GPS.... σε κινητο

Reaction score
7
Λοιπον ψαχνω... κατι σε (Nokia) κινητο που να εχει/υποστηριζει GPS... Εχετε καμια ιδεα??

Οχι PDA, για να εξηγουμαι.... κατι που να ειναι και να μοιαζει με κινητο....

Reaction score
164
To Google maps χρειάζεται GPRS σύνδεση για να κατεβαίνει, και φυσικά υπάρχει χρέωση που δεν είναι και τόσο φτηνή.
Αν δεν κάνω λάθος μόνο το Route 66 υπάρχει για κινητά (δες στη σελίδα τους για υποστήριξη) και φυσικά χρειάζεται εξωτερικός Bluetooth δέκτης GPS.

VG

Reaction score
0
Και ενα μεγεθυντικο φακό για να βλεπεις οταν οδηγεις,εκτος εαν το κολλησεις στο σκιάδιο του οδηγου :lol:

Reaction score
164
:lol:
Αν σκεφτείς πόσο θα κοστίσει το Bluetooth GPS+πρόγραμμα+χάρτες, δεν παίρνεις κατ' ευθείαν μια εξειδικευμένη συσκευή να ησυχάσεις; Και πιο γρήγορη, και πιο μεγάλη.

Reaction score
164
Πάρε ένα κινητό για να μιλάς, χωρίς να δώσεις έναν σκασμό λεφτά για τεράστια οθόνη κτλ, πάρε και ένα TiBO που το έχεις και συνέχεια μαζί σου και είσαι άρχοντας.

Reaction score
0
To Route 66 παιζει μονο σε Νοκια Series 60.
Αν το βρεις ...δανικο προσεξε γιατί δεν παιζουν όλες οι εκδόσεις με τα Series 60 της τελευταίας γενιάς.

Σε συγκριση με το GPS που κανει αποκλειστικα πλοήγηση, ενα ΝΟΚΙΑ 6670 που δοκίμασα με το Route 66 υπολείπεται.

Παρόλα αυτα το Mio 701 με το Destinator PN (και σε λιγο το 6) νομίζω οτι θα σε καλύψει και ως κινητό και ώς πλοηγός.
Στο www.skroutz.gr θα βρεις πικοιλία τιμών (με σύνδεση, χωρίς κτλ)

Σωνει και καλά θες ΝΟΚΙΑ?

Reaction score
5.346
unforgiven said:
:lol:
Αν σκεφτείς πόσο θα κοστίσει το Bluetooth GPS+πρόγραμμα+χάρτες, δεν παίρνεις κατ' ευθείαν μια εξειδικευμένη συσκευή να ησυχάσεις; Και πιο γρήγορη, και πιο μεγάλη.
Τελικά,απ' ό,τι βλέπω, είναι θέμα μεγέθους... :D

Reaction score
1
Aν εκτός από το μέγεθος...σ' ενδιαφέρει να κάνεις και τη δουλειά σου, η μόνη αξιοπρεπής λύση για Ελλάδα είναι Destinator 6 με τους χάρτες της NGI.

Η πιό λειτουργική λύση είναι PPC με ενσωματωμένο GPS.

Αν ντε και καλά θέλεις και κινητό, η μόνη λύση είναι τα κινητά - PPC της QTEK.

Reaction score
1
Για να ακριβολογούμε, έχεις δίκιο unfo..

Οι dedicated λύσεις είναι όντως πιό λειτουργικές, ως απλούστερες.

Προσωπικά ωστόσο, δε συμπαθώ καθόλου τις συσκευές στυλ ΤΙΒΟ κλπ., οι οποίες δύσκολα αναβαθμίζονται και συν τοις άλλοις κοστίζουν και ακριβότερα.

Το PPC μου, στο οποίο έχω φορτώσει τη "δοκιμαστική έκδοση" του Destinator 6 μήνες πριν κυκλοφορήσει επίσημα, το έχω παραμετροποιήσει τα μάλλα, με radar alerts, speedcam alerts κλπ.

Αυτά δε γίνονται σε μία dedicated συσκευή.

Ταυτόχρονα, έχω φορτώσει τα iGO (το κορυφαίο πρόγραμμα πλοήγησης για Ευρώπη), το TomTom, το Navigon, όλα με τους αντίστοιχους χάρτες.

Φυσικά, χρησιμοποιώ το PPC μου για να παίζω Broken Sword στις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων, για να μπαίνω στο Internet μέσω hotspots, να διαβάζω κανένα pdf αρχείο, να βλέπω κανένα βιντεάκι κλπ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.203
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon