την υπογεια λιμνη και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο. Καμια σχεση με το art design του πρωτου, εχουν κανει φοβερη δουλεια!

Reaction score
0
Δοκιμασε να κανεις και execute πατωντας το ''Υ'' πανω απο πεσμενους αντιπαλους. Ειμαι στο επιπεδο με την υπογεια λιμνη και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο. Καμια σχεση με το art design του πρωτου, εχουν κανει φοβερη δουλεια!
Ναι, το είδα το execute και υπάρχει και το quick kill με το B.

Το παιχνίδι είναι απίστευτο, περιμένω να γυρίσω σπίτι να το συνεχίσω.

Reaction score
0
Αξιώθηκα να τελειώσω την campaign χθες βράδυ μετά από ένα mini-μαραθώνιο το Σαββατοκύριακο.

Οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές αλλά όχι απαραίτητα καλύτερες σε σχέση με το πρώτο. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά φυσικά αλλά δεν έχουν το ίδιο punch που είχαν πριν 2 χρόνια. Ούτε και θα μπορούσαν υποθέτω.

Το gameplay είναι οικείο σε όσους έχουν παίξει το πρώτο και βέβαια κορυφαίο. Τα νέα mechanics (meat shields, chainsaw duels) είναι ψιλοασήμαντα θα έλεγα ενώ η χρήση του A για τρέξιμο, evade και cover παραμένει ελαφρώς προβληματική αλλά τίποτα που να ενοχλεί ιδιαίτερα. Αντιθέτως το ήδη πολύ καλό οπλοστάσιο έχει δεχτεί μερικές πολύ καλές προσθήκες όπως ένα φορητό turret - μου θύμισε Halo αλλά δεν είσαι τόσο δυσκίνητος όταν το κρατάς -, mortar, ένα νέο πιστόλι που ρίχνει σε bursts, νέους τύπους χειροβομβίδας, ασπίδα και 1-2 άλλα.

Το μόνο που με χάλασε ήταν τα επίπεδα που υποτίθεται ότι θα έδιναν ποικιλία στο παιχνίδι αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα κατά τη γνώμη μου.
Αναφέρομαι σε κάποια επίπεδα on-rails, το επίπεδο μέσα στο Riftworm (the Mario level from hell :138:), τα rinse & repeat boss fights (κάνε τρεις φορές αυτό...) και την κωμωδία του τελευταίου chapter - πολύ απογοητευτικό :110:.... Καμία σχέση με το επικό Boss fight εναντίον του RAAM στο πρώτο.
Το μόνο που έκαναν αυτά τα chapters τελικά ήταν να σε αποσπούν από το απολύτως γ@μ@το core gameplay.

Στα θετικά και η ιστορία που χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο τουλάχιστον έβγαζε κάποιο νόημα σε αντιθεση με το πρώτο. Σε κάθε περίπτωση, highly recommended σε όσους έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον για shooters.

ΥΓ. Νέα αψογη ατάκα: "Look ma, no face!" Χαχαχαχαχα, τί κάφροι! Πραγματικά στην Epic ξέρουν να κάνουν τον gamer να χαίρεται με μικρά πράγματα: ατάκες καφρίλας, κεφάλια που σχεδόν ανατινάζονται με εντελώς μη αληθοφανή τρόπο και η ποικιλία στα executions. Τρελό γέλιο το παιχνίδι.

Reaction score
10
Το εχω παρει, απλα περιμενω να τελειωσω το half life 2 και μετα να το ξεκινησω γιατι δεν θελω να παιζω δυο ταυτοχρονα!

Ανυπομονω!!!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.225
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney