Gold Note P1000 Pre Amp & PA1175 Power Amp

Reaction score
1.738
Γεια σας!

Γνώμες για τα παραπάνω; Τα’χει ακούσει κανείς; Και πόσο να κάνουν;

Πως σας φαίνεται ο συνδυασμός τους με ATC SCM 40v2, Linn Sondek LP12 Akurate και streamer Cambridge Audio 851N;

Επειδή ειναι ιταλικά, θα δέσουν με τα Εγγλεζάκια;

Φχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
1.738
Καλημέρα.

Μάλλον δεν τα'χει ακούσει / δει κανένας.

Δεύτερη ερώτηση:

Πως θα σας φαινόταν αυτός ο συνδυασμός;

Pro: Tsakiridis Alexander (Λάμπα)
Power Amp: Gold Note PA1175
Speakers: ATC SCM 40v2

Ή γενικότερα, λαμπάτος προ "κολλάει" με τρανζιστοράτο τελικό;

Φχαριστώ.

Reaction score
1.738
Αγαπητέ Dimifoot, καλημέρα.

Τι θες να πεις με το βιντεάκι της κας Λουκά; (btw, που χάθηκε αυτή η ψυχή...)

Reaction score
30.455

Φχαριστώ.
Έλληνας προ με Ιταλό τελικό και φακιδομούρικα αγγλικά ηχεία?
Δεν ταιργιάζουν αγαπητέ...θα κατέβουν οι θεοί του χάι εντ και θα μας κυνηγήσουν!

:p:p:p

Reaction score
1.380
Θυμάμαι αναφορά σου ότι ο ενισχυτής σου τα οδηγούσε καλά. Άλλαξε κάτι, τον πούλησες;

Εγώ αν είχα αυτό το budget θα έπαιρνα πρώτα έναν μεγάλο επαγγελματικό τελικό να πειραματιστώ. Αν δε μου άρεσε στο τέλος του μήνα θα τον έστελνα πίσω και θα είχα επιστροφή χρημάτων. Από μεγάλο ευρωπαϊκό μαγαζί όμως που τον επιστρέφεις και δε ρωτάνε πως και γιατί.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.599
Καλημέρα.

Μάλλον δεν τα'χει ακούσει / δει κανένας.

Δεύτερη ερώτηση:

Ή γενικότερα, λαμπάτος προ "κολλάει" με τρανζιστοράτο τελικό;

Φχαριστώ.
- πρίν την λύση του Ιταλικού τελικού , δες στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα τι έχει ο Τσακιρίδης . . . οπότε θα έχεις ένα ταίριασμα περισσότερο , μπορεί να στον ''πειράξει'' για ποιό custom προσέγγιση , και το χρήμα μένει στην χώρα

Reaction score
1.738
Θυμάμαι αναφορά σου ότι ο ενισχυτής σου τα οδηγούσε καλά. Άλλαξε κάτι, τον πούλησες;

Εγώ αν είχα αυτό το budget θα έπαιρνα πρώτα έναν μεγάλο επαγγελματικό τελικό να πειραματιστώ. Αν δε μου άρεσε στο τέλος του μήνα θα τον έστελνα πίσω και θα είχα επιστροφή χρημάτων. Από μεγάλο ευρωπαϊκό μαγαζί όμως που τον επιστρέφεις και δε ρωτάνε πως και γιατί.
Όχι δεν τον έδωσα, ούτε έχει πρόβλημα οδήγησης.

Απλά, νομίζω ότι (επειδή ακούω πολύ free jazz) οι τρομπέτες και τα σαξόφωνα ακούγονται πιο "σκληρά" και "άγρια" μ'αυτά τα ηχεία, ακόμα και από βινύλιο.

Και υποθέτω ότι ο 851A είναι κάπως "σκληρός" και αυτό βγαίνει τώρα έντονα με τα 40άρια

Και, με "τρώει ο πισινός μου" για να κοιτάξω σε πιο "μαλακά/γλυκά" ενισχυτικά.

Όσον αφορά "τελικό επαγγελματικό" μ'ανεμιστήρια, χερούλια, και βίδες για ρακ, για να πειραματιστώ, το αποκλείω λόγω εμφάνισης (δυστυχώς είμαι πολύ φυσιογνωμιστής).

:)

Reaction score
1.738
- πρίν την λύση του Ιταλικού τελικού , δες στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα τι έχει ο Τσακιρίδης . . . οπότε θα έχεις ένα ταίριασμα περισσότερο , μπορεί να στον ''πειράξει'' για ποιό custom προσέγγιση , και το χρήμα μένει στην χώρα
Μίλησα με Τσακ, δεν έχει τελικό τρανζιστοράτο.... σνιφ, κλαψ, λυγμ.

Πάντως, ο Αλέξανδρος, πολύ με ψήνει και τον δίνει και πολύ καλή τιμή (1.5Κ)

Θα πάω να τον δω αύριο, και σκέφτομαι - αν τον πάρω - να τον συνδέσω σαν προενισχυτή στον 851A (που έχω), να κάνω για λίγο καιρό τελικό τον 851Α (γίνεται κάτι τέτοιο άραγε;), μέχρι να καταλήξω στον τελικό.

ΧΑΟΣ!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.599
Απλά, νομίζω ότι (επειδή ακούω πολύ free jazz) οι τρομπέτες και τα σαξόφωνα ακούγονται πιο "σκληρά" και "άγρια" μ'αυτά τα ηχεία, ακόμα και από βινύλιο.

- όντως και εγώ κάποια βινύλια Pharoah Sanders , Ornette Coleman , Charles Mingus κλπ , τα ακούω σκληρά αλλά ήταν έτσι οι παραγωγές ( πολύ μπροστά )

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
1. Ο 851A γίνεται power amp , διάβασε το manual εκεί που
λέει fixed level inputs.

2. Σαν κάτοχος του ενισχυτή επέτρεψε μου να διαφωνήσω με τα περί
''σκληρός'' κλπ.
Ο ενισχυτής είναι υπόδειγμα ''διάφανου'' απόλυτα πιστού στην πηγή
που ενισχύει χωρίς να προσθέτει ή να αφαιρεί κάτι.

Reaction score
1.738
1. Ο 851A γίνεται power amp , διάβασε το manual εκεί που
λέει fixed level inputs.
Καλημερα και ευχαριστω για την απάντηση.

Απ’ότι λέει το manual, ο 851A μπορει να χρησιμοποιηθεί σαν τελικός μονο για το συγκεκριμένο input που θα επιλέξεις το fixed input.

Άρα, θα συνδέσω έναν προ π.χ. στο balanced input #1, θα το κάνω fixed και όλα εντάξει?

This feature allows the 851A to be effectively used as a stereo power amplifier (for that selected input only).

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433

:)
Και έτσι πρέπει να ακούγονται.
Πήγαινε άκου ένα σαξόφωνο από τα 2,5 μέτρα και μετά κρίνε το άκουσμα σου και αν χρειάζονται αλλαγές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas