GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

Reaction score
264
Απάντηση: Re: GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

Δεν χρειαζεται να πας κατευθειαν στην αφροκρεμα του car audio, μπορεις να ριξεις μια ματια σε μικροτερα μοντελα των εταιρειων που κοιτας, πχ Helix - Audiοtec Fischer, LRx - Audison (τους καινουριους ομως γιατι οι παλιοι δεν ηταν πολυ επιτυχημενοι αν και με ειχαν αφησει ικανοποιημενο σε γενικες γραμμες) , οπως και τους μικροτερους Genesis και γιατι οχι ισως καποιον ΕΤΟΝ.
ETON τους ξεχναμε γιατι θα πεσει τρελο δουλεμα απο τον μητσαρα οτι τον αντιγραφουμε.Οταν εμαθε οτι αγορασα RSPRO 16,5 (357ΕΥΡΩ κομπλε σετ) μου απαντησε......επιτελους εβαλες μυαλο.....ποσο?...357?...κολοφαρδεεεεεε.

Τωρα, στα αλλα η προταση σου ειναι οτι καλητερο εως τωρα εχουμε ακουσει.
Του φιλου μου του εχω κανει τα παπ@ρ@α τουμπανο να κατεβασει το καρο του στην αθηνα(ξερεις που) αλλα αυτος εκει τον χαβα του.Εχει μπλεξει με εναν εντελος καραsplα θεσσαλο μαστορα που του ειπε να του βαλει απο 2 beyma 8'' στην πορτα με ενισχυτες genesis dual mono.Αν ειναι δυνατον.Εχω ακουσει beyma και κοντεψα να ξερασω.Απο την αλλη ντρεπομαι να ρωτισω και τον νικο γιατι το αμαξι θα το φτιαξει αλλος. :happy_4:

Reaction score
49

Θα μεγαλώσετε σιγά σιγά... Δεν πειράζει... Παιδάκια ΕΙΧΑ Audison Και πήγα στα Brax! :lol:

Στο ίδιο αυτοκίνητο με τα ίδια ηχεία, πηγές, μονώσεις???
:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
264

Στο ίδιο αυτοκίνητο με τα ίδια ηχεία, πηγές, μονώσεις???
:happy_4: :happy_4: :happy_4:
Δε με βοηθας δε με βοηθας κυριε γιαννη.

Ασε τις πηγες,μονωσεις κτλ κτλ.
Ποιος ενισχυτης ειναι πιο τσαμπουκας?
Ποιος ειναι πιο καθαρος?
Ποιος εχει την πιο κοντινη ακουστικη σε σχεση με την εγγραφη?
Ποιος κατεβαζει ολο το προγραμμα σωστα, χωρις να πετσοκοβει τα χαμηλα
η' να σου τιτιβιζει τα αυτακια σου στις υψηλες?

Αυτα ψαχνουμε και παντα αναφερομαστε σε 4καναλο η' δυνατο 2καναλο

Reaction score
49

Δε με βοηθας δε με βοηθας κυριε γιαννη.

Ασε τις πηγες,μονωσεις κτλ κτλ.
Ποιος ενισχυτης ειναι πιο τσαμπουκας?
Ποιος ειναι πιο καθαρος?
Ποιος εχει την πιο κοντινη ακουστικη σε σχεση με την εγγραφη?
Ποιος κατεβαζει ολο το προγραμμα σωστα, χωρις να πετσοκοβει τα χαμηλα
η' να σου τιτιβιζει τα αυτακια σου στις υψηλες?

Αυτα ψαχνουμε και παντα αναφερομαστε σε 4καναλο η' δυνατο 2καναλο
Τάκη είναι απλό....
Για το καλύτερο αποτέλεσμα (για το αυτί σου πχ και όχι απαραίτητα και το δικό μου) θα πρέπει να υπάρχει ομοιογενές σύνολο στην αλυσίδα του ηχοσυστήματος.
Αν πχ βάλεις τον "καλύτερο" ενισχυτή αλλά όχι τα αντίστοιχης ποιότητας και χαρακτηριστικών ηχεία το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο.
Και δεν είναι απαραίτητη η εξίσωση: ακριβότερο = καλύτερο.

Και φαντάσου ότι στο τελικό αποτέλεσμα δεν έχω συμπεριλάβει καθόλου το θέμα ρυθμίσεων......

Και σκέψου και κάτι άλλο.....Ότι θέλει ψάξιμο για το ποιος συνδυασμός θα "κλειδώσει" σωστά στα αυτιά σου (και πιθανότητα όχι στα δικά μου)
Αν είσαι τυχερός μπορεί να σου κάτσει κατ' ευθείαν.
Αλλά υπάρχει η πιθανότητα να ψάχνεσαι χρόνια και να μην βρίσκεις αυτό που ψάχνεις.....
Εδώ έρχεται να βοηθήσει η εμπειρία του εγκαταστάτη (τόσο ως προς την επιλογή των μονάδων, όσο και ως προς την σωστή τοποθέτηση όλων...)

Reaction score
0
Απάντηση: GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

Συμφωνω απολυτα με τον Γιαννη και επαυξανω και θετω και παραδειγμα, επειτα απο ατελειωτες ρυθμισεις στο Corsa και στο Laguna πριν απο τον διαγωνισμο καταληξαμε στην Laguna να παιζει πιο κοντα στην αρχικη εγγραφη του εκαστοτε κομματιου ενω το corsa να παιζει πιο γλυκα. Δεν ξερω αν με πιανετε, αλλα ειναι παραδειγμα του οτι καταλαβαινα οτι η Laguna επαιζε πιο σωστα το κομματι αλλα εγω προτιμουσα τον ηχο απο το δικο μου αυτοκινητο, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ για το δικο μου αυτι!!! Οποτε, ναι, αν αγοραζα τωρα προιοντα απο την αρχη, τα ιδια ακριβως θα επαιρνα γιατι μου αρεσουν το ακουσμα τους και ο συνδυασμος πιστευω οτι ειναι πολυ επιτυχημενως.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: GENESIS-AUDISSON H'BRAX ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΕΝΙΣΧΗΤΗς?

Υπερβολες.... επειδη πατησα καταλαθος ενα S παραπανω κατι εγινε, ο Αλαθανστος κυριος Ολυμπας!!!!!!! :prof::prof::prof:
Παρεξηγήθηκες ρε? Αν είναι να σε μπανάρω.

Όταν κάποιος.....
στο ίδιο αυτοκίνητο....
με τις ίδιες μονώσεις....
τις ίδιες πηγές - επεξεργαστές....
τα ίδια ηχεία......
με την ίδια μουσική......
κάνει κατ' ευθείαν σύγκριση ανάμεσα σε Audison & Brax θα συζητήσουμε το ποιος είναι καλύτερος.... :happy_4: :happy_4:
Και πάλι...

Για μένα καλύτερος ενισχυτής είναι αυτός που έχει την καλύτερη κατασκευή, τη μεγαλύτερη αξιοπιστία, και (ίσως κυριότερα από όλα) την καλύτερη υποστήριξη μετά την αγορά.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Κι αν μπορέσετε να καταλάβετε τις διαφορές ΣΕ ΗΧΟ ανάμεσα σε 2 ενισχυτές διαφορετικής μάρκας, ceteris paribus, και που λειτουργούν εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων τους από θέμα ισχύος, να μου τρυπήσετε τη μύτη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo