GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

Reaction score
264
Συγουρα ολοι τους ειναι απο τους κορυφαιους,αλλα ποιος ειναι ο καλητερος
και γιατι?Αυτην την κουβεντα ειχε εχθες το βραδι ενας φιλος μου με τον εγκαταστατη του(κοματακι ασχετος ο μαστορας λογω του οτι ειναι SPLας) και μου ειπε να τον καθοδιγησω σχετικα.Εμενα μου ειναι αδυνατον να το κανω αυτο λογω μικρης εμπειριας που εχω στο caraudio.

Θελουμε τη γνωμη σας.

ΥΓ. το παλικαρι θα χωσει φραγκα αρκετα γιατι θελει εκτος απο ποιοτητα και δυναμη,οχι ομως σε βαθμο SPL(να ακουγεται απο 5 τετραγωνα μακρια σαν τους γυφτους με τις κλουβες).

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ground Zero.

Nα ξέρεις όμως ότι είναι πολύ, πολύ, ΠΟΛΥ σημαντικότερη η επιλογή μεγαφώνων παρά η επιλογή ενισχυτών.

Επίσης, όταν λες δύναμη, μάλλον εννοείς ένταση, έτσι?

Reaction score
264
Απάντηση: Re: GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

Ground Zero.

Nα ξέρεις όμως ότι είναι πολύ, πολύ, ΠΟΛΥ σημαντικότερη η επιλογή μεγαφώνων παρά η επιλογή ενισχυτών.

Επίσης, όταν λες δύναμη, μάλλον εννοείς ένταση, έτσι?
Για σου νικο.
το παλικαρη θελει να ανεβαζει καμια φορα ενταση, να φτιαχνονται τα κοριτσακια που εχει μεσα στο αμαξι(ειναι λιγο γκομενιαρης) και ετσι δεν του φτανουνε τα 50-60 βατ rms.
Κατι μου ελεγε για δυο 8'' perlees σε καθε πορτα.
Για μπασο (σαμπ) εχει εναν impact μονοκαναλο βαρβατο:happy_4:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

Το παλικαρη θελει να ανεβαζει καμια φορα ενταση, να φτιαχνονται τα κοριτσακια που εχει μεσα στο αμαξι(ειναι λιγο γκομενιαρης) και ετσι δεν του φτανουνε τα 50-60 βατ rms.
Κατι μου ελεγε για δυο 8'' perlees σε καθε πορτα.
:cool_11: Καλά που τις βρίσκει αυτές τις καλές κοπέλες; Ρωτάω γιατί συνήθως οι πιο πολλές ενδιαφέρονται για το 8άιντσο που θα φάνε και όχι για αυτό που θα ακούσουν.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

:cool_11: Καλά που τις βρίσκει αυτές τις καλές κοπέλες; Ρωτάω γιατί συνήθως οι πιο πολλές ενδιαφέρονται για το 8άιντσο που θα φάνε και όχι για αυτό που θα ακούσουν.
1 ιντσα=2.54cm

οποτε 8''χ2.52=20.32cm

αυτες ειναι λογικες.Υπαρχουνε και μερικες που θελουνε και 12'' αλλα οχι ψοφιο,να ειναι δυνατο,με αρχι@@@@α.αυτα ειναι τα δυσκολα.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

1 ιντσα=2.54cm

οποτε 8''χ2.52=20.32cm

αυτες ειναι λογικες.Υπαρχουνε και μερικες που θελουνε και 12'' αλλα οχι ψοφιο,να ειναι δυνατο,με αρχι@@@@α.αυτα ειναι τα δυσκολα.
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: και δεν είναι και λίγες θα έλεγα... πολλές είναι τόσο πορωμένες με το "χάι-φάει" που γουστάρουν και αναμνηστικά βίντεο με το αγαπημένο τους 12ιντσο...αρκεί να ψάξεις στα γνωστά μέρη για GirlfriendInActionWithMy12".3gp :happy_9:

Reaction score
5
Απλά πράγματα. Βάζεις για sub ένα focal 33KX και του δινεις εναν Brax SPL Competition όλο πάνω του.

Θα σου πω εγώ μετα πως πάνε τα κοριτσάκια.

Και μιλάμε για μπάσο. Όχι για απλά χτυπήματα.

Reaction score
264

Απλά πράγματα. Βάζεις για sub ένα focal 33KX και του δινεις εναν Brax SPL Competition όλο πάνω του.

Μερικες ομως γουσταρουνε και τα δυνατα χτυπηματα.θελουνε να ταρακουνιουνται ολοκληρες και για ωρες,σε βαθμο που καμια φορα ''φωναζουνε'' περισοτερο αυτες παρα το σαμπ.

Συμπερασμα......βγαζεις το σαμπ απο το στε'ι'σον αμαξι και στη θεση του βαζεις μια ''κυρια'' με ευαισθησια 98db για καθε wat(ιντσα) που της ριχνεις. Προσοχη ομως μη την κροσαρεις πολυ βαθεια,γιατι μπορει αν ειναι αστρωτη να σκιστη και να εχεις προβλημα μετα.:crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

Συμπερασμα......βγαζεις το σαμπ απο το στε'ι'σον αμαξι και στη θεση του βαζεις μια ''κυρια'' με ευαισθησια 98db για καθε wat(ιντσα) που της ριχνεις. Προσοχη ομως μη την κροσαρεις πολυ βαθεια,γιατι μπορει αν ειναι αστρωτη να σκιστη και να εχεις προβλημα μετα.:crazy_3::crazy_3::crazy_3:
)( )( )( :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
264

Για μπασο εχουμε εναν μονοκαναλο impact αρκετα δυνατο.
Για να ακουμε και καμια καθαρη ψιλη συχνοτητα τι κανουμε?
Τους GENESIS τους εχω ακουσει μεσα σε γνωστη BMW ειναι αψογα ενισχυτακια.Oi AUDISON που ακουσα πριν ενα περιπου χρονο σε demo car βολιοτικο, ειτανε καθαροι ενισχητες αλλα τους ελειπε λιγο ο τσαμπουκας η αγριαδα.παιζανε θα ελεγα αρκετα αναλαφρα.Για BRAX δεν ξερω γιατι δεν εχω ακουσει εως τωρα.

τα ηχεια που θα μπουνε στο αμαξι του φιλου μου θα ειναι τελικα perlees 8'' η' 16.5,απο 2 η καθε πορτα με τουητερ scan speak.τα εγραψα σωστα?

Reaction score
264

Θα βάλει tweeter της scanspeak με 2 8ιντσα peerless? Ε ρε λεφτά για πέταμα...
οχι εγω βρε νικο.το αμαξι ειναι ενος φιλου μου και αυτα του τα εχει πει ο εγκαταστατης του που ειναι η' στο βολο η' στη λαρισα.Δεν θυμαμαι που μου ειπε.

ΕΓΩ ειπαμε.το πασχα RS PRO 16.5 εμπρος κτλ κτλ.

απλα απο εδω προσπαθουμε να παρουμε καμια γνωμη για να δουμε τι αξιζει και να μην πανε στραφι τα λεφτα του.πες καμια ιδεα και εσυ.Το αμαξι ειναι saxo vts 1998 μοντελο.:happy_4:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Α και σε Saxo 10 ετών κιόλας...

Είπα "θα βάλει", όχι "θα βάλεις", κατάλαβα από πριν τι λες.

Η πρότασή μου για Ground Zero ισχύει. Από εκεί και πέρα, ας βάλει τα διπλά Peerless αλλά όχι με Scanspeak tweeter, δεν το χρειάζεται. Ας βάλει κάποιο Vifa με φόρτιση κόρνας (είναι και της μόδας).

Reaction score
264

Είπα "θα βάλει", όχι "θα βάλεις", κατάλαβα από πριν τι λες.

Η πρότασή μου για Ground Zero ισχύει. Από εκεί και πέρα, ας βάλει τα διπλά Peerless αλλά όχι με Scanspeak tweeter, δεν το χρειάζεται. Ας βάλει κάποιο Vifa με φόρτιση κόρνας (είναι και της μόδας).
θα του το πω

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Για να μην παρεξηγηθώ, θα πω τα εξής:

Κάθε προϊόν έχει τον αγοραστή του. Παρόλο που μπορεί κάποιος να μπει σε ένα κατάστημα και να πει "πες μου πόσο κάνουν τα ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ/ΚΑΛΥΤΕΡΑ προϊόντα που μπορούμε να βάλουμε, να σου αφήσω μια προκαταβολή και έρχομαι να τα περάσουμε", δεν είναι αυτή η ουσία. Η ουσία είναι να ταιριάξεις τα προϊόντα στις ανάγκες σου.

Τα Scanspeak είναι σαφώς πολύ καλά tweeters, πολύ καλά προϊόντα γενικώς, ΑΛΛΑ πιθανότατα δεν κάνουν για αυτό που θέλει ο φίλος σου.

Reaction score
264

Τωρα νικο με ''πληγωσες'' βαθεια μεσα στα φυλοκαρδια.Το δικο BMW ειναι 12 ετων.Να το πεταξω?

Αφου αυτο εχει τι να κανει το παλικαρι?Μεροκαμα δουλευει και εχει τη λοξα να φτιαξει ενα ποιοτικο ηχοσηστημα που να παιζει και λιγο δυνατα.2 χρονια κανει οικονομιες για να τα χωσει σε ηχο.(και το ξαναλεω
οχι τσιτα σαν τους καγκουρες και τους γυφτους με τις κλουβες).Γιαυτο και εβαλα αυτο το θεμα ωστε να παρουμε γνωμες εμπειρες απο ατομα που κατεχουνε.Εξαλου και σε εμενα τον ''ασχετο'' μου φανικε λιγο ''ψιλοασχετος'' ο μαστορας του αφου ειναι κολημενος SPLας.Μεχρι και BEYMA του ειχε πει να του βαλει που τα ξερει και παιζουνε καλα.Ακου πραγματα!!!!!!!!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Δεν είπα να το πετάξει ο άνθρωπος. Απλά σε ένα Saxo 10ετίας οι τριγμοί και τα χαλαρωμένα πλαστικά είναι εκ του προοιμίου μεγάλος εχθρός της ηχητικής ποιότητας.

Οσον αφορά τα Beyma, έχουν κι αυτά το κοινό τους. Είναι πιθανό σε κάποιους να ακούγονται "καλύτερα" από τα Peerless ή τα Conchord ή κάποια άλλα μεγάφωνα της αυτής συνομοταξίας.

Reaction score
49

Δεν είπα να το πετάξει ο άνθρωπος. Απλά σε ένα Saxo 10ετίας οι τριγμοί και τα χαλαρωμένα πλαστικά είναι εκ του προοιμίου μεγάλος εχθρός της ηχητικής ποιότητας.

Όπως και κάθε Citroen......:cool_11::cool_11:)()()()()(

Reaction score
264

Όπως και κάθε Citroen......:cool_11::cool_11:)()()()()(
Αν σας πω οτι εχει ελαχιστους τριγμους θα το πιστεψετε?
Οχι βεβαια ετσι?Και ομως δεν εχει.Γιατι?Απλα το ξηλωσε ολο και το γεμισε με συλικονη οπου μπορουσε,ακομα και το ταμπλο εβγαλε και τους αεραγωγους.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος