GH class

Reaction score
1.380
Μολις βρηκα αυτον τον ενισχυτη http://www.apart-audio.com/Products/productDetails.aspx?id=249 στον Thomman. Ψαχνω για πολλα Watt σε χαμηλη τιμη για χρηση σε Hi-Fi συστημα με 4ωμα ηχεια δαπεδου (κατωτερο 3,5ohm/205Ηz). Kοιταω σε επαγγελματικες λυσεις κυριως αλλα δυστυχως ειναι λιγοι οι ενισχυτες χωρις ανεμιστηρα, κυριως σε ταξη Δ.

Επειδη δεν γνωριζω τη GH ταξη, θεωρειτε οτι υπαρχουν πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα σε σχεση με την ΑΒ ή τη Δ;
Απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα που παραθετει ο κατασκευαστης πως κρινεται τον ενισχυτη;

Reaction score
1.380
Απάντηση: GH class

και που ειναι το κακο με την ταξη δ;
Δεν κατηγορησα την ταξη Δ, οι ερωτησεις μου ειναι συγκεκριμενες. Για την ταξη GH την οποια δε γνωριζα και για τον ενισχυτη CHAMP-ONE για οσους μπορουν να βγαλουν καποιο συμπερασμα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα του.

Reaction score
1.772

Δεν κατηγορησα την ταξη Δ, οι ερωτησεις μου ειναι συγκεκριμενες. Για την ταξη GH την οποια δε γνωριζα και για τον ενισχυτη CHAMP-ONE για οσους μπορουν να βγαλουν καποιο συμπερασμα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα του.

το κακο που εχω να παρατηρησω ειναι χαμηλο damping factor και αδυναμια οδηγησης 2 ohm φορτιων.

Reaction score
1.380

το κακο που εχω να παρατηρησω ειναι χαμηλο damping factor και αδυναμια οδηγησης 2 ohm φορτιων.
To χαμηλο damping factor επηρεαζει την οδηγηση ή τη χροια του ενισχυτη; Τα 2 ohm δε με ενδιαφερουν προσωπικα γιατι ο κατασκευαστης αναφερει οτι τα ηχεια εχουν κατωτερο τα 3,5ohm.

Κωστα ευχαριστω για το link, διαβασα το θεμα και απ' οτι καταλαβα δε θα ηταν ουτε η πρωτη ουτε η δευτερη επιλογη σου, αναφερομαι παντα για ηχεια οχι sub.

Reaction score
1.772

το damping factor υποδηλωνη ποσο ισχυρο ελεγχο ασκει ο ενισχυτης στα μεγαφωνα.

το χαμηλο damping factor ας πουμε εχει ποιο μουσικο ηχο αλλα δυστυχως παη πακετο με

χαλαρο μπασσο.

βεβαια το ποσο σου αρεση και το ποσο χρειαζονται τα ηχεια σου μονο μια ακροαση

θα στο πει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.843

διαφωνώ. δε θα έχει χαλαρό μπάσο με H-G-GH, καθώς αυτά είναι ιδανικά ενισχυτικά για σαμπ!
όντως, με πολύ χαμηλό df υπάρχει πλαδαρό χαμηλό, ανεξέλεγκτο, τυπικό "λαμπάτο".
το υψηλότερο damping factor από αυτό των G - H - GH κλπ, είναι χρήσιμο στα μεσαιοπρίμα για ταχύτητα και μικρο-δυναμικά - ανάλυση. Για τα μπάσα, υπεραρκούν τα G-GH, καμιά σχέση με τις λάμπες (<10).

ΙΜΗΟ, πάρτο να κάνεις τη δουλειά σου.

Reaction score
1.772

διαφωνω.
εχεις δει κατασκευαστη να δινη μετρηση μεχρι τα 400hz;
οσο για το ποσο ειναι αρκετο μην ξεχνας οτι το πραγματικο
ειναι πολυ μικροτερο αν υπολογισουμε την αντισταση των
επαφων καλωδιων κλπ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads