Giga Mp3!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Θέλω να φτιάξω ενα GIGA MP3 σε DVD για το νέο μου αυτοκίνητο.
Ειναι εύκολο;
Με το ΝΕRO γίνεται δουλειά;
Πως θα κατηγοριοποιήσω τα τραγούδια; Φτιάχνωντας τα με αλφαβητική σειρά μήπως;
Εαν φτιάξω φακέλους αρχείων (π.χ. 80's slow, 80's dance κλπ) θα τα βλέπω στο player που θα αγοράσω η θα μου σπάει τα νεύρα να βρω ενα κομμάτι;
Τα φώτα σας παρακαλώ.
8)

Reaction score
7
Το NERO σου δινει αυτη την επιλογη (mp3 DVD)
Μπορεις (λογικα) να το φτιαξεις οπως θες με φακελους, ανα κατηγορια...

Το θεμα ειναι αν το player μπορει να παιζει DVD mp3. Πρεπει να το δηλωνει στα χαρακτηριστικα. Το αν παιζει mp3 δε σημαινει οτι μπορει να τα παιξει και απο DVD.

Αν τελικα μπορει φτιαξε το δισκακι αναλογα με τις προδιαγραφες του (υπαρχει ορισμενος αριθμος φακελων, υποφακελων, αρχειων κλπ για το καθε player, που να μπορει να υποστηριξει)

Οπως και να εχει το θεμα, οταν οδηγεις μην κατσεις να ψαχνεις τραγουδια... :)

Reaction score
25
Οπως είπε και ο Γιώργος , όλα εξαρτώνται απο΄το player που θα αγοράσεις.

Να ξ'ερεις πάντως πως το δυσκολότερο τεστ συμβατότητας σε αυτές τις περιπτώσεις ειναι DVDRW με MP3.

V

VIDEOMIX

Guest
Οπως είπε και ο Γιώργος , όλα εξαρτώνται απο΄το player που θα αγοράσεις.

Να ξ'ερεις πάντως πως το δυσκολότερο τεστ συμβατότητας σε αυτές τις περιπτώσεις ειναι DVDRW με MP3.
Exω γράψει γι'αυτό εδώ To μηχάνημα έχει την δυνατότητα αυτή.

V

VIDEOMIX

Guest
Ξεκίνησα σήμερα να φτιάχνω τον πρώτο μου GIGA MP3 δίσκο μου.
Θα περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες.
80's
80's slow
90's
00's
classic (pavaroti and more)
DURAN-DURAN
Λαικά
Παλαιά λαικά.
Μοντέρνα & pop Ελληνικά.

Και φυσικά στα πλαίσια της κλασσικής πιά αλληλοπροσφοράς της μεγάλης παρέας που αποτελεί το AVSite, θα το προσφέρω και σε όσα μέλη μου το ζητήσουν. Εαν το ζητήσετε όμως πολλοί, θα κάνουμε το άλλο "κλασσικό", της διανομής σε "βάσεις" (ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΤΡΑ κλπ και απο εκεί μοίρασμα εκ νέου.

Υ.Γ. Μην μου ζητήσετε να σας πω τι τραγούδια θα έχει η κάθε κατηγορία, διοτι θα χρειαστώ μια εβδομάδα για να τα αναφέρω. :shock:

Υ.Γ.2 Θα υπάρχουν αρκετά remix κυρίως στα 80's, σπάνια. Δύσκολα να τα βρείτε. Και ευρωπαικά 80's remix με διάφορα κομμάτια σαν πρόγραμμα. :wink:
Στους DURAN-DURAN θα υπάρχει spesial mix του Live arena με την στουντιακή εκτέλεση σε 6 κομμάτια. Κάτι που δεν κυκλοφορεί πουθενά γιατι... το έχω κάνει μόνος μου πριν 3 χρόνια. Πιστεύω θα σας αρέσει. 8)

V

VIDEOMIX

Guest
Προσθέτω και μια ακόμη κατηγορία.
ELECTRONIC MUSIC.
Θα περιλαμβάνει μπιτάτη μουσική απαράμιλης ποιότητας, KITARO κλπ.

V

VIDEOMIX

Guest
Ουφφφφφ.....
Εχω φτιάξει 825 mb στον εναν υπολογιστή + περίπου 1000 στον άλλον. Εχω δρόμο ακόμα,ε;

Reaction score
0
Videomix,
καλό είναι να φτιάξεις τη δομή έτσι ώστε αν το mp3 player διαβάζει σειριακά τα folders να μην σου κολλάει στη σειρά τον Pavaroτti" με "Palia_Laika" για παράδειγμα.

Οπότε, θα σου πρότεινα να φτιάξεις τα folders με διψήφια νούμερα πριν το όνομά τους (πχ 01-Duran κλπ) και με σειρά προτίμησης ακρόασης !!

Θα με ενδιέφερε ένα δισκάκι, ειδικά για αυτά που λες για τους Duran Duran.

Μας άνοιξε και την όρεξη η Μαλακάσα και τα Wild Boys!!

V

VIDEOMIX

Guest
Ούτε στο ιντερνετ δεν μπαίνω πιά. Δουλεύω πυρετοδώς. Σήμερα θα ειναι έτοιμο και το αυτοκίνητο και το ηχοσύστημά του επίσης.
Το δισκάκι έχει εμπλουτισθεί τρελλά. Φοβάμαι όμως προβλήματα με τους φακέλους. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Ενα ακόμη πρόβλημα ειναι πως δεν ξέρω που στον κόρακα εχω βάλει τους δίσκους του Kitaro. Τα νεύρα μουουουουου.....

V

VIDEOMIX

Guest
Videomix,
καλό είναι να φτιάξεις τη δομή έτσι ώστε αν το mp3 player διαβάζει σειριακά τα folders να μην σου κολλάει στη σειρά τον Pavaroτti" με "Palia_Laika" για παράδειγμα.

Οπότε, θα σου πρότεινα να φτιάξεις τα folders με διψήφια νούμερα πριν το όνομά τους (πχ 01-Duran κλπ) και με σειρά προτίμησης ακρόασης !!

H σειρά προτίμησης που λές ειναι για το εσωτερικό του κάθε φακέλου;
Σε κάθε φάκελο όπως οι DURAN2 π.χ. εαν κάνω υποφακέλους μέσα στον κεντρικό ωστε να ξεχωρίσω τα άλμπουμ, θα εχω πρόβλημα;

Reaction score
7
Ούτε στο ιντερνετ δεν μπαίνω πιά. Δουλεύω πυρετοδώς. Σήμερα θα ειναι έτοιμο και το αυτοκίνητο και το ηχοσύστημά του επίσης.Το δισκάκι έχει εμπλουτισθεί τρελλά. Φοβάμαι όμως προβλήματα με τους φακέλους.  Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Ενα ακόμη πρόβλημα ειναι πως δεν ξέρω που στον κόρακα εχω βάλει τους δίσκους του Kitaro. Τα νεύρα μουουουουου.....

...Χθες που περασα απο εκει το τουτού ελειπε...... αρα ηταν σε καλο δρομο :wink:

Reaction score
7
Videomix,

H σειρά προτίμησης που λές ειναι για το εσωτερικό του κάθε φακέλου;
Σε κάθε φάκελο όπως οι DURAN2 π.χ. εαν κάνω υποφακέλους μέσα στον κεντρικό ωστε να ξεχωρίσω τα άλμπουμ, θα εχω πρόβλημα;

Ειναι αναλογα με τις προδιαγραφες του player.... Τοσο για ποσους φακελους-υποφακελους μπορει να δει, οσο και για τα ονοματα των αρχειων (ποσους χαρακτηρες)....
Προσεξε μονο (για καλο και για κακο) οι συνολικοι χαρακτηρες απο <Ονομα φακελου - ονομα υποφακελου 1 - ονομα υποφακελου 2 - Ονομα τραγουδιου.mp3> να μην ειναι πανω απο 32 χαρακτηρες...

V

VIDEOMIX

Guest
Απότι βλέπω τους δείχνει κυλιόμενους τους τίτλους και έτσι no problem.
Σήμερα το πήρα και θα βγάλω και φώτος σε λίγες μέρρες.

V

VIDEOMIX

Guest
Εχω σταματήσει για λίγες μέρρες. Θα συνεχίσω σύντομα.

Reaction score
5
tha mporouses na tsekareis an to sigekrimeno player paizei kai diskakia DL me mp3 giati me endiaferei kai na mou stileis kapoia stigmi ena pm (eite edo eite sto myphone)? :p

thanks! :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale