Gold Note P1000 Pre Amp & PA1175 Power Amp

Reaction score
1.738
Άμα θες μαλακό γλυκό ήχο, πάρε ένα Κράουν πσηφιακό.
Με εχεις πρηξει μ αυτους τους κράουν!

Πες ποιο μοντέλο προτείνεις (πλιζ να μην εχει ανεμιστήρια), να πα να το πάρω, να ησυχάσω από σένα!

Θα το βάλω στο πάτωμα, πίσω απο το έπιπλο να μην φαίνεται και θα το συνδυάσω με Tsakiridis Alexander (Μεγαλέξαντρος του Αγγελόπουλου!!)

Πως σου φαινεται ο συνδυασμός?

Τα πουλάνε πουθενά στην Αθήνα?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.121
PA-1175 is a unique power amplifier: it features an adjustable damping factor technology that you can easily select straight from the frontal panel.
Changing the Damping Factor to 250 or 25 will let you find the ideal match between PA-1175 and your speakers: use a 250DF to get the power and control necessary to drive large, difficult speakers or set it on 25DF to use it as a low power tube amplifier, perfect to drive high sensitivity speakers and smaller speakers.
Δηλαδή θα έδινες λεφτά σε κατασκευαστή που γράφει τέτοιες ανοησίες;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.527
Ε, αφού τέτοια θέλει ο κ@λος τους, τέτοια τους ταΐζουν. Ζήτηση και προσφορά. Και στον ενκορ αν βάζεις μια κιλοβατική αντίσταση σε σειρά με το ηχείο, με ένα διακόπτη από μέσα απ' το κουτί, φτιάχνεις χαλιεντάδικο ντάμπινγκ φάχτορα κατ'επιλογήν. Βάζεις και σήμα μια λάμπα 311 κι είσαι μέσα στο παιχνίδι.
[DOUBLEPOST=1521878556][/DOUBLEPOST]
Πες ποιο μοντέλο προτείνεις (πλιζ να μην εχει ανεμιστήρια), να πα να το πάρω, να ησυχάσω από σένα!
Πάνε πάρε αυτό το φτηνό που πήρε ο ακαρλ. Θα παίζουν τα ηχεία σου, κι ανεμιστήρι δε θα ακούσεις ποτέ.

Reaction score
1.738
Το διάβασα κι εγώ αυτό και μου φάνηκε περίεργο.

Δεν είπα ότι θα το πάρω, γνώμες και απόψεις ζήτησα από τα έμπειρα στελέχη του AVsite και να που δεν έπεσα έξω!

:p
[DOUBLEPOST=1521879019][/DOUBLEPOST]
Πάνε πάρε αυτό το φτηνό που πήρε ο ακαρλ. Θα παίζουν τα ηχεία σου, κι ανεμιστήρι δε θα ακούσεις ποτέ.
Ποιο πήρε ο ακάρλ; Πες μοντέλο!

Reaction score
2.429

Θα το βάλω στο πάτωμα, πίσω απο το έπιπλο να μην φαίνεται και θα το συνδυάσω με Tsakiridis Alexander (Μεγαλέξαντρος του Αγγελόπουλου!!)

Οποιον και να παρεις εχει ανεμιστηρι........:D xls 1502,2002
Αλλα δεν δουλευει ποτε μην ανησυχεις.
Ειμαι σιγουρος πως εαν παρεις τελικα καποιον crown και τον βαλεις στο ρακ σου,θα ειναι ο πιο ησυχος τελικος που εχεις χρησιμοποιησει ;)
και δεν βλεπω τον λογο να μην δουλευει με τον Αλεξανδρο

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Ε, αφού τέτοια θέλει ο κ@λος τους, τέτοια τους ταΐζουν. Ζήτηση και προσφορά. Και στον ενκορ αν βάζεις μια κιλοβατική αντίσταση σε σειρά με το ηχείο, με ένα διακόπτη από μέσα απ' το κουτί, φτιάχνεις χαλιεντάδικο ντάμπινγκ φάχτορα κατ'επιλογήν. Βάζεις και σήμα μια λάμπα 311 κι είσαι μέσα στο παιχνίδι.
[DOUBLEPOST=1521878556][/DOUBLEPOST]
Καταργούν έτσι και την ανάγκη πειραματισμού με διαφορετικά...καλώδια ηχείων.
Το διάβασα κι εγώ αυτό και μου φάνηκε περίεργο.
Δεν είπα ότι θα το πάρω, γνώμες και απόψεις ζήτησα από τα έμπειρα στελέχη του AVsite και να που δεν έπεσα έξω!
Η προοπτική επέμβασης με παρεμβολή εξωτερικού σταδίου σε μια κατάσταση που φαντάζει εγγενώς ουδέτερη,μπορεί κάλλιστα να ανατρέψει οποιαδήποτε ισορροπία.

Δεν προτείνω να μην επιθυμείς ό,τι θα σου άρεσε,αλλά τη λαϊκή σοφία που συγκεντρώνεται στη φράση ΄΄Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς΄΄...
Όχι δεν τον έδωσα, ούτε έχει πρόβλημα οδήγησης.

Απλά, νομίζω ότι (επειδή ακούω πολύ free jazz) οι τρομπέτες και τα σαξόφωνα ακούγονται πιο "σκληρά" και "άγρια" μ'αυτά τα ηχεία, ακόμα και από βινύλιο.

Και υποθέτω ότι ο 851A είναι κάπως "σκληρός" και αυτό βγαίνει τώρα έντονα με τα 40άρια

Και, με "τρώει ο πισινός μου" για να κοιτάξω σε πιο "μαλακά/γλυκά" ενισχυτικά.

Όσον αφορά "τελικό επαγγελματικό" μ'ανεμιστήρια, χερούλια, και βίδες για ρακ, για να πειραματιστώ, το αποκλείω λόγω εμφάνισης (δυστυχώς είμαι πολύ φυσιογνωμιστής).

:)
Για δώσε μας ένα ακόμα στοιχείο: Μήπως τα πνευστά γίνονται γλυκύτερα και λιγότερο επιθετικά άμα χαμηλώσεις λίγο τη στάθμη;

Last edited:

Reaction score
4.327

Πάνε πάρε έναν crown αν δεν σ' αρέσει τον δίνεις εκεί στο χωριό σου που κάνουν πανηγύρια με κλαρίνα. (όπως είπες και στο διπλανό φόρουμ)
1laugh.gif
icon_puke.gif

Πάντως τον συνδυασμό με αλέξανδρο τον έχει δοκιμάσει ο Κακαλιός και ήταν ότι καλύτερο έχει ακούσει μου είπε
Ο ανεμιστήρας του crown δουλεύει (σε μένα τουλάχιστον) αλλά είναι πολύ ήσυχος. Αν μείνει πολλές μέρες αναμμένος έχει ένα mode που για 20-30 δευτερόλεπτα ρίχνει ένα full στον ανεμιστήρα και μετά ξανά μούγκα....

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos